Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Trailer'i yayınlandı.Bu sene önceki senelere göre çok büyük bir yenilik var.Bir NBA oyununda FIBA Dünya Kupası eklentisi. Şimdilik sadece Dünya'nin önde gelen 8 Milli Basketbol takımı var.(önde gelmeyen bir tek Çin var takımlar arasında) Ayrıca görsellik olarak oyun daha da geliştirilmişe benziyor.Umarım yine görselliğe verip yapay zekayı dibe vurmamışlardır... Evet,bekliyoruz :)
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Önde gelenlerden biri türkiye midir acab?
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 malesef Türkiye yok :) en azından trailer'den gördüğüm kadarıyla yok. http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=12338 [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 02:35 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 önde geliyoz lan biz adamı hasta etmesinler
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Bana mı öyle geliyor yoksa adamlar oyunu hep aynı grafiklerle, aynı ses efektleriyle süsleyip püsleyip satıyorlar mı? Her yıl aynı şey. :S [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 21:37 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 zaten o plan ilk defa 2007'de tutmadı.2007 serinin çıkmış en kötü oyunudur bana kalırsa. Süslemeyi aşırı derece kaçırıp,yapay zekaya hiç bakmamışlar.Çok kötüydü. Ya dengesizlikler çok vardı.Bir maçta Ben Wallace bana orta sahadan 3 tane üçlük soktu ! Hadi bir tane neyse 3 tane lan.Bu adam orta mesafe şut bile atamayan adam...
Öne çıkan mesajlar