Norak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 of yaa kaç sene sonra buldum oyunu oynuyorum, çok hoş :-) tr ye hiç gelmediği için dergilerin bile açıklayamadığı bi oyundu bu. kaç zamandır içimde kalmıştı valla. buna başka sahip olan var mı? ülkede gayet az kişide olması lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 benim arkadaşta var da kendisi mc fanıdır, rare bi oyunsa onda bulunması normal en son 4 çıkmıştı di mi ? süperdi ya zone dan oynuyordum[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 şey norak ,kem küm, o at least değil at last olacak .. soliyim dedim :) düzeltmezsem içimde kalir .. :)[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 mech warrior 4 çıkmıştı en son. MC2 de orjinal olarak belki zor bulunuyodur ama öbür türlüsü gayet rahat bulunan bi oyundu...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 MC2'nin garip bir zorluk derecesi anlayışı var. Normal ile 2 günde bütün oyunu bitirdim, zora geçince ise öyle bir abartmışki adamlar salak salak piyadeler bile neredeyse senin koca machlerine kafa tutabiliyor, anlamsız derecede zorlaştırılmış.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 mad cat derim başka bişi demem..[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 MECH WARRİOR değil abi mech commander, taktik oyunu bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Phelan Kell Ward. Vlad Ward. Minoru Tetsuhara. Michi Noketsuna. Maeve Wolf. Okumuş olduğum en iyi bilim kurgu kahramanları ve hepsi Battletech Universe then filmlere dikkat yakında çıkabilme ihtimali olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 millet mech warrior la mech commanderı karıştırmış. mech commanderın 1.sini hatırlarım,hey gidi günler hey:P (pek ısınamamıştım o oyuna o ayrı)[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar