Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Siz.. Evet,siz.Çünkü bugüne kadar hayatınızda hiç yalnız olmadınız.Her zaman yanınızda veya kalbinizde birileri olduğu için siz.Hayatınıza giren her yeni kişi ayrı bir heyecan kattı size.Çünkü; yeni, insana gelecek hakkında umut verir.Kendi hayallerinizde, o ufacık dünyanızda, planlar yaparsınız toz pembe şekilde.Kimileri sizi bu yolda çok mutlu eder kimileri ise çok üzer.Ve siz farkında olmadan onlara hep aynı şeyleri söylersiniz.Bir daha diyemem, yapamam dediğiniz şeyleri bırakın bir kenarı, her seferinde sil baştan başlarsınız sevmeye.Her giden aslında sizden bir parçanızı, bir canınızı, bir hayalinizi alıp götürmüştür habersizce.Başlarda bunun siz de farkına varmazsınız ve her seferinde aynı şeyleri yapmaya en başından başlarsınız.Herkesin yaşadıkları kısmen aynıdır bu olaylarda. Sadece onları anlatan kelimeler farklıdır.Bu durumda sizin için sadece iki seçenek vardır.Ya geçmişte kalıp yaşadıklarınızı yad eder ve üzülürsünüz ya da geleceğe bakmaya çalışırsınız.Ama hangi durumda olursanız olun, sizi siz yapan o'nsuz yapamayacağınızı elbet bir dönem düşünürsünüz.Bunu ister çevrenize belli edin isterse kendinize bile kabul ettirmemeye çalışın ama durum budur.Umutsuzluğa kapılmayın bunu herkes yaşadı.Hatta o bile yaşamıştır hayatında bir dönem, emin olun.O yüzden diyeceğim şudur ki biz,siz,onlar aslında hepimiz aynıyız.Siz, siz olun, hayatınızda ne olursa olsun umutsuzluğa kapılmayın. Umutsuzluk sizin en büyük düşmanızdır.Ve bu yüzden de nefes aldıkça umut etmeye devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 isigi hiç goremediği anlar napmali insan, işik gormeyi mi beklemeli yoksa kafasini vurmayı goze mi almali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 telefonun ışığı yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 İnsaların umutlarını kırmayın,belki tek sahip oldukları şey o dur. özlü bir söz,kimin söylediğini hatırlayamadım. yazı güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: ayayekokocambo üye [şikayet et] § 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 04:35 [ özel msj ] telefonun ışığı yok mu? gidiklandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 boşuna "dum spiro spero" diye ağlamadığımızın bir kanıtı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 raistlin jr. 'lar damlamayacak mı bu konuya? nefes aldıkça bilim yapmaya devam edeceğim :p misal şu an zor nefes alıyorum ama hala bilgisayar başındayım ehe. Konu hakkında yorum yapmak gerekirse, herkes yaşadı ne olacak deyip geçmemek lazım. Her ilişki de benzer şeyler yaşanız bile her ilişkinizi az çok farklı kişilerle yaşarsınız ve dolayısıyla aslında her ilişkiniz size farklı şeyler katar. İlişkiler bitse bile ne kaparsan kardır :p [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 04:17 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Her insan bir kere aynı şeyi tecrübe etmiş olsa da, her birinin yaşadıkları benzersizdir. Aslında her bir yaşantının benzersiz olmasıdır onları benzer kılan. Ama eninde sonunda, herkes kendini kurtarabilir ancak. (Bunun üzerine bir de Nazım Hikmet patlatıp heyecanlandırırdım ya seni, neyse =P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 "Tekrardaki mucize gülüm, tekrarın tekrarsızlığı... " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 said: raistlin jr. 'lar damlamayacak mı bu konuya? umut gerçeğin inkarıdır >< kahrolsun mutluluk >< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 bu yazının üzerine cıkim sigaramı alaym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 umut ve iyi planlama lazım. hepsi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 umut etmek de bir yere kadar aslında. ben "umutsuzluğa kapılmıcam" diye diye obsesif olmuştum. ama umutsuzluğa düştüğümde de depresif oldum. sanırım en güzeli obsesiflikti benim için. gerçi şimdi farklı şeyler umut ediyorum ve çok mutluyum o ayrı. ps: hayatımızdan çıkıp giden insanlar bizden çok şey götürseler de, götürdüklerinin yerlerine aslında çok da şey bırakıyorlar. tüm eski sevgililerim bana güzel şeyler kattılar. mesela kafka. sırf kafka için bile G.G.'a teşekkürü bir borç bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Benim için umut ya da umutsuzluk cok zor kavramlardir. Tam olarak neyi ifade ettiklerini bilemem, benim için istekdir onlar, sahiplik yolunda atilan ilk adim, sonra caba gelir, ve sonucunda mutlulugu elde ederim. Aslinda olayin ozunde şans'in yattigina inanirim, o kadar da tezat ki şansin varligina inanmam ancak şansizliga inanirim ben hayatta, cunku herkesin karşisina imkanlar cikar, bunlari degerlendirenler oyle şansli olacak bişi yapmamişlardir, ya da karşilarina imkan ciktiklari için şansli degillerdir, ama diger yanda imkanlari degerlendiremeyenler şanssizdirlar, kimi onlara yol gosterecek birine sahip olmadigi için kimi başka başka benzer nedenlerle şansizdirlar. Uzun zamandir bilip soyledigim bir laf vardir; Eger karsina cikan imkanlari degerlendirebilirsen gazetedeki resim olursun, degerlendiremessen o resmin uzerindeki soğan'i yiyen olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 öyle şeylerden çıktım ki , öyle imkansızdılar ki .. 1 sene sonra tam tersini yapabildimi gördüğümde gerçekten hayal gibiydi benim için. umut etmek ve bir yerden başlamak demişim zamanında , hayla öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Noktalardan sonra boşluk bırakın, karakter kıtlığı yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar