zydar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Evet arkadaşlar istanbul avrupa yakasında oturuyorum. camping yaratmış bulunmaktayım. oyniyacak yeni yüzler arıyorum. Haftada 1 yada 2 buluşma olabilir sabahlama olabilir en az 6-7 saatlik.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 camping nedir gandalf camp mi kurmus campaign diye bi kelime war ama yane onu mu demeye calisiyosun
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Hangi evrende geciyor..evrenmi yarattın campaing mi yarattın...setting ne d&d mi... sorularımıza cevap talep ediyoruz :D..
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 camp yapıyolar toplanmışlar elemanlar heheheee yok benim hatam hızlı yazdım görmemişim. kontrolde etmemişim. hata. bilgileri akşam yazıcaktım fırsat bulamadım. yazayım şimdi: -Öncelikle oyun oturumların saati ortala 6-7 saat düşünülürse ve grup takılmadan ayrılmadan devam edebilirse, 10 yada 11 toplanmaya göre ayarladım. en azından öyle varsayıyorum. E tabi bu rakam sizlere bağlı. devam ederse eder etmezse etmez falan fişman. -Dünya olarak D&D olarak şekillendirdim ama gerekli ayarlama olursa forgetten a dönüştürebilirim. kasarım ederim ama yaparım ^^ -Oyuncu sayısı olarak 3-5 arası düşünüyorum. en iyisi 4. olursa 5 olur. bazı oyunlarda tek seferlik yada 2 seferlik renk katabilicek oyuncularada yer verebilirm. hani baktınız ki zamanınız yok. 1 oyuna yada 2 oyuna katılırsınız. renklenir. -Oyunu benim evimde (bakırköy) ve alternatif bir başka evde (arkdaşımın) oynama fırsatımız var. Bulunucak herhangi bir sessiz sakin bir cafe de işimizi gayet güzel görücektir. Evler bize ait olup içlerinde aile barındırmamaktadır =) sabahlama imkanımız oluyor genelde. -Oyunun her günkü hikayesini buraya aktarıp sayfalarca arşivlicem. daha sonra oyun sonunda çıktısını alıp her oyuncuya hediye edicem. Aynı zamanda karakterlerin bakış açılarından da olayları yansıtmayı düşünüyorum. ^^ Şimdlik bunlar aklımda. Kendimden bahsetmem gerekirse biraz. Camping yazıyorum :p becermiyorum hızlı hızlı yazıp rezil rüsva oluyorum. 7 senedir dm lik yapıyorum. onlarca oyun oynattım. 5 yılı aşkındır ortalama pati kullanıcısıyım. öle valla
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 fr yap bu sefer gelcem candaş :)
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 oo :d sen gel yeterki bak 3. grup arayışındayım. pati grubu kurucam =)
HalbadaR Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Duruma göre ben dahil 1-3 kişi gelebiliriz. Diğer arkadaşları bilmiyoruz ama hepimizin bakırköy ve civarında oturuyor olması güzel. MSNden de konuşabiliriz detaylı. Özelden atarım.
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 :* tamm msn ni aldım ama konuya bakmadan önce mesaj atmıştım. konu aydınlandı. gün kurtarıldı. ^^ bakırköyde olmanız inanılmaz sevindirici. çok rahat bir grup olabilir. lol grup omg
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Ben M.köy de oturuyorum ama mesafe ve zaman benim için problem teşkil eden bir unsur değil. 7 senedir dm lik yapıyorum. Ama azar azar. D&d 3 ve 3,5 hakkında tüm bilgilere sahibim. DL yi yalayıp yuttum. FR ye giriş yaptım. İlk 9-10 kitap. Pekçok da yan evren. Sadece Mage oynarım. Varsa Psionic. Yaşım 20 Oyuna katılmayı isterim. Fakat öncesinde şekillendirdiğin dünya hakkında bilgilenmek isterim. msn: [email protected]
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Ya Candaş bi git ya. İki güne abi ada'ya gidiyorum diye satarsın sen. Teh teh.
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 no more ada.. 1 yıldır full istanbuldayım abi bitti ada hikayesi. sınavlarıda verdim geldima rtık burdayım sürekli. ki 2 tane ayrı grubum var biri bitti gibi. yenisini kurucam patilerden
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Kaç gün beklemek lazım seninle irtibata geçebilmek için :)
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 bu akşam msn e giricem arkadaşlar.. ben unutursam siz ekleyin: [email protected]
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 candaş benim gerçek ismim. Gandalf da malumunuz. bundan 5 yıl kadar önce birleştirdim. candalf oldu :p
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 niye bizde böyle isimler yok erdalf bi halta benzemedi lan O_o
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Ben gelirim o zaman candaş. Sabahlayalım ama. Pizza getiririm.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 said: kingpin üye § 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 19:21 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- niye bizde böyle isimler yok erdalf bi halta benzemedi lan O_o Boşver sen de Ergolas olursun :)
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Arkadaşlar isteyen sevgili pati kullanıcıları bana özel mesaj atsın veya buraya istiyorum. şurda otuyuorum ve şu aralar müsaitim diye yazsın
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Arkadaşlar, oyun p.tesi yada salı olacak. lütfen ulaşın bana.
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Ulaşıyorum ama ses sedan çıkmıyo. pek hevesli dğeilsin snaırım.
Öne çıkan mesajlar