asas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Bildiğiniz en kolay fakat detaylı makro programı nedır arrkadaslar?Uo loop ve Makroman harıc.Ozellıkle detayı bol fakat kullanımı kolay.Ayrıca nasıl yapılacagını anlatırsnız sevınırım dıyıcemde ugrasmazsanız kesın:D.En azından ısım verın bana..
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 easy uo ve razor. easy uo'da kendin yazıyorsun tamamen, razor daha basit. ama her ikisi de oldukça detaylı..
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 EZ Macros... Klavye ve mouse hareketlerini kaydediyor. Bs kasıyordum ben.Önce platemailleri alıyordu, onları eritiyordu. Sonra ss yapıp satıyordu. Böyle bi döngüydü. Program basit sadece kaydediyorsun. [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 12:46 tarihinde, Todesengel tarafından güncellenmiştir ]
asas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Baska onerılerı olan varmı?
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Senin en rahat kullanabilceğin macro programı razordur. Hem craft skillerinde hem de pvp'de gayet yeterli ve pratik bir program.
Öne çıkan mesajlar