kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 mehtap çok güzel gözüküyor bir foto çekeyim dedim pek alakam yok bu işlerle beceremem yani soracabileceğim bir üstad dahi yoktu mesene denen zımbırtıda o yüzden kendim çektim sadece infinity özelliğini açarak çektim böyle bişey çıktı elimdeki makina hp photosmart 945 yani makinayı bilenler açısından vakit varken daha düzgün bişeyler çekmem için yardımcı olabilir misiniz ?başlık anlam bozukluğuna güzel bir örnek olmuş, saygılar. [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:36 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ben beğendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Otantik 1 hava var bnce,hni binalar birz eski olsa ortadoğu havası var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 makine dandikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 tam ortalayamamışsın bab ay'ı çok amatör sdfsd (ironi içermektedir) [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Ay 5,6 noktasinda. [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 06:32 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 derken ? ferrero makine zaten vasatın altında, hakkında bilgi istemedim zaten bu makine ile çekebileceğim en iyi foto bu mu diye öğrenmek istedik en azından fake resim koymuyoruz biz çektik diye dsdsafdsa (anladın sen :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 manuel ayarlarla oyna manipule et falan, e tabi en onemlisi cekmeye deger biseyler bul veya yarat. makine falan iyi olmasa da yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 hp 945 vasatın altında bir kamera degildir oncelikle. cok guzel seyler yakalayabilirsiniz. cekim modlarini vs bilmek lazim. mesela ay cekimi yaparken shutter speed le oynayarak, tripod yardimi ile çok guzel seyler yakalanabilir. merak edenler 945 ile neler cekilebilecegine buradan bakabilirler http://www.fotokritik.com/fotograflar/?fotomak_model_id=369 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ankara antep'e çok benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 oha kamera kralmış, neyse ben zaten bişey bilmediğimi söylemiştim yardımcı olursanız sevinicem bol bol foto koyayım buraya bari :) makro çekim denedim ama oda karanlıktı biraz, bu benim yoyom hatta zarek tarafından bombalanan topikte bulunan siteden aldığım yoyom, çok seviyorum kendisini. edit: malik ankara değil orası, bandırma. [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 13:29 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 pörçlemiş sinek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bu çok sanatsal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ama çok sanatsal ya. hakikatten çok sanatsal. durup durup bu fotoğrafa bakıyorum yarım saattir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 geçiniz bakalım dalganızı, genç bir yeteneği öldürün dfds dışarı çıksam güzel bişeyler yakalarım belki ama üşeniyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 sinegi boyle hayvan gibi yakından alsaymıssın daha iyi olurmus, cok halı cekmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 said: amatör statüsüne bile sokmadığım derecede iğrenç bir fotoğrafım önce kendine güven. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 güzel bence son 2 foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 sineğin dötü cıkmıs olmamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 sinek halı ile iç içeydi zaten dağılmış vaziyette olduğu için fazla bızıklamadım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 peki bu foto için sen mi öldürdün o minicik güzel mi güzel sineği hıı söle bakayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 birkaç fotoğraf çektim yazlıkta, upload ettikçe koyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 karanlık yere yapmış yuvasını namussuz yoksa güzel bir fotoğraf olacaktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar