Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Kızları

Hellsing

Öne çıkan mesajlar

bi kaç tane güzel kızla doya doya takılıp heves alındıktan sonra güzellikten çok kişiliğe ve birlikte ne kadar iyi zaman geçirdiğinize bakıyo bence olay.

ilk msjı okuyup atladım topice direk.

[ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 00:03 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

kız seni beğenmezse,zaten kaşardı işim olmaz denir

kız seni beğenirse dünyanın en iyi kızı

verse orospu.vermese şımarık kendini beğenmiş.
hemen elde edersen basit kız
zor kız ayagı yaparsa yine kendini hint kumaşı sanan kız olur

ona buna veren kızla muattab olmak istenilmez.

bence kedi ciğerden başka birşey degil bu.

biraz ugraş elde et.kimseye zararı yok bunun.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce
üye § 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 12:22 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

türkiyede kaka insan oranı daha yüksek, insanlar sokağa guvensiz cıkıyo yarın ne olucak bilmiyo o yüzden, herkez "nıhahahaha" peşinde,

sağlam tespit, bravo.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Emaleth
pati [şikayet et]
§ 09 Ağustos 2007, Perşembe - 00:02 [ özel msj ]
öf amma uzatmışım lafı, özetle diyorum ki:

türk kızının gösterip vermemesi, verse orospu deneceğindendir. o ahlak anlayışındandır. ahlak anlayışı bir sürü şeyin kombosudur. o onun bu bunun kombosudur. etki-tepkidir.

sonuç itibariyle konu olagelen süreçlerle ilgilidir, spesifik olarak türk kızıyla değil.

ama işte örnekleyeyim derken sataşma gibi oldu belki, bilemem.

Evet, ama ne bileyim yazarken öyle bir yazmışsın ki, ben öyle algıladım ve savunmaya geçtim.

İşte bunun kökeni tamamen kültürden kaynaklanıyor.Bunun sonucunda çok acayip örnekler de ortaya çıkabiliyor. Mesela bir kız ilk ilişkiye girdiği erkekten ayrılınca dünyası başına yıkılıyor.Yani sonuçta,tamam onun yeri ayrı olabilir de, erkek arkadaşından ayrıldığı için değil kızlığını kaybettiği için üzülüyor. Sonu da kötü oluyor bunun.

Kıza orospu denmemesi için bizim bilinçlenmemiz lazım.

O da bu saatten sonra, hele hele akreple yelkovan karanlık tarafı gösterirken imkansız birşey.

Hadin geçmiş olsun,
Türk Erkekleri abazadır, kızlar da genel olarak üstünlük kompleksine sahip ama gerçekte görüldüğü değerin, itibarin kat kat altını hakedenlerdir.

Yozlaşıyoruz,devam edeceğiz.
Ama yozlaşmamız bile bir acayip.
Underground olarak rahat takılıyor millet ama şekle gelince muhafazar.

Hani %99 umuz müslüman ama hiçbir işimiz rüşvetsiz yürümez. Yürüyor mu yoksa? Ya da ben başka ülkedeyim pardon. E müslüman adam rüşvetsiz iş görmez? Ne iş?

İnce iş bunlar ince....

Ha Emaleth,
Öz eleştiri diyorsun. Mesela siz nasıl saçma sapan bir şekilde kendinizi çok değerli görüyor,boş yere tamponlarınızı gökyüzüne çıkarıyorsanız bizim de kusurlarımız var.

Öncelikle fazla ayak uyduruyoruz size, yani bu durumun altyapısını biz hazırladık.

İkinci olarak biraz kaba olacak ama ben giderim,istediğimde yatarım,ona buna çakarım sonra bakire kız isterim diyebilecek kadar da olaylara subjektif bakabiliyoruz. Bu da bizim çok büyük bir eksimiz olsa demek.

Neden?
E başkasıyla yatan kız orospu?
E kardeşim sen yatmadın mı başkasıyla?
Yattım, ama o yatmamış olacak.
Oldu peki.

Ha bana sorsan ben de öyle birşey isterim.
Siz de istersiniz.
Ama olmazsa olmazım değildir.

Eğer karşı taraftan fedakarlık bekliyorsan,kendin de fedakarlık yapacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

Hanımlar , beyler(ve gayler) boşuna kasmışsınız burda olayın sebebi basit =Ortadoğu ile Avrupa arasında kalmış bir coğrafyada yaşamamız.Eee nasıl oluyor ??? Hemen açıklıyim, eskiden kadınlar ikinci sınıf görülürdü. Bu yüzdende erkekler bir malmış gibi onların üzerinde aidiyetlik kazanırlardı.Bununda nişanı evlilikti.Kızların seçim hakkı yoktu bir erkek bir kızı beğendiğinde ya başkasına ait oluyordu (evlilik) boştaysada kendi aidiyetini belirtmek için nikahı kıyıyordu.Böyle benim kızım senin kızın diye diye namus kavramı oluştu.Kızlar erkeklere karşı muhafazakar kaldılar , çünkü başlarında hep bir erkek vardı. (harem mantığı) Devrimden sonra yüzümüzü batıya döndük artık kızlarda erkeklerle flört edebiliyordu. Evlilik kavramı daha uç bir noktaya geldi, sevgili ilişkileri başladı ama ; kızlar kendi ailelerinin geleneksel tutumunun etkisiyle muhafazakarlıklarını yine de korudular e noldu ??? (Batı kültüründen göster doğu kültüründen elletme mantığı sonuç= Abazan Türk gençleri = Şımarık kızlar. Konu budur başka söze gerek yok . Sidik kavgasına dönüştürmeyelim

[ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 04:16 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

türk kızlarına laf söyleyen erkeklerin normal olduğunu düşünmüyorsunuz heralde?

yoksa bunuda anlamanız için ( ki bende erkeğim yanlış anlaşılma olmasın ) bir topic daha açmamız birinin daha yakınması yada birilerinin size bunu söyleyip güdüp inandırmasımı lazım?

artık ne olduğunuzun farkına varın kendinizi kral karşıdakini basit biri olarak görmeyin, cinsiyet ayrımı yapıyorsunuz hala ya kızlarımız 2. planda diyen adam geliyor kızlar şöyle erkekler böyle değil diyebiliyor ve bu arkadaş ayrım yapmamış oluyor ha?

eğer ortada mal varsa türklerin % bilmem kaçı, akıllı varsa oda türklerin % bilmem kaçıdır..

bilmem anlatabildimmi?

edik: ayrım yerine başka bir kelime kullanmıştımda.

[ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 19:21 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

heheh bu kadar dert etmeye gerek yoktu yabancılarla mutluysan onlarla takıl.onlar da altın zincirli göğüs kılları fışkırmş erkekleri sever zaten.bu zincir&kıl olayını ruhen de alabiliriz.ki kişi böyle bi topic açtıysa her açıdan mevcuttur

[ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 22:42 tarihinde, nymph tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Kadınların toplumda ikinci plana atılmasının sebebi evet, ARAP kültüründen kaynaklanan bir toplumsal bir gerilemedir.. Eski Türk toplumlarını incelerseniz kadın ve erkeğin eşit olduğunu, kadının saygı gördüğünü görürüsünüz..

Tabii ne olduysa arapların kültürümüzü asimile etmesiyle oldu.. Namus ne alakaysa iki bacak arasına düştü, kadınlar toplumda ikinci plana atıldı, hakları kısıtlandı, cinselliklerini özgürce yaşama şansları ellerinden alındı, zorla evlenmeler, kendi başlarına kendi hayatlarıyla ilgili karar verememeler vs vs..

Ya görücü usulü gibi bir saçmalık nedir ya? Herifin annesi beğeniyo kızı, gidiyor anlatıyor oğluna böyle daş gibi memeleri var falan diye sonra gidip istiyorlar kızı.. Çocukta para varsa kızın babası OK diyor kıza hiçbir söz hakkı düşmüyor.. Eski Türk toplumunda hatunla erkek güreşirlermiş ki, hatun kişi erkeğin gücünü ölçebilesin.. Eğer hatunun hoşuna giderse hayatlarını birleştirirlermiş..

@Prawler

Türkiye özellikle 80lerden sonra daha çok batı etkisinde kaldığı için değişik, karmakarışık bir gençlik oluştu.. Bi tarafta drugs, alcohol, sex, yabancı müzik, ayy bunlar kıroo tribi; diğer tarafta namus bekçisi, karısının kızının başını kapayan ama çocuğu yaşındaki okul etekli kızın bile bacaklarını kesen, uzun saçlı satanist bunlar küpeye bak a.k ne biçim adam bunlar tribindeki insanlar.. Tabii çok yüzeysel olarak ikiye ayırdım ama toplum her anlamda yozlaşmış onu demek istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

nymph sana uzun birşeyler yazıcaktım, ama elimi yormaya değmezsin , ben ne demişim sen ne demişsin. Peki ben sende ne görüyorum sıradan bir kız okuduğunu anlamayan tartışma sırasında konuyu alakasız bir şekilde savunan, sen üzerine alınma zaten alınacak bir güzelliğin olduğunuda sanmıyorum gerçi ama , kim olduğunu bilmediğin kişilerin kişiliği hakkındada yorum yapma.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk 5 mesaj sonrasını okumadım, evet türk kızları tanımadıkları insanlara karşı hiç haketmedikleri kadar burnu kalkıktır (genelde) ayrıca fizik olarak kuzey ülke hatunlarının türk erkeğinin hoşuna gitmesi normaldir (irlandada kahverengi göz renkli göz sayılıyor bu da var) ama bir türk kızıyla yaşayacağın aşkı (seks veya fiziksel bir tutku değil) hiçbir yabancı kızla yaşayamazsın, başta sana öyle gelebilir ama tüm yaşadıklarından sonra bir türk kızıyla karşılıklı büyük bir aşk yaşarsan görürsün..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...