Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 laptopumda dahili bluetooth var.Dosya gönderme konusunda hiç sıkıntım yok(laptop-->telefon) ama alma konusunda bir sıkıntı var.Telefonla göndermeye çalıştığımda direk istek başarısız diyor bilgisayarda bir uyarı bile çıkmıyor,direk iptal edilmiş oluyor.Bunla ilgili bir ayar vs var mıdır?varsa nerdedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 benimkinde de bluetooth var (ama yok). var olması gerekiyor bildiğim kadarıyla, açma kapama butonu, ışık yerleri fln da var açık olduğunu göstermesi gereken. ama açamadım bir türlü.. acer aspire bişi. hazır konu açılmışken ben de sorayım bilen varsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 benim ışığım falan yanıyor da bi yerde bişiyi ıskalıyorum kesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 bılgısayarda ki bluetooth simgesine sag tıklayıp oradan "dosya al" olayını yaptın demı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ehe görmemiştim onu sağol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar