kingpelvis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 bu sabah kuzenim aradı kendisi 256 internet kullanıyordu 1024 olmuş interneti fakat sınırlımı sınırsız mı bilmiyor nedir olay tam olarak? bende sınırlı 1024 kullanıyorum tam olarak ne olacak benim durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 sınırsız kullanıyorsa sınırsızdır, zira kotalılarda bir artış olmadı. edit: bende de kotalı 1024 var aynen devam 4 gb limit ile :) [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 13:28 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 o değil de paketin sınırlı mı sınırsız mı olduğunu internet vasıtasıyla öğrenebiliyor muyuz? bizim evde ne bağlattıklarını bilmiyorlar, ben de yeni geldim, downloadları abartmadan öğrenmek akıllıca olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Telefonla arayın telekomu sorun hemen ögrenebilirsiniz çaycı açmadıysa telefonu eğer. Benim 1024 9gb kotalıydı 1024 sınırsız oldu 256 sınırsızlarda aynı 1024 sınırsız oldu Arkadasının ki 1024 sınırsız olmustur kesin aramasına bile gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 artanlar sınırsız oldu.. da bunlar için yeni topik açmasak birsürü var zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 bizim internetler borusu patladı baya fena oldu ya her taraf internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 1024 4 gb kotalı olanlar ne oldu ? olay gelişimine ağızları açık bakakaldılar sanırım ddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 1024 4 gb kotalı 29 , sınırsızı 49 . Valla azıcık DL seven adam geçmeli sınırsıza fiyat farkına kıyasla elde edilcek fayda çok uçuk bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 benim komşumda 512 limitli vardı, speedtest'e göre 1024 olmuş ama kota durumundan emin değiliz. 29 milyon verdiğine göre 4gb kotalı diye düşünüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 512 ler 2048 limitsiz oldu pff okuyun az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 peki şöyle bir durum nasıl sonuçlanır ? ben ankara da hep kablonet kullandım ancak yeni taşındığım yerde kablotv/net olayı yokmuş mecburen adsl bağlattırıcaz o zaman en düşük olarak 1024 alıcam değil mi ? çünkü telefon için abonelik sözleşmesi imzaladığımız mekanda duvarlarda 256/64 = 49 ytl falan yazıyordu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 o yazıyı kaale alma artık tarih oldu ne sınırlı ne sınırsız ne de eskiden almış olan kmsede 256 kalmadı ( ya da kalmamak üzere hala geçişler bitmedi saırım) Yani sen 29a 1024 alabilirsin limitli minimum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar