Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Tanıtımı: http://www.anime.gen.tr/animetanitim.php?id=339 İzliyeniniz varmi bilmiyorum Yeni çektim seriyi. İzleyen varsa türkçe altyazısını nereden bulabileceğimi söylerse sevinirim. Bulamazsak ingilizce gidicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Ben de şimdi izlemeye başladım. Tavsiye ederim. Yukardaki linkte yazmıyormuş; mükemmel ötesi müziklere sahip: saykodelik ve jazz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 konusu bana nedense battlestar galacticayı hatırlattı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Birşey daha eklemek gerek: cinsellik ve vahşet hat safada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Ayrıca Kemonozumeyi anime niyetiyle oturup izlememek lazım. Çizimleri ve uç stili kimilerine çok itici gelebiliyor (bkz ben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Çok sevdim ben, örnek verelim en iyisi birkaç sahneden: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Kaede said: Ayrıca Kemonozumeyi anime niyetiyle oturup izlememek lazım. Çizimleri ve uç stili kimilerine çok itici gelebiliyor (bkz ben) dejavu yaşadım bian :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Dragonfire said: konusu bana nedense battlestar galacticayı hatırlattı =Paynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 has-ta-sı-yım! son 4 bölüm kaldı. bitmesin diye seyretmek istememekle meraktan çatlamak arası bir yerdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar