Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

256 internetler 1024 olmuş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu sabah kuzenim aradı kendisi 256 internet kullanıyordu 1024 olmuş interneti fakat sınırlımı sınırsız mı bilmiyor nedir olay tam olarak? bende sınırlı 1024 kullanıyorum tam olarak ne olacak benim durum?
Mesaj tarihi:
sınırsız kullanıyorsa sınırsızdır, zira kotalılarda bir artış olmadı.

edit: bende de kotalı 1024 var aynen devam 4 gb limit ile :)

[ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 13:28 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
o değil de paketin sınırlı mı sınırsız mı olduğunu internet vasıtasıyla öğrenebiliyor muyuz?

bizim evde ne bağlattıklarını bilmiyorlar, ben de yeni geldim, downloadları abartmadan öğrenmek akıllıca olabilir.
Mesaj tarihi:
Telefonla arayın telekomu sorun hemen ögrenebilirsiniz çaycı açmadıysa telefonu eğer.
Benim 1024 9gb kotalıydı 1024 sınırsız oldu
256 sınırsızlarda aynı 1024 sınırsız oldu
Arkadasının ki 1024 sınırsız olmustur kesin aramasına bile gerek yok.
Mesaj tarihi:
benim komşumda 512 limitli vardı, speedtest'e göre 1024 olmuş ama kota durumundan emin değiliz. 29 milyon verdiğine göre 4gb kotalı diye düşünüyoruz.
Mesaj tarihi:
peki şöyle bir durum nasıl sonuçlanır ? ben ankara da hep kablonet kullandım ancak yeni taşındığım yerde kablotv/net olayı yokmuş mecburen adsl bağlattırıcaz o zaman en düşük olarak 1024 alıcam değil mi ? çünkü telefon için abonelik sözleşmesi imzaladığımız mekanda duvarlarda 256/64 = 49 ytl falan yazıyordu :p
Mesaj tarihi:
o yazıyı kaale alma artık tarih oldu
ne sınırlı ne sınırsız ne de eskiden almış olan kmsede 256 kalmadı ( ya da kalmamak üzere hala geçişler bitmedi saırım)
Yani sen 29a 1024 alabilirsin limitli minimum.
  • Yeni Oluştur...