Leath Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 olay olay melih gokcek ve adrianna lima arasindaki iliski nedir ? (susuzluk ve bakirelik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: vanille böyle kızlarla birlikte olan adamların muhabettinin'' geçen adriana bi çaqtım ahaha'' oldugunu düşünüosan yanlıs düşünüosun Justin Timberlake Britney için öyle dememiş miydi? Bence insan her yerde insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: vaniLLe üye § 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 16:19 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- e güvenemezsin ki, herif kalkip ''OOLM AHI AHI GECEN ADRIANAYA BI CAQTIM AHI AHI'' dese... ahahahahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Subap ayarı yapmak lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Ayrıca Şahin K. abimizle tanıştırsak nolur acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 şu prensin resmini bi bulamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: Ayrıca Şahin K. abimizle tanıştırsak nolur acep? The Unstoppable Force'la The Immovable Object'e vurmuşsun gibi olur, gg olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Resmini görmesende olurdu Ne yaptın adriana'm sen =( [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:25 tarihinde, Mithr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 herifin sıfatından belli, su katılmamış gey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: ''OOLM AHI AHI GECEN ADRIANAYA BI CAQTIM AHI AHI'' dese... Adrıana "VAAAARYA GECEN CUCE YI BI GOTURMUSUM, UFF AYGIR GIBI COCUK VALLA" diyince bişi olmuyo biz diyincemi oluyo, ayrıca ben sölemem ne söliycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 at ağızlıymış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: gürkan onu istediii!!!!!! tarık solağk production Ahah hocam ne alaka ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Herifte Jokerin gülümsemesi var yannız hani şu Batman filmindeki,hafifde psikopat birine benziyo, bu herif gay değil aksine dolabın üstüne çıkıp falan atlamiştir yatağa hanım kızımızın üstüne :) o derece psikopat birine benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Yeni bir yorum gelmiş :)ü said: amiga1200 08.08.2007 20:36 Ne bakiresi yaw ! Bunlar ortaokulda alıyolar diplomayı :) Anlayan anladı !!!!!!!!!!!!!! Zuhahah bu da olayı diplomaya bağladı [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 23:05 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ADrina ve ben birbirimzi kendimize saklama kararı aldık. edit: düzeltme yapmayacağım, ibreti alem olsun bu anlatım bozukluğu. [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 23:31 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Adam pİrens, anlatmasını geç arşiv yapmıştır. Sorun Paris'e o bilir. Sorry ama durum böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 hadi canım daha neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 bakire değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 kendi baktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 herşey gerçek aşkın savaşçısı olmadan önceydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Bence çok çirkin bir kız, yüzü maymun gibi, dişleri de bir kaplanınki kadar sivri. Bir ömür yalvarsa suratına dahi bakmam (amma attın Barış :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Sen bakma kimse bakmasın ben bakarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Bir gece ansızın uğramak lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 arkadaşlar adrina lima da olsa onunda bi ailesi cevresi var, ya yakınlarından biri paticik okuyosa ayıp olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Yakınlarından biri varsa söyleyin adrianaya prensten boşansın sonra "allahın emri peygamberin kavliyle istiyom veriyon mu?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar