Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara su içinde! Bravo İ.Melih Gökçek 7-8-2007

ombakkombak

Öne çıkan mesajlar

said:
komplo teorisi üretmeye kalksak evet melih gökçek patlattırdı boruları derim. geçen hürriyet ankara da vardı gene bununla ilgili bi yazı. özetliyorum: 2006 da bu kuraklık susuzluk gündemde bile değilken bu kağıt üstünde melih gökçeğin "olmayan" şirketlerden bi tanesi gidip su tankeri filosu kuruyor. şimdi ise ankarada az cok sokağa cıkan herkesin günde en az 1 tane gördüğü bu tankerler sulama işlerinde kullanılıyor.

bu adam belediyeyi askiyi ve bir cok devlet kuruluşunu para aklamak için paravan şirket gibi kullanıyor ama hakkını vermek lazım iz de bırakmıyor. tartışma programlarından birine cıkıp emin çölaşana laf yetiştiriyor ben kendi servetimi acıkladım 2 daire ve bankada 70k $ diyor yorumculardan bi tanesi "tamam o emin çölaşanla aranızda olan şey ama oğlunuz angora evlerinden milyon dolara villayı nasıl aldı" diyince kem küm. daha eski bi mevzu sonuçlarına şimdi katlanıyoruz; tam detayını bilemiyorum ama sanırım belediyeler ihalelerde zorunlu olarak en düşük teklife vermek durumundaymış ihaleyi, melih gökçeğin çözümü: asfalt döşeten, ağaç ithal eden aski. bu mevzuda komplo teorileriyle gerçek arasındaki tek fark o şirketleri gökçeğe bağlayan evraklar. o yüzden umarım o çaldığın paralar bi tarafına kaçar melih gökçek

adam hakkında iddia edebileceğin herşey gerçek olabilir egecim.

şimdi direk işini söylemek istemiyorum, ancak devlette üst kademelerde çalışan birisinden duyduğum bilgiyi aktarıyım:
"nereye yeni bir site yapılmaya kalksa, ya da toki inşaatı hazırlansa, önce büyükşehir belediye başkanının onayı gerekiyormuş, bu da sevgili melih abimiz oluyor. işte bu adam onayı vermeden önce, o sitenin etrafını kendisi alıyormuş. binaları dikmeye başladığı sırada da, inşaata onay veriyormuş.

böylece ankara'da yeni batıkent'ler, bilkent'ler yapılırken, değerlenen etrafından kendisi yararlanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Borular bir mühendisin anlattığına göre (ben tam anlamamış olabilirim) şu sebepten patlıyormuş:
-Suyu kes, borular boşalsın.
-Boruların içi hava dolsun.
-Su süratle geri verilince Hava yeterince hızlı tahliye olamasın
-Basınç normalin 2 katına çıksın
-Borular 25 40 senelik olsun
-Basınca dayanamayıp patlasın

Kısaca iki sebep:
1-Sistem eski yenilenmesi lazım
2-Su kesintileri daha kontollü yapılmalıymış

doğrudur.
mühendis değilim ama lisede fizik okuyan herhangi birisi bunu tahmin edebilir.

melih gökçek umursamıyor işte...
Sosyal ağlarda paylaş

O değilde tepki yok ki arkadaş. Adamlara kızan çokta tepki yok. Hatta bir sürü geyik dönüyo üstünde ankara dışı arkadaşlardan. Susuzluk ne demek yahu ben günde en kötü ihtimal gün aşırı saçımı yıkamazsam kafayı yerim.(taş çatlasa 5 dk sürer yıkamam da ) . Yani ben bekliyom ki halk galeyana gelsin çıksın sokaklara. Yok tepki yokki adamlar kesmesin suyu. Yahu bu bildiimiz su demi insanın temel ihtiyacı olan
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle anlatayim bu adam okadar güzel göz boyuyor ki yani görmelisiniz sözde diil özde boyuyor adam bakan aaaa diyor ne güzel yapmiş ankarayi 1992de yollarda çizgi yoktu (karayalçın dönemi) bu adam çizgi getirdi sonra havuz getirdi göl yapti sonra egri sokaklambalari getirdi sonra güvenlik caddesini tek yön yapip ayrancıyı resmen sincana taşıdı. terleyince vicudumuz yapiş yapiş oluyor yauw sanki deniz kenarinda gibi neme bakkkkkkkkk adam ankaraya nem getirdi sonra sivrisinek getirdi ankarada bunlarin hangisi vardi soruyorum sana suyu o mu bitirdi sanki alla alla öteki adam ön görülüymüs filo yapmiş suc bununmu sizde cok fesatsiniz sonra yol cizgisi bile yokken yapilmaya baslanan metroyu tamamladi siz daha oturun adam çalişip cabalayip neler getiriyor adam bikere nur yüzlü zira bu olaylardan sonra 2 sene var yerel secimlere coktaaaan unutur bizim millet zira bizim ampul sayin der kelle der ananı der 1 ay icinde unutulur 45 alir. 2 seneye bu adam ankaranin gözünü cıkarsa unutulur boşversene
Sosyal ağlarda paylaş

said:
O değilde tepki yok ki arkadaş. Adamlara kızan çokta tepki yok. Hatta bir sürü geyik dönüyo üstünde ankara dışı arkadaşlardan. Susuzluk ne demek yahu ben günde en kötü ihtimal gün aşırı saçımı yıkamazsam kafayı yerim.(taş çatlasa 5 dk sürer yıkamam da ) . Yani ben bekliyom ki halk galeyana gelsin çıksın sokaklara. Yok tepki yokki adamlar kesmesin suyu. Yahu bu bildiimiz su demi insanın temel ihtiyacı olan

"belediye çalışıyor gardaş!"çı bizim angaralı halk.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...