Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siz


Pyro

Öne çıkan mesajlar

Siz..
Evet,siz.Çünkü bugüne kadar hayatınızda hiç yalnız olmadınız.Her zaman yanınızda veya kalbinizde birileri olduğu için siz.Hayatınıza giren her yeni kişi ayrı bir heyecan kattı size.Çünkü; yeni, insana gelecek hakkında umut verir.Kendi hayallerinizde, o ufacık dünyanızda, planlar yaparsınız toz pembe şekilde.Kimileri sizi bu yolda çok mutlu eder kimileri ise çok üzer.Ve siz farkında olmadan onlara hep aynı şeyleri söylersiniz.Bir daha diyemem, yapamam dediğiniz şeyleri bırakın bir kenarı, her seferinde sil baştan başlarsınız sevmeye.Her giden aslında sizden bir parçanızı, bir canınızı, bir hayalinizi alıp götürmüştür habersizce.Başlarda bunun siz de farkına varmazsınız ve her seferinde aynı şeyleri yapmaya en başından başlarsınız.Herkesin yaşadıkları kısmen aynıdır bu olaylarda. Sadece onları anlatan kelimeler farklıdır.Bu durumda sizin için sadece iki seçenek vardır.Ya geçmişte kalıp yaşadıklarınızı yad eder ve üzülürsünüz ya da geleceğe bakmaya çalışırsınız.Ama hangi durumda olursanız olun, sizi siz yapan o'nsuz yapamayacağınızı elbet bir dönem düşünürsünüz.Bunu ister çevrenize belli edin isterse kendinize bile kabul ettirmemeye çalışın ama durum budur.Umutsuzluğa kapılmayın bunu herkes yaşadı.Hatta o bile yaşamıştır hayatında bir dönem, emin olun.O yüzden diyeceğim şudur ki biz,siz,onlar aslında hepimiz aynıyız.Siz, siz olun, hayatınızda ne olursa olsun umutsuzluğa kapılmayın. Umutsuzluk sizin en büyük düşmanızdır.Ve bu yüzden de nefes aldıkça umut etmeye devam edin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

raistlin jr. 'lar damlamayacak mı bu konuya?
nefes aldıkça bilim yapmaya devam edeceğim :p
misal şu an zor nefes alıyorum ama hala bilgisayar başındayım ehe.

Konu hakkında yorum yapmak gerekirse, herkes yaşadı ne olacak deyip geçmemek lazım. Her ilişki de benzer şeyler yaşanız bile her ilişkinizi az çok farklı kişilerle yaşarsınız ve dolayısıyla aslında her ilişkiniz size farklı şeyler katar. İlişkiler bitse bile ne kaparsan kardır :p

[ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 04:17 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...
umut etmek de bir yere kadar aslında. ben "umutsuzluğa kapılmıcam" diye diye obsesif olmuştum. ama umutsuzluğa düştüğümde de depresif oldum. sanırım en güzeli obsesiflikti benim için. gerçi şimdi farklı şeyler umut ediyorum ve çok mutluyum o ayrı.

ps: hayatımızdan çıkıp giden insanlar bizden çok şey götürseler de, götürdüklerinin yerlerine aslında çok da şey bırakıyorlar. tüm eski sevgililerim bana güzel şeyler kattılar. mesela kafka. sırf kafka için bile G.G.'a teşekkürü bir borç bilirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim için umut ya da umutsuzluk cok zor kavramlardir. Tam olarak neyi ifade ettiklerini bilemem, benim için istekdir onlar, sahiplik yolunda atilan ilk adim, sonra caba gelir, ve sonucunda mutlulugu elde ederim. Aslinda olayin ozunde şans'in yattigina inanirim, o kadar da tezat ki şansin varligina inanmam ancak şansizliga inanirim ben hayatta, cunku herkesin karşisina imkanlar cikar, bunlari degerlendirenler oyle şansli olacak bişi yapmamişlardir, ya da karşilarina imkan ciktiklari için şansli degillerdir, ama diger yanda imkanlari degerlendiremeyenler şanssizdirlar, kimi onlara yol gosterecek birine sahip olmadigi için kimi başka başka benzer nedenlerle şansizdirlar. Uzun zamandir bilip soyledigim bir laf vardir; Eger karsina cikan imkanlari degerlendirebilirsen gazetedeki resim olursun, degerlendiremessen o resmin uzerindeki soğan'i yiyen olursun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...