ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 saolsun geçen yıllar bizi ancestor afakandan kurtardı. bunlar daha eskiyecek :/ [spo] "MİLLİYETÇİ SOL MU?? ABOOOOVVVV" deyişleri hala kabuslarıma giriyor :D[/spo] [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:53 tarihinde, ascraeus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 said: komplo teorisi üretmeye kalksak evet melih gökçek patlattırdı boruları derim. geçen hürriyet ankara da vardı gene bununla ilgili bi yazı. özetliyorum: 2006 da bu kuraklık susuzluk gündemde bile değilken bu kağıt üstünde melih gökçeğin "olmayan" şirketlerden bi tanesi gidip su tankeri filosu kuruyor. şimdi ise ankarada az cok sokağa cıkan herkesin günde en az 1 tane gördüğü bu tankerler sulama işlerinde kullanılıyor. bu adam belediyeyi askiyi ve bir cok devlet kuruluşunu para aklamak için paravan şirket gibi kullanıyor ama hakkını vermek lazım iz de bırakmıyor. tartışma programlarından birine cıkıp emin çölaşana laf yetiştiriyor ben kendi servetimi acıkladım 2 daire ve bankada 70k $ diyor yorumculardan bi tanesi "tamam o emin çölaşanla aranızda olan şey ama oğlunuz angora evlerinden milyon dolara villayı nasıl aldı" diyince kem küm. daha eski bi mevzu sonuçlarına şimdi katlanıyoruz; tam detayını bilemiyorum ama sanırım belediyeler ihalelerde zorunlu olarak en düşük teklife vermek durumundaymış ihaleyi, melih gökçeğin çözümü: asfalt döşeten, ağaç ithal eden aski. bu mevzuda komplo teorileriyle gerçek arasındaki tek fark o şirketleri gökçeğe bağlayan evraklar. o yüzden umarım o çaldığın paralar bi tarafına kaçar melih gökçek adam hakkında iddia edebileceğin herşey gerçek olabilir egecim. şimdi direk işini söylemek istemiyorum, ancak devlette üst kademelerde çalışan birisinden duyduğum bilgiyi aktarıyım: "nereye yeni bir site yapılmaya kalksa, ya da toki inşaatı hazırlansa, önce büyükşehir belediye başkanının onayı gerekiyormuş, bu da sevgili melih abimiz oluyor. işte bu adam onayı vermeden önce, o sitenin etrafını kendisi alıyormuş. binaları dikmeye başladığı sırada da, inşaata onay veriyormuş. böylece ankara'da yeni batıkent'ler, bilkent'ler yapılırken, değerlenen etrafından kendisi yararlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ya tam böyle boks torbasına asmalık tipler, uygun kalitede çıkartıcaksın yazıcıdan asıcaksın sonra vur allah vur dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 said: Borular bir mühendisin anlattığına göre (ben tam anlamamış olabilirim) şu sebepten patlıyormuş: -Suyu kes, borular boşalsın. -Boruların içi hava dolsun. -Su süratle geri verilince Hava yeterince hızlı tahliye olamasın -Basınç normalin 2 katına çıksın -Borular 25 40 senelik olsun -Basınca dayanamayıp patlasın Kısaca iki sebep: 1-Sistem eski yenilenmesi lazım 2-Su kesintileri daha kontollü yapılmalıymış doğrudur. mühendis değilim ama lisede fizik okuyan herhangi birisi bunu tahmin edebilir. melih gökçek umursamıyor işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 niye umursasın ki adamın amacı hizmet etmek mi sanki.. umursamadan da yine istediği gibi padişahlığına devam edecek bir izmirli oalrak acıyorum ankaralı melihe oy vermeyenlere valla.. verenlere de az bile diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 erbakanın birde höyt leri meshur oldu busene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 said: Afakan konusunde here comes a new challenger yok yok... ankara'da olmadığınız için Melih Gökçek'i tanımadığınız için böyle konuşuyorsunuz da... Ne Bülent Arınç ve Kemal Unakıtan, Melih abimizin seviyesine yetişemez. takiye'de Tayyip'i bile sollar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 acıyorum ankarada yaşıyanlara 1 tane ankara tercihim var inş o tutmaz (aslında 2 tane war 305 puanla odtü-makine yazdım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 O değilde tepki yok ki arkadaş. Adamlara kızan çokta tepki yok. Hatta bir sürü geyik dönüyo üstünde ankara dışı arkadaşlardan. Susuzluk ne demek yahu ben günde en kötü ihtimal gün aşırı saçımı yıkamazsam kafayı yerim.(taş çatlasa 5 dk sürer yıkamam da ) . Yani ben bekliyom ki halk galeyana gelsin çıksın sokaklara. Yok tepki yokki adamlar kesmesin suyu. Yahu bu bildiimiz su demi insanın temel ihtiyacı olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 şöyle anlatayim bu adam okadar güzel göz boyuyor ki yani görmelisiniz sözde diil özde boyuyor adam bakan aaaa diyor ne güzel yapmiş ankarayi 1992de yollarda çizgi yoktu (karayalçın dönemi) bu adam çizgi getirdi sonra havuz getirdi göl yapti sonra egri sokaklambalari getirdi sonra güvenlik caddesini tek yön yapip ayrancıyı resmen sincana taşıdı. terleyince vicudumuz yapiş yapiş oluyor yauw sanki deniz kenarinda gibi neme bakkkkkkkkk adam ankaraya nem getirdi sonra sivrisinek getirdi ankarada bunlarin hangisi vardi soruyorum sana suyu o mu bitirdi sanki alla alla öteki adam ön görülüymüs filo yapmiş suc bununmu sizde cok fesatsiniz sonra yol cizgisi bile yokken yapilmaya baslanan metroyu tamamladi siz daha oturun adam çalişip cabalayip neler getiriyor adam bikere nur yüzlü zira bu olaylardan sonra 2 sene var yerel secimlere coktaaaan unutur bizim millet zira bizim ampul sayin der kelle der ananı der 1 ay icinde unutulur 45 alir. 2 seneye bu adam ankaranin gözünü cıkarsa unutulur boşversene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: O değilde tepki yok ki arkadaş. Adamlara kızan çokta tepki yok. Hatta bir sürü geyik dönüyo üstünde ankara dışı arkadaşlardan. Susuzluk ne demek yahu ben günde en kötü ihtimal gün aşırı saçımı yıkamazsam kafayı yerim.(taş çatlasa 5 dk sürer yıkamam da ) . Yani ben bekliyom ki halk galeyana gelsin çıksın sokaklara. Yok tepki yokki adamlar kesmesin suyu. Yahu bu bildiimiz su demi insanın temel ihtiyacı olan "belediye çalışıyor gardaş!"çı bizim angaralı halk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 1. edik [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 14:12 tarihinde, Black_Lupin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 hadi toplanıp belediye ye yürüyelim. mümkünse pis gelin. birde klozet alıp atalım belediyenin kapısına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 PAZARTESİNE KADAR GELMEYECEKMİŞ SU 3 GÜN DEMİŞTİ ADİ İNSANLAR =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş. 6 + 4 = 10 eder. oha lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 2 üste yazılan mesaj geçersizdir. Panik yapmayınız. En geç Cumartesi sabah gelecekmiş böyle yalan yanlış haberlerle ortalığı karıştırmayınız lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 bende dun geldim ankaraya... ev leş gibi su yok depoda su bitmiş yıkanamiyorum disari cikamiyorum oooööööh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 tum turkiyeyi boyle yanlıs bir haberle uf ettigin icin kendinden utanmalısın [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 16:53 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 lopeth ankara'da değil zaten, niye umursasın ki hehe. [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 21:21 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 su yok diyolar keçiörene dev akvaryum yapmışlar.bilmem kaç ton su harcıyomuş falan çok komik.keçiören tayyibin semti bu arada.evinin karşısına havuz yaptırdıydı bi kaç yıl öncede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Tayyibe laf yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 nasıl ankarada değilim bone efendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 başım ağrıyor, saçları yıkamak lazım. en az 1 damacana gider. ama suyu kim dökücek :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Abi damacanadan su dökmekle uğraşılırmı yaw,al şöle 60 ltrlik plastik bi bidon alt tarafına yakın bi yerlerede ufak bi delik açtırıp plastik ufak musluklardan taktır,banyodada uygun bi yere koy çevir şaril şaril su aksın ohh mis,ulan bu devirde çektiğimiz derde bak sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 olm toprakla yıkanın su bulamıyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar