Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Burgerın hamburgerlerini uzun zamandır severek yiyorum,bügün evde oturuken dışarı çıkmaya üşendim burgerın sitesinde tıkla gelsin şeysine üye oldum,neyse üye olurken adres kısmına Ankara /yukarı-dikmen yazdım,aslında dikmende oturuyorum yukarı dikmenle aramızdaki mesafe taş çatlasa 1 km,onu haricinde seçeneklerde bide öveçler caddesine var yani öveçlere servis yapıyorlarlar,bizim evde öveçler caddesiyle dikmen caddesinin birleştiği(öveçler cad. nin sonu) yerde neyse Adresi yukari dikmen olarak yazdım altınada ek açıklama olarak durumu anlattım,neyse siparişi verdim onayladım 2 dakka sonra telefon istanbul merkezinden,karşıdaki bayan diyo yazdığınız adrese servisimiz bulunmamaktadir,ya nasi olur dedim öveçlere servisiniz varmı var,yukarı dikmene varmı var,eee bizim ev 2 yerin arasında hatta öveçler cad. bitimindeyiz diyorum,kadın kusura bakmayın iyi akşamlar diyip kapattı,neyse sonra sipariş verdiğim burger şubesini aradım aynen konuştuklarmız şöyle: -İyi akşamlar öveçler cad. sipariş gönderiyormusunuz -Efet -Peki Dikmene -Dikmenin neresi -Keklikpınarı -Hayırrrrrr *telefonu kapatmaya hazırlanır* -Ya iyide ben Öveçler caddesiyle dikmen Caddesinin birleştiği yerde oturuyorum,öveçlere giderken zaten burdan geçiyorsunuz Sonra Gürültüden ne dediğini pek anlayamadığım ama geyet ukale bişi olduğu belliydi zaten , "öle işte" ile "iyi akşamlar" laflarını duyar gibi oldum sonra çotonnk diye telefonu kapatti pek saygılı müşteri temsilcisi. Yani koskoca bigmac in yaptığı saçmalıktan sonra bu olayı herkeze anlatmaya karar verdim,tmm hamburgerler falan superde madem bi hizmeti yapamıyosunuz hiç yapmayın,allahın pidecisi dönercisi 2 km uzaktan sipariş getiriyo,gayette eli yüzü düzgün çoçuklar getiriyo siparişi,bigmacin yaptığı eşşekliğe bak,artik bende mc ' ciyim :) not: az önce derdimi anlatamadığım hanım arkadaşı çok merak ettim,arabaya atlayıp sipariş verdiğim şubesine gidecem az sora bide yüzyüze anlatıyım derdimi bakalım anlayabilcekmi,gelince anlatırım :) [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 20:57 tarihinde, Dark_Soul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Müşteri menuniyeti,saygı vb. açılarından Burger King pek iyi değildir. Mc çok iyi bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 oveclere giderken sizin oradan gectigine emin misin? baska bir yol kullanıyordur adamlar, yoksa dikmeni de eklerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 burger king benim gördüğüm en yetersiz ve kötü ev servisine sahip. müşteri hizmetleri konusunda da problemi çok. acilen iyi birilerinin el atması gerekir o departmana. mcdonalds bu konuda gerçekten iyi. tam doğru ve zamanında getiriyorlar. telefon operatörleride düzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 bigmac derken buarada? burgerın servisi sanki lutfedip veriyo gibi bilmemnereye gonderilmez su ucret altına gonderilmez soguk seyler gonderilmez saat bilmemkactan sonra gonderilmez 30dkden once gonderilmez gibi 15 parcalık bi imkansızlıklar listesi var web sitesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Yemeksepetine girmeyelim kendimiz yapalım dediler pek beceremediler o işi. Ben de sipariş verdim akşam 10 gibi saat 11 oldu hala bişey yok. Telefon açtım adres doğrulattım falan 12ye kadar aç aç bekledim yine gelen giden yok. Bi daha aradım kimse çıkmadı telefona. Hamburgeri mekdanılsı döver ama gidip yemek gerekiyo, evlere servis yalan biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Benim baya bi birikmiş bonusum vardı, resetlemişlerdi. Bunun dışında caddebostan burger king evlere serviste beklemiş belki de bozulmuş malzemeyle yemek yapıyor, ne ekmek taze ne de ketçapın tadı yerinde. Genelde yazın oluyor, çok başıma geldi, deneyimle sabittir. <3 burger king ama böyle şeyler annelerinin hanesine küfür olarak dönüyo, yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: mcdonalds bu konuda gerçekten iyi. tam doğru ve zamanında getiriyorlar. telefon operatörleride düzgün. yok oyle bişi daha yarım saat once verdigim sipariş eksik olarak getirdiler. neyseki yemeksepeti.com'daki online destek hattından durumumu anlatıp geri yollatabildim siparişin kalanını. ama geç geldi yani. Ayrıca burger king de bonus zedelerden biriyim bende. Reset çok fena etkiledi. Ama eksik sipariş getirdigini gormedım burger'ın zamanlamasıda mc'e göre daha iyi. ama mc, yemeksepetini tercih ettiginden, daha ılımlı bakıyorum. Bu arada yemeksepeti.com'u kullanın. Müşteri temsilcileri/desteği gerçekten başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Dün akşam supersize me vardı cnbce de:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Anlamadığım aynı şekilde cevizlidereyede servisleri yoktu.. Balgata var,öveçlere var,Dikmene var,cevizlidere yok.Adı böyle diye falandır oda kesin.Mcdonalds'tan söylüyorum 20 dkda taş çatlasın geliyo sıcak sıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Burger King'den alışverişlerimde pek bi sorun yaşamadım. Ayının önde gideni bi kurye ve bikaç defa gelmeyen 2. meşrubatlar hariç çok da memnunum açıkçası. Bi de yemeksepeti'nden çok memnun kaldım. Bi keresinde bi şey istemiştim, yanında bi kola bi de promosyon dvd vardı. Sipariş geldi, ne meşrubat var ne promosyon dvd. Hemen yemeksepeti'ne not düştüm, 5 dakika geçmeden aradılar, yemeği aldığım yere haber vermişler. Hemen ardından o yer aradı, getiriyoruz diye, bi 5 dakika daha sonra dvd'm de geldi kolam da. Ayrıca, Burger King de eğer teslimatta gecikme olcaksa arıyo "yoğunluktan dolayı siparişiniz 50dk kadar bi sürede gelebilir onaylıyo musunuz" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Telefon konuşmaları kayıt altına alınıyor. Aradığın numarayı ve saati / günü söyle, seninle konuşanın versinler dersini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 burger in eve servisinde 4-5 denemeden sonra pes ettim, biraktim iyice. bi ara bi siparisi 1 saat 45 dk sonra getirdiler, fastfood getirmiyo musunuz siz dedik, almadik. trioburger cok dha guzelini yapiyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Gittim Ankara yıldızdaki(Turan Güneş de) şubelerine nese siparişi verdim beklerken dedim müşteri temsilcinizle görüşebilirmiyim,kısa bi afallama oldu karşi tarafta :),sonra şu an idarede kimse yok, saat 6 da çıktılar dedi,ee telefonlara kim bakıyor dedim,şu an kimse bakmıyo dedi,neyse ben de daha fazla uzatmadan aldım siparişi geliyodum,ışıkda durdum tam yanımda da bi motosiklet durdu,aha baktım mc donalds evlere servis yazıyo,yalnız sürücünün tip acayip fauldü, galiba ayaklardada terlik vardı:),motorun arkasındaki sipariş konulan bölümün de kapağı açık,rüzgardan çarpıyo tangır tungur ses çıkartıyo,dedim herhalde amcam içecekler soğusun diye kapağı açmış :p,camı açıp dikmene servisiniz varmı dedim,dikmenin neresi dedi amcam,dedim hay ... dedim gene aynı muhabbet,dikmen caddesi üzeri her yere servisimiz var dedi amca,eyvalla dedim bende amca bastı gitti de ben o tipi gördükten sonra sipariş verirmiyim düşünmem lazım :),belki herif kıllık olsun diye hamburgerin üst kısmındaki ekmeği kaldirip tükürüyo yada burnundan tatak alip içine koyuyo falan :p Kardeşim nedir bu milletin dikmenden bu kadar soğutan,yani bi laf var dikmenle ilgili hemen o geliyo aklıma:) Ankara dikmende oturuyorum diyince birisine karşıdaki de biraz fırlamasaysa ankarayla ilgisi olmasa bile, hafiften bi sırıtıyo,... Sabah 7 den beri bişe yememiştim, double whopper menü üstüne milkshake bide çikolatayı 5-6 dakkada yedim içtim,midem çok fena ağrıyo oyy oyy. Edit: i. Melih gö.cek o patlayan borular + yarım kalan metro inşaatlari + boş yere yaptığın üstgeçitler bi taraflarına girsin. 1 damla su akmıyo 2 gündür,sular gideli 4 gün oldu ya yok böle bişey [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:32 tarihinde, Dark_Soul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: yok oyle bişi daha yarım saat once verdigim sipariş eksik olarak getirdiler. hmm. bana hiç öyle birşey olmadı ki çok sık kullanırım mcdonalds eve servisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 burger king ile mc i karşılaştırmam bile. 10 kere siparişim eksik gelmiştir mcten. hep aynı şube de değil. bıktım artık birilerinin bi yemeğinin eksik gelmesinden. zaten tat olarak da burgerin çok altındalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 aynen bk den hiç sorun yaşamadım ama mcdonald's dan sorun yaşamadığım siparişim olmadı gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 McDonalds franchising muhabbetine girince sıçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: Benim baya bi birikmiş bonusum vardı, resetlemişlerdi. aga ayda bir resetleniyo onlar benimde 8-9 ytl lik gitti bonusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Bana Mc'den bir kere eksik sipariş geldi, gelen arkadaşa eksik getirmişsiniz dedim, adam özür dileyerek ayrıldı 15dk sonra eksik olanlar + özür olarak 2 tane de donat getirmişti :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 izmir balçova'da oturuyoruz. 50den fazla siparış vermişizdir şimdiye kadar hiçbir hata veya sorun ile karşılaşmadık. Ara sıra ketcap mayonez sayısını tutturamıyorlar (fazla koyuyorlar arasıra arasıra da eksik geliyor.) siparış verdiğimizde de 20dakkayı geçtiğini görmedik daha. Balçova migros burger king çok güzel çalışıyor walla. bu aralar bi elma dilimli patatesleri kötüydü onu da düzeltirler umarum en yakın zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 banada izmir karfurdan geliyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 burger'ın tükkanında bile cok kez basıma servis yanlıslıgı geldi, illallah dedim yani bi double whopper menu buuyk secim, icinde ketcap mayonez tursu sogan olmasın lutfen bu siparis uzerine maslak migros burgerkingde 2 kere yanlıs geldi burgerim once soganlı, sonra peynirli, sonra duzgun sallamıyolar pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 siparisin geldigi burgerla alaklı ozaman abi banada fenerbahce stadının ordan geliyo hic sorun yasamadım ama netten sipariste 3 ten fazla sosa para alıyo çakallar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 http://www.yemeksepeti.com [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 14:34 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar