Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Sağolsun firefox az önce tüm bookmarklarımı yer imi araç çubuğu klasörümü herşeyi sildi.Neden olduğunuda anlamadım o.O Kurtarmanın bir yolu yokmu çok gerekli şeyler vardı ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 aceba priflin felan mi deisti ole bisi war miydi firefoxda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 evet öyle bişi var, mesela format attıktan sonra firefox açınca bookmarklarınız duruyor olabiliyor ve format atmadımı acaba bu bilgisayarcı kandırıldım mı diyorlar (geçende biri ağlicaktı nerdeyse saf buldular beni diye :D) firefox kullanıyorsanız önerim favorilerinizi google toolbar'da saklayın. böylece nerde olursanız olun google hesabınızdan favorilerinize ulaşabilirsiniz. eğer senin kaybolan favorilerin google toolbardakilerse gmail login ol hesabınla, gelirler geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Silmemiştir yeni profil açmıştır. http://www.mozilla.org/support/firefox/profile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 eski profilden eser yok bide backup klasöründe buldum bookmarks.html hepsi duruyor fakat yerleştiremedim geri :P C:Documents and SettingshödöfApplication DataMozillaFirefoxProfilesskchzprr.default buradaki bookmarks html dosyasıyla değiştirdim,yemedi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar