Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Tanıtımı: http://www.anime.gen.tr/animetanitim.php?id=339 İzliyeniniz varmi bilmiyorum Yeni çektim seriyi. İzleyen varsa türkçe altyazısını nereden bulabileceğimi söylerse sevinirim. Bulamazsak ingilizce gidicez
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Ben de şimdi izlemeye başladım. Tavsiye ederim. Yukardaki linkte yazmıyormuş; mükemmel ötesi müziklere sahip: saykodelik ve jazz.
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 konusu bana nedense battlestar galacticayı hatırlattı =P
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Birşey daha eklemek gerek: cinsellik ve vahşet hat safada.
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Ayrıca Kemonozumeyi anime niyetiyle oturup izlememek lazım. Çizimleri ve uç stili kimilerine çok itici gelebiliyor (bkz ben)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Çok sevdim ben, örnek verelim en iyisi birkaç sahneden:
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Kaede said: Ayrıca Kemonozumeyi anime niyetiyle oturup izlememek lazım. Çizimleri ve uç stili kimilerine çok itici gelebiliyor (bkz ben) dejavu yaşadım bian :P
cado Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Dragonfire said: konusu bana nedense battlestar galacticayı hatırlattı =Paynen
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 has-ta-sı-yım! son 4 bölüm kaldı. bitmesin diye seyretmek istememekle meraktan çatlamak arası bir yerdeyim.
Öne çıkan mesajlar