Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 efendim bugün sabaha karşı av sırası beklerken,20 druidden portal darnassus pls diye msj aldım.İyi tamam falan derken,muhabbete daldık zaten sıra bekliyordum. işte sonra nerden fln dedim? -norway iyi güzel. isim? -susanna - ?!?!? hmm,memnun oldum fln dedim. sonra yardım lzm olursa çağır fln derken,direk çağırdı bizimki. aslında deli gibi honor lazım ama leaveledim sırayı.durumu duyan arkadaş warriorla netherstorm'dan sw'ye teleport oldu sdf.O andan nasıl bu kadar hızlı geldin diye soramadım. Bu arada olası bi keklenme durumu yüzünden kızın cümlelerinde ''ı'' ''i'' lere falan dikkat ediyoruz.baktık muhabbet baya uzun.emin olana kadar soruya boğduk yani. Neyse gittik blackfathom deep'e.. [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] foto biraz fake gibi geldi ama,kamerada acıcak. Bendende foto bekliyor,akşamada evlenirim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Gratz.. diyebilirim sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 iyi aferin, ne guzel is yapmissiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 güzel yapmısssın :P tek kafama takılan 2 sene msn kullanmamıs ama yeni account alıp hemen resmini koymus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Süper tutorial olmuş. Emeğine sağlık. Bunun ablası kardeş falan varmıdır acaba? Wc falan atarız beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Hatta ben tek başıma karazda atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ya ben kız arkadaşımı summon etmeye çalışıyorum inanılmaz kabiliyet düşmanı ama sonunda olacak sizde yapın çok eğlenceli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 hahah Arma Kopardın beni.. sen power lvl kas ablamıza faydan olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 iki isntance yapaydınız epic kapardınız onun yerıne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 epic > kiz aci gercek :, kiz gider epic kalir. [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 11:06 tarihinde, Leath tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 manipulasyon ftw , "give money give eğix :DDDDD" başlar yakında siz devam devam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ABIĞĞ EPIXSIN VARSA KIZ TAVLARSIN ZAATEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 @ozii_x kasmam mı. lvl da kasarım dungeonda atarız beraber. Sonra epic binek bile alırım. Ama epic binek beleşe olmaz :D. Abaza mod on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 heheh once PVP tag on yap sen :) /duel Arma kim kazanırsa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Anaa. Ally çıktı. Ben çekiliyom. Ally kızla işim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 /applaud arma.. hadi cnm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 /cry ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Hordede kız yok ya. Herkez allyde , blood elfer bir umut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 <==hordeda kiz yok abicim, hem yakisikli hem zeki hem de ahlakli adam yok wowda, olsa da tanissak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 lol wow da kız tavlamakmı hahahaha varö le bikaç kro görüozda yok abi yalan o işler maghteridonda vardı tonla işte şişko kıllı yada 45 yasında tipler cogunluk yada cok kücük kızlar 15 yaslarında vs bi tane herif vardı bütün serverı kızım die kekleyip haywan gibi epix yapmıstı ismini unuttum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 fena yemişler olivies'i. heyecan yapma oliv bab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 aldığım her msndeki resimler gerçek olsaydı iskandinav haremim vardı şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 abi kızın profildeki foto cadıya benzio asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ahahah akşama da evlenirim iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 benim paladini de kız zannediyolar lol. zaten yavşak bi konuşma stilim var malesef oyunda, "let her tank" filan diye gidiyor konuşmalar, haydi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar