Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

amatör statüsüne bile sokmadığım derecede iğrenç bir fotoğrafım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

mehtap çok güzel gözüküyor bir foto çekeyim dedim pek alakam yok bu işlerle beceremem yani soracabileceğim bir üstad dahi yoktu mesene denen zımbırtıda o yüzden kendim çektim sadece infinity özelliğini açarak çektim böyle bişey çıktı elimdeki makina hp photosmart 945 yani makinayı bilenler açısından vakit varken daha düzgün bişeyler çekmem için yardımcı olabilir misiniz ?

başlık anlam bozukluğuna güzel bir örnek olmuş, saygılar.

[ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 01:36 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
derken ?

ferrero makine zaten vasatın altında, hakkında bilgi istemedim zaten bu makine ile çekebileceğim en iyi foto bu mu diye öğrenmek istedik en azından fake resim koymuyoruz biz çektik diye dsdsafdsa (anladın sen :p)
Mesaj tarihi:

oha kamera kralmış, neyse ben zaten bişey bilmediğimi söylemiştim yardımcı olursanız sevinicem bol bol foto koyayım buraya bari :)

makro çekim denedim ama oda karanlıktı biraz, bu benim yoyom hatta zarek tarafından bombalanan topikte bulunan siteden aldığım yoyom, çok seviyorum kendisini.

edit: malik ankara değil orası, bandırma.

[ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 13:29 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]

• Yeni Oluştur...