Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Ya eve çıkarken bahçede gördüm çatıdan düşmüş sanırım yumurtadan çıkmış daha yeni ıslak ıslak daha ağzını açamıyo iyyyk diye ses çıkarıyo kuş yavrusu buldum ne yapmam lazım ne yapim ühü ya çok zavallı duruyo yardım!!!! gagadan kuyruğa max 4 santim ebatı kıyamıyom ya yardım edin ağlıycam ne yapim hayatta kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ((-_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 git bi yeni doğmuş kedi yavrusu bul onu besle o yaşayamaz artık bari kedi doysun hayat bu walla git kedi köpek besle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 nemli kus yemi, yumusak uyucak yer, sıcıcak yer. bildigim bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Serçe yavrusu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 hiç almıyacaksın yuvadan düşen yavruyu. bırak gelir anası alır belki ya da ölür o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yuvasına koy tekrar, annesi besler onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 annesi besleyecek olsa yerde ne işi var, o yavru küçük aciz kuşcağız doğanın elediği ucubelerden biri. Git fırında yak küllerinden sabun yap. yada kedi köpek besle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 e anası insan kokusunu alırsa besleemz geyiği vardı bi o n'olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 kediler için geçerli o koku olayı, ayrıca yerde ne işi var diyen arkadaş için söylüyorum, kuşlar ara ara yuvadan kendi kendilerine düşerler.. annesi atmaz yavrusunu [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 00:07 tarihinde, zgrw tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Koyabilirsen ayvruya geri koy, baktın gene düşimüş veterinerini ara taliamt al ona göre evine al. AMA SAKIN AMA SAKIN DIŞARDA BESLEMEYE KALKMA. Diger kuşlar görür yavruyuda yiyicek sanar öldürürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 annesi atar demiyorum bende kendide düşmüş olabilir vesaire. kuşlar yavruyken uçmayı öğrenirler uçamayan öle yere çakılır, belki ölede olmaya bilir ama doğanın süzgecinden geçer her canlı. düşenin dostu olmaz. kedi köpek yesin yarasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Şırıngayla sulu ekmek verdim iniyo kursağından gayet yuttu yani. Fazla zorlamamalı sanırsam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 kuşcağızın yarınlarını kurtaramayacaksan gününü kurtarma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 olmadı kuryeyle sana gonderelim sen yersin malkor, belki yasicak bi dur yani. kus gribi geyigini hatırlatayım dedim, veterinere danıssan iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 anlamak bir duvarı zıplamaktan zor değil yüksekliği sen belirle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 La de gedin yav ne emosu üstüne basıpmı geçeydim lan. Kuş yavrusu olm max sempati aracı bunada böle tepki veriyosanız oha ya. Besliyom bildiin can candır yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 tutorial mı hazırlayım yoksa sizin şu ayar dediğiniz şeye devam mı edelim :) anlama tutorial i değil herkezin anlayışı farklıdır. Bakış açısı ama iyilik yaparak bir canlının kötülüğüne yol açma tutoriali istermisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Nası yapıyım peki sen söyle. Canlı canlımı bırakıyım yoksa önce öldürüm sonramı kedilere verim? Uzak filmini izledinmi orda bi ayrıntı vardı fareyle alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Evet mesela belki de o yere düşmüş kuşla günlerdir yemek yememiş bi kedi yavrusu doyucaktı ve hayatı kurtulucaktı? Belki o yavru kuşun leşine gelicek böceklerle 1 değil 2 değil 5-10 kuş birden doyucaktı? 5>1 Yavru kediler de kuşlardan daha sevimlidir, tartışılmaz Bu açıdan duygularımıza yenik düşmeyelim, doğal döngüye karışmalayım. (katılma olayı bi üstteki mesaj içindi, sayfa atlamışız) [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 00:36 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ben sana demiyorum , sen seçimi yapmışsın yazılanlar başkalarınada yönelik her bulduğunuz yaralı , yavru vs... canlıyı beslemek bakmak korumak zorunda değilsiniz. iyilik yaparken kötülüğe sebep olabilirsiniz diyorum insanlara . sen seçimini yaptığın için bakıcaksın hayvana bugünlük , yarın kararını ver yavru kuş tek başına aşayamaz annesiz, bulursan yanına götür yoksa onun için iyi birşeyler düşün :) edit : evet shadowfurry'nin dedikleri var birde doğa yavru kuş dinlemez beslenir. döngü bilinçlidir senin bilincine ihtiyaç duymaz. [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 00:42 tarihinde, Malkor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Overseer, ya yuvayı ara bul içine bırak; yada hava alan sıcak yumuşak bir yer bul. Nemli yem ver. Baktın olmuyor o zaman fazla acı çektirme. Bu topic açılmışken yazayım dedim, lütfen kapınızın önüne bir tas su bırakın bu günlerde: Normalde su birikintilerinden su ihtiyacını karşılayan sokak hayvanları aşırı sıcaklar yüzünden susuzluktan can veriyor. EK: Hayvan sevgisi iyilik kötülük doğa dengesi ayrı şeyler ama birde insanlık diye birşey var. [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 00:58 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Debeleniyodu sakinleşti ama acı çekicek her türlü. Yuva imkansız apartmanın oluk borularına yapıyolar ulaşamam ben düşerim bu sefer besleyende olmaz. Şimdiki soru ölümünü kediyemi bırakiyim benmi yapiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar