asas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Bildiğiniz en kolay fakat detaylı makro programı nedır arrkadaslar?Uo loop ve Makroman harıc.Ozellıkle detayı bol fakat kullanımı kolay.Ayrıca nasıl yapılacagını anlatırsnız sevınırım dıyıcemde ugrasmazsanız kesın:D.En azından ısım verın bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 easy uo ve razor. easy uo'da kendin yazıyorsun tamamen, razor daha basit. ama her ikisi de oldukça detaylı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 EZ Macros... Klavye ve mouse hareketlerini kaydediyor. Bs kasıyordum ben.Önce platemailleri alıyordu, onları eritiyordu. Sonra ss yapıp satıyordu. Böyle bi döngüydü. Program basit sadece kaydediyorsun. [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 12:46 tarihinde, Todesengel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Baska onerılerı olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Senin en rahat kullanabilceğin macro programı razordur. Hem craft skillerinde hem de pvp'de gayet yeterli ve pratik bir program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar