Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

candalf's camping 1.0

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar istanbul avrupa yakasında oturuyorum. camping yaratmış bulunmaktayım. oyniyacak yeni yüzler arıyorum. Haftada 1 yada 2 buluşma olabilir sabahlama olabilir en az 6-7 saatlik.
Mesaj tarihi:
camp yapıyolar toplanmışlar elemanlar heheheee

yok benim hatam hızlı yazdım görmemişim. kontrolde etmemişim. hata.

bilgileri akşam yazıcaktım fırsat bulamadım. yazayım şimdi:

-Öncelikle oyun oturumların saati ortala 6-7 saat düşünülürse ve grup takılmadan ayrılmadan devam edebilirse, 10 yada 11 toplanmaya göre ayarladım. en azından öyle varsayıyorum. E tabi bu rakam sizlere bağlı. devam ederse eder etmezse etmez falan fişman.

-Dünya olarak D&D olarak şekillendirdim ama gerekli ayarlama olursa forgetten a dönüştürebilirim. kasarım ederim ama yaparım ^^

-Oyuncu sayısı olarak 3-5 arası düşünüyorum. en iyisi 4. olursa 5 olur. bazı oyunlarda tek seferlik yada 2 seferlik renk katabilicek oyuncularada yer verebilirm. hani baktınız ki zamanınız yok. 1 oyuna yada 2 oyuna katılırsınız. renklenir.

-Oyunu benim evimde (bakırköy) ve alternatif bir başka evde (arkdaşımın) oynama fırsatımız var. Bulunucak herhangi bir sessiz sakin bir cafe de işimizi gayet güzel görücektir. Evler bize ait olup içlerinde aile barındırmamaktadır =) sabahlama imkanımız oluyor genelde.

-Oyunun her günkü hikayesini buraya aktarıp sayfalarca arşivlicem. daha sonra oyun sonunda çıktısını alıp her oyuncuya hediye edicem. Aynı zamanda karakterlerin bakış açılarından da olayları yansıtmayı düşünüyorum. ^^

Şimdlik bunlar aklımda. Kendimden bahsetmem gerekirse biraz. Camping yazıyorum :p becermiyorum hızlı hızlı yazıp rezil rüsva oluyorum. 7 senedir dm lik yapıyorum. onlarca oyun oynattım. 5 yılı aşkındır ortalama pati kullanıcısıyım. öle valla
Mesaj tarihi:
Duruma göre ben dahil 1-3 kişi gelebiliriz. Diğer arkadaşları bilmiyoruz ama hepimizin bakırköy ve civarında oturuyor olması güzel.

MSNden de konuşabiliriz detaylı. Özelden atarım.
Mesaj tarihi:
:* tamm msn ni aldım ama konuya bakmadan önce mesaj atmıştım. konu aydınlandı. gün kurtarıldı. ^^

bakırköyde olmanız inanılmaz sevindirici. çok rahat bir grup olabilir.

lol grup omg
Mesaj tarihi:
Ben M.köy de oturuyorum ama mesafe ve zaman benim için problem teşkil eden bir unsur değil.

7 senedir dm lik yapıyorum. Ama azar azar. D&d 3 ve 3,5 hakkında tüm bilgilere sahibim.

DL yi yalayıp yuttum.

FR ye giriş yaptım. İlk 9-10 kitap.

Pekçok da yan evren.

Sadece Mage oynarım. Varsa Psionic.

Yaşım 20

Oyuna katılmayı isterim.

Fakat öncesinde şekillendirdiğin dünya hakkında bilgilenmek isterim.

msn: [email protected]
Mesaj tarihi:
no more ada.. 1 yıldır full istanbuldayım abi bitti ada hikayesi. sınavlarıda verdim geldima rtık burdayım sürekli. ki 2 tane ayrı grubum var biri bitti gibi. yenisini kurucam patilerden
Mesaj tarihi:
said:
kingpin
üye § 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 19:21 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

niye bizde böyle isimler yok

erdalf bi halta benzemedi lan O_o

Boşver sen de Ergolas olursun :)
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar isteyen sevgili pati kullanıcıları bana özel mesaj atsın veya buraya istiyorum. şurda otuyuorum ve şu aralar müsaitim diye yazsın
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...