zydar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Evet ankarada su yok. Dahada olmicak. OKullarda açılıcak. daha çok sıkıntı olucak. Eee haliyle bizim patiler duş yapıcak suyu bulamicak. terlicekte terlicek. Burada burnumuzun direğini kıracaklar teker teker. Bu durumda alınıcak önlemler neler? deodorant ıslak mendiller su bidonları araba kokuları kokulu silgiler vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 birbirinizi yalayınız, ama cok ileri gitmeyiniz, malum su yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 böhü allah kahretmesin çok komik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 kolera'dan geberin olsun bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 6 liraya 19 litre su satıyorlar alip balkona koycen ısıtıp kendini yıkayacan ucuz yapmak icin koydum balkona istersen ocakta fırında mikrodalgada ısıtabilirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 kedi kumu aldım ihtiyacımı ona gidericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 uni lerde gec acilcakmiş belki ? resmi bişi var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 uniler geç mi açılıyor :/ sevinsem mi üzülsem mi tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 hiç sevinme bilkent'te vardır kesin depo. olmasa bile yaptırır. : ). adam kar tatili olmasın diye kar makineleri almıştı okula. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 yok geç aciliyor demedim. belki falan filan die geyik dönuyor,doğru mu acaba diyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 rektorler beraber bir karar almaya calısıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Okul tuvaletleri mükemmel olur kanımca. Dersliklere keskin amonyak kokusu dolar. En temizi derslere tinerle girmek. Anca bastırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 koknmuyom ama yataga yatmak dert. bırde 6 ytl verıp duş almaya calısmak var her seferinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 19 litre damacana ne zaman 6 ytl oldu len ? susuzluktan mı yoksa en son 5 ytl idi diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 20 litre hamidiye 6 ytl. [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 19:11 tarihinde, Spastik_Serce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 vay be 1 litre için kalbimizi kırıcaklar yani dds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ben ileri görüslülügümden sallamişimdir su almadim hic daha burdan :D olsa olsa okadardır aman canım diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 1 litreyle 1 kere daha dökersin suyu. su ne zaman gelıcekmıs bılen varmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 dün patlayan borunun tamir çalışması nedeniyle 48-72 saat arası bütün şebeke kapalı olucak, ardından bütün şehre verilcek diye açıklama yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bukac4 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ya nolcak yarın gidip gene bu adama/akp'ye oy verecekler. müstehak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 19 litre üc kişilik aileyi banyo ettirebilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Bu adama 3 kez üst üste seçerek hakettiniz bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 biz seçmedik modern laik azınlık olduğumuz için arada kaynadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 said: biz seçmedik modern laik azınlık olduğumuz için arada kaynadık hahaha biz de mi top dağıtsak acaba. neyse nasılsa zenginiz ya, içme suyuyla yıkanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 bana bir kaşığı içi su dolu olarak verin bakın nası show yapıyorum melih üzerinde.5 tane salto attırır sonra boğarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar