Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Hafta içi hergün 18:15 te kanal D de. Mükemmel! Über ya! Allah belanızı versin bunlamı dolduruyosun yayın akışını ya. Koyim o kadarmı acizsin ya. Ey türk medyası geber lan geber yıkıl defol başına ne kadar kötü şey varsa gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 herkül var daha umidi kesmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Bir ara Kanal D doldurmuştu bu tür dizileri : Robin Hood , Herkül , Sinbad , Sheena falan Sen onu bırak da Kobra Takibi hala geceyarısı kuşaklarında tekrar ediliyor , ona bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 zeyna rulz. "lililililililil" *çat* *çat* *çat*. TRIPLE KILL ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Berber Conan ı unutmayin :) Birde Beastmaster vardı hayvanlarla konusuyodu lol [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 09:39 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Sinbad'a laf yok. "Kadın" konseptine bakış açımı değiştiren, beklentilerimi 10 kat yükselten bi diziydi o. Bi dizideki her hatun bu kadar mı güzel göz kamaştırıcı olur yaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 beastmaster candır saygımız vardır ya = böyle bi bone staff'ı vardı, söker çıkartır dayak atardı millete. of be, ne diziydi ama. kanal d'nin şu çakma dizilerine hastayım zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Zeyna'nın üzerine tanımam, o diziler arasında düzenli izlediğim bir tek o vardı. (Evet, 15 yaşındaydım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Ne diyeyim abi,gavurlar heroes udur desperate housewifes ıdır bir sürü süper dizi çeksin biz hala İsmail YK ya dizi yaptıralım XENA yı oynatalım...İşte mentalite farkı,işte kalite farkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 zeyna herkül sinbad :) hep izlerdim hele en sevdiğim bölüm herkül le zeynanın beraber savastığı bölüm olmuştu şimdi okadar fazla dizi izleyince bu diziler saçma geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 geçen bi baktım da, "nasıl izliyomuşum lan ben bunu" dedim kendi kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 lililşi çat çat ahuahah len herkül seni bi karı sordu bugün kahvede. İnsan mıdır başka birşey midir anlamadık... AHaha ata demirer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ayrıca onun çığlığını eskiden aynen taklit edebiliyodum. tabi büyüdük yaşlandık, artık en fazla anırıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 lilililil çat çut çotank olayı iyimiş zeyno yu izleriz gene sıkıntı atar en azıdan o deilde orda bi gabriel vardı gabriel.. heheheh o duruyosa izleirm ben gene mcuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 o zamanlar lost vs vardıda biz mi seyretmedik. Elimizdekiler onlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Lost gene yok abi, şimdi Dijitürk çıktı, adsl çıktı da izliyoruz lostu. Türk tvlerine kalsak ismail yeka seyredecez a.q. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 zeynayla herkülün birlikte oynadığı bölümlerde vardı onlar en gralı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Sinbad , Beastmaster ve özellikle Robin Hood dizisinde bi kızlar vardı dersin bu kadar olur.Lise 1deydik unutmadık o göğüsleri... DIRIDIRI DIDI DIT DIDIDI Akuma gets 100 abazanity bonus and LEVEL UP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 sinbad ne bu arada ben izlemedim lan onu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Zeynanin bi arkadasi vardi asiktim ben ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Evet sarı saçlı kız, aşmış bir varlıktır o , bu kadar masum güzellik olmaz! Triple Kill! Xena is dominating! esprisine gittim burada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: Zeynanin bi arkadasi vardi asiktim ben ona said: Evet sarı saçlı kız, aşmış bir varlıktır o , bu kadar masum güzellik olmaz! Triple Kill! Xena is dominating! esprisine gittim burada =) gabriel işte o bende onu dedim biraz üstte. onun için izlenir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 zeyna bırakırmı onu size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Lopeth Terazi = Terazi + 1; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 şşşt öyle demeyin bizamanlar hayallerimin kahramanıydı :D lilililii çat çat çat ahahahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar