Masticore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 sarj'ın ömrü bitmemisse 300 uygun bir fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 valla çok az kullandım sanmıyorum bittiğini daha 1.5 yıl oldu ztn alalı ama alan isteyen yok hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 fiyatı 275 e düşürdüm hala mı yok alan :) gerçekten kullanmıyorum aleti yazık oluyor satım bari parasını ben kullanıyım aleti de daha çok vakit ayırabilecek biri kullansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 para olsa kesin almıştım fakat maalesef yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 zuhahahh masticore da tatmin olmadı bir türlü.... hocam senle bir alışverişe çıkalım çıktığımız gibi geri döneriz bir şey almadan. :P (dediklerim işin şakası tabiki, alıcıları bu şekilde bilgilendirmen çok güzel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Yok biz tüketici haklarını koruyoruz :p . 3-4 ay önce 275'e satmıştım bende psp'yi. 225 e bırakırsan alırım ama adsfasfa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 tekrar up bir arkadaşa vermiştim ama geri verdi kullanmıcakmış hala satılıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Ben belki alabilirim ama pek param yok ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Yani şöyle diyim anca bir hafta sonra falan, para gelecek bir yerden ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 abi gittigidiyora neden vermiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 abi vermesin ya alırım ben belki. bekleyin plx 1 hafta :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 - [ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 19:17 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 oraya dil de sahibindene verdim ordan bişi çıkmadı, duruyor şimdilik alıcı yok 1 hafta daha durabilir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Spiegel senle irtibata geçmeye çalışıyorum ama sanırım bakmadın msnine. Ekledim de göremedim daha. İlgilenirsen sevinirim çünkü psp konusunda almaya kararlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 ankara tunalı 200 ytl psp war 20 oyun bedava koşun ahali :)(sıfır) (ciddiyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 hadi lan neresiymiş ora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Dükkan adıda verseydin abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 oha tunalıdamı? neresinde yav. 200? anam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Valla öyleyse ankaradan bana alıcak birini bulıym hemen. Yoksa Sunny psp mi çıkardı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 neresi orası, stok çekelim bari. iyi kar ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 ebayde 140 dolara var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Gümrük Vergisine takılır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 up bnm elimdeki hala satılıktır... ilgilenenler ulaşabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 1.5 ay sonra amerikaya gidiyorum... yok mu alan son şanslar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 amerika'da satarsın artık =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar