Grudge Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 millet şu kutup yıldızına bi bakın. üzerinde kırmızı ışıklar yanıp sönüyo mu? yok eğer anormal birşey görmüyosanız evime göre (sabiha gökçen hava alanı yakınlarında) kuzey yönünde tanımlanamayan bir gök cismi tespit ettim demektir.
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 kedidir kediiii...[hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Elleme bırak uçsun gariban.[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game!
Setroth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 fotoğrafını çekseydin de biz de görseydik.. belki tanımlardık ;)[hline]bu adamın her söylediğine katılıyorum - bLaQ
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 o saatte ne dediğimi mi biliyorum bu arada tanımlayamadığım gök cisimi bi süre sonra yavaş yavaş dağların ardından battı :P ama cidden acayip görünüyodu *ürperir*
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 bende bi kere uçan sarı inekler görmüştüm :D lol eh tabi halisülasyondur koçum.Gerçi düşen bir uçak da olabilir ya da ben saçmaladım[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim.
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 bi süre dediğim 2 saat sora falan
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 depolarını boşaltıyodur eheheh :D[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 "Gökyüzünde tanımlanamayan bir UFO gören vatandaşlar hemen polise haber verdi." Kanal-D haberlerinden...[hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki : evet ben olgun biriyim madem emalethde 13 yaşındaymış eh işte arada 1 yaş fark var işler süper olur baba ya ICQ:84232487
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 "tanimlanamayan UFO", ÖSS sınavı gibi bir şey oluyor herhalde. Kısaltmalara alışamadık.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Peka Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 said: GE-TA, 28 Şubat 2003 22:09 tarihinde demiş ki: "tanimlanamayan UFO", ÖSS sınavı gibi bir şey oluyor herhalde. Kısaltmalara alışamadık.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test "tanımlanamayan tanımlamayan " oluyo oda -*- = + oluyo yani tanımlanıyo bilmem yardımcı olabildimmi ? olabildiysem ne mutlu bana[hline]hey meen kamon... vatizdı metır vit yu? ar yu engiri:? a vaçça layk tu now_ vatiz yor şekil? ortam mısın allah mısın? ters misin terso musun?
Setroth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 said: fizban, 28 Şubat 2003 22:22 tarihinde demiş ki: getirin bende item id var[hline]fighting for peace is like screwing for virginity hacked by fizban® eheh[hline]bu adamın her söylediğine katılıyorum -bLaQ
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 UFO'yu biz, tanımlamayan uçan cisim değil de, uçan daire olarak algılıyoruz. Ya da UFO = uçak gibi bişi.. Belki o yüzdden tanımlamayan ufo..[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Daha önceki bir yazıdan ufak alıntılar bence durumu yeterince güzel bir işekilde özetlemeye yeter :-D U.F.O. gavurca "Undefined Fucking Objects" kelimelerinin baş harflerinden meydana gelmiştir. UFO adından da anlaşıldığı gibi ne idüğü belirsiz uçan şeyler demektir. Yani bişeyin UFO olabilmesi için once ucması ve ne idüğü belirsiz olması şarttır. Mesela uçaklar UFO değildir, çünkü ne oldukları bellidir. Bülent Ersoy da UFO değildir. Ne idüğü belirsiz olmasına rağmen uçamadığından UFO olamaz. Yani illaki ucacak ve ne olduğu belli olmayacak![hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 ehehe. ama o unidentified flying object olsa daha iyi olurdu.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat
Volfied Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 UFO nun Türkçesine bi yerlerde Koduumun Uçan Objesi derlerdi, az gülmemiştim. Anlamıyorum, ya uzaylılar dünyada yeraltında bizim gidemediğimz bir yerde yaşıyorlarsa ve uçmuyolarsa. Sonuçta dünya da uzayın içinde. Twilight Zone'un bir bölümünde (tiyatro olarak) en sonunda yaratıklar tüm mahalleyi birbirine düşürüyor ve insanların birbirini vurmasnı sağlıyor, ve aralarında geçen konuşma şu: "Acaba gerçekten dünyayı yoketmek için uğraşmamız gerekiyor mu?" "Hayır, dünyalılar bunu kendi başlarına daha kolay yapıyorlar" Yani diicem şudur ki, ööle uçan ecinnileri düşüneceğinize, birbirinizi düşünüp yardımcı iyilik sever olupo dünyayı düzeltin, hadi bakem :P *!uykusuzluk saçmalamaların başlamıştır, yanındaki hayalet onu yatağa doğru itelerken eski gnlerden sözeder*[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 said: Volfied, 02 Mart 2003 23:26 tarihinde demiş ki: Anlamıyorum, ya uzaylılar dünyada yeraltında bizim gidemediğimz bir yerde yaşıyorlarsa ve uçmuyolarsa. Sonuçta dünya da uzayın içinde. dünya da uzayın içinde dersen heryer uzay olur.diyemezsin.yer altında yaşarlarsa uzaylı olmazlar.yeraltılı olurlar.ve büyük ihtimalle bize ulaşamadan donarlar :P[hline]fading away and leaving long for sleep closer now lead the way into death
Grudge Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 bir mustafa topaloğlu(bu muydu? adamın adı yaw şimdi içime kurt düştü) teorisine göre hepimiz uzaylıyız zaten :P
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 *! X-Files müziği verir* dırını dın dııımm dııım dııım dıımm dııı dııııımmm "I want to believe" -Fox Mulder[hline]fading away and leaving long for sleep closer now lead the way into death
GeeM Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 uçandaire falan olabilir[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem
kingpin Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 unidentified f*cking objects :) bide unidentified walking objects var onlar yerlere tükürüyor..[hline]Experience My Dead Side KinGpiN® [Bu mesaj theKingpin tarafından 03 Mart 2003 17:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Predator Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 undefined flying objects değilmni be heuehe. fucking daha iyi aslın da[hline]Cartman: Here's a little dreidel That's small and made of clay But i'm not gonna play with it 'Cos dreidel's fucking gay.
Öne çıkan mesajlar