Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 hakkaten yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 var heryerde nar suyu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 o resim paticik logosuydu bi kerem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Şeker ? Şeker olamz sosise ya? Olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 sosise bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Sosinde kafası var resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ekranı yalayasım geldi edit: Dev'in resmi değil lan sadfsad horace'ninkiler asdf [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 01:25 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 horas şimdi bu köriyi sos olarakmı koyuyoz baharat olarakmı onu anlamadım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 eyvallah vanil sosisten soguttun, artik yiyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 HORAS YAPICAM AMA CEVABINI BEKLIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 aga yaptım göte benzedi benimkiler turuncu filan oldu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bi ara sosis yaparken salçayı yakıyodum. meğer yağı az koyuyomuşum. yani yağı bol koyun salça soslu yaparkene acımayın basın yağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 şuğan yiyorum sos gayet güzelde sosislerin içini pişirememişim adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 HORAS BANA 8 SOSİS 1.5 ÇAY KAŞIĞI KÖRİ 1 ÇAY KAŞIĞI KARABİBER YARIM KÜP ŞEKER(TOZ YOKTU) 1 TATLI KAŞIĞI TEREYAĞ VE BİRAZ GAZ BORÇLUSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 cons, annattıım gibi yapıyon, o kendisi soslu oluyo zaten merak etme. beenmediysen üzkünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 yok sosu güzelde sosisin içini pişirmeyi becerememişim. baya bi donuktu sosis mikrodalgada unuttum ilk başta böyle şekli şemali filan kaydı, sonra tavadada dışı pişmiş içi pempe kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 EMEĞİNE SAĞLIK YANİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 sosis üzerinden post kasanlar var. imdak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 tahmini post sayım 6443 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 bugün yine yaptım azmettim. bu sefer daha güzel oldu ama hala içini pişirmeyi tam beceremedim. sos süper ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 o üstündeki siyah şeyler ne öyle yahu, zift gibi. bu arada bu tarif benim sosis başlığında vardı. c/p yapmışsın hemen :D edit: sen yazmışsın zaten (: [ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 19:29 tarihinde, Alcadras tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Fotoğraf makinesinin şarjı olsaydı ben de artistik fotoğraf çekecektim ama cep telefonuyla bu kadar anca. [spo] [/spo] Bu arada köriye biraz daha abanmak lazım tadı gelmedi hiç, bizdeki nar ekşisi baya eskiden kalma o yüzden tadını bastırmış olabilir tabi. [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 00:27 tarihinde, Cd- tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 OLM BUNLAR YANMIIIŞ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 bu nükleer atıklı gibi olmuş. rengi yüzünden terazine ters oturdum üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 çok tırt bişey sosis ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar