Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eskimo Nuri

Selamon

Öne çıkan mesajlar

Bir aralar böyle bir proje vardı, derenin altından çok sular aktı bir kaç yıl geçti ama halen proje hayata geçirilmedi sanırım ? Bu konu hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar ? Senaryosu v.s inanılmaz zevkli gözüküyordu, ama bir türlü gelmedi oyun, belkide gelemedi, bir bilgisi olan ?[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

Eskimo Nuri bir rizeliydi rizeden istanbula göç etmişti sonrada eskimo da bir iş çıkınca paranın kokusuna alan her türk gibi o kokuya doğru yani alaska ya doğru bir yola çıkacaktı senaryo böyleydi ama alaska ya giderken mi alaskada mı ne bi prob çıkıyodu oyun onla ilgiliydi yada ben tamamen sallıyorum emin değilim ama yapımcı firma Cartoons onuda belirteyim.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

yok yahhu, google filan hak getire. hiçbir yerde bulamıyorum. bu oyunu ilk GamePro adlı bir dergide görmüştüm uf hiçde arşivleme yetisi olan biri değilimdir ne güzel açar bakardık ayrıntılara ulaşırdık. of ya süper bi oyuna benziyodu niye çıkmadı öıkdıysa niye haberimiz olmadı :([hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

nurinin anne-babası ehm şerefsiz kişilerdir,ne kadar adi paralı iş varsa koşturup yaparlar,uyuşturucu tacirliği,kaçakçılık,vb,en sonunda alaskaya yerleşir fok balığı avlamaya başlarlar,orada nuri ismini verdileri bir oğulları olur,nuri anne-babasına benzemez,şirin,tatlı,iyi huylu,sevecen bir çocuktur,yıllar sonra nuri tek başına kulübesinde(hani buzdan yapılanlardan çizgi filmlerde olur)pembe dizi izlerken pemcbe dizideki kadına aşık olur ve tr'ye yolculuk etmeye karar verir

hikaye böyleydi cartoon yapıyordu[hline]tık!
Infernal_Reborn
, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Sosyal ağlarda paylaş

pusu, istanbul efsaneleri bölüm 2 gibi bu da hikaye oldu..
uçtu gitti oyun[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor
Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek.
Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks.
Lazar - I had a bad week.
Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...