Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TeknoSA beni şaşırttı

Caranlothwen

Öne çıkan mesajlar

@kitana: yukarıda arkadaşın dediği doğru. Eğer teknik servise verirsek 30 gün içinde gelir dediler ki ben bunu her gün kulalnıyorum. Direk çıkarıp yenisini vermeleri büyük bir incelik, neden bozulduğu umrumda değil çünkü.

Ayrıca şu açıdan güzel, ben de tüketici haklarını pek biliyor değilim yani gayet süründürebilirlerdi(malesef) ama yapmadılar. Bekletmeden soru sormadan yenisini çıkarıp verdiler.
Sosyal ağlarda paylaş

Fotograf makinesi almistim yillar once teknosadan, kucuk bir sorun cikmisti, geri gotururken elimden kaydi makina yere dustu parcalandi.
Yenisini verdiler aninda, islerine donduler
Bir kere gittim teknosaya modem alicam dedim, iki marka arasinda kararsizim dedim, bana siemens satmaya calistilarki siemesi goz onunde bile bulundurmuyordum, istemiyorum diyince bana bagirdilar "SEN MI BILCEN HANGISI IYI BIZ BILIYORUZKI SATIYORUZ" diye, televizyon alcam, "sony alma onu samsung yapiyo" dediler(samsung yapiyo sonyi haeoueheaouheao)
Bilgisayar alicaz anneme burosu icin, adam crea marka satmaya calisiyor bilgisayar, "Bakin bu dunyanin en sessiz bilgisayaridir" dedi bende; "Abi su sogutma diye bisi duydunmu" dedim, adam cevap vermedi eheheh
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
ilginc, vallahi teknosa ile benimde guzel ve kotu anilarim oldu ancak cokta kotu sayilmaz hizmeti. biraz daha iyilestirip, fiyat politaksini duzeltirse iyi olur bence. benimde aldigim webcam kullanilmis cikmisti, gidip geri verdim. bunun disinda guzelim ipod video ile ilgili bir sorunum oldugunda hemen yenisini vermislerdi :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Amerikada isin suyunu cikaranlar var. Adamlar aliyor ses sistemini, LCD tv'yi, onu bunu falan, parti veriyo evde 3-5 gun, sonra geri goturuyor begenmedim diye, adamlarda almak zorunda tabii :)

yalniz amerikadaki firmalar kullanilmis mallari yada bozuk mallari tamir edip sifir duzeyine getrdikten sonra satma teknolojine sahip yani onlaricin 1 aylik kullnialmis mali sifirlayip satma maliyeti o kadarda yuksek degil.

malesef turkiyede adamlar birakin bozulan flash diski bozuk CD yi goturunce bile adamlar geri almiyorlar.
Cunku bozulan flash diski duzeltebilecek adam yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...