Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nation States

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Endoresment ne yaw? Benim asıl ülkem Faenia. kinciside daha çok anarşinin kol gezdiği Aufaniae.

Eğer News'dan bulup kitaplarından birini aldım vs seçeneğini seçerseniz ülkenizin sayfasının üzerinde ki Jennifer Government reklamları falan kalkıyor.

[ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 01:16 tarihinde, Farinal tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Yarın ilk iş açıorm bende bir devlet ve geliorm kabul ederseniz
Bayrağım israil bayrağı olcak devlet yönetimide direk teokrasi niho:D
Merak ediorm böle aşırı dinci yahudi bir devlet yapabilir miyim:D
Mesaj tarihi:
Demokratik sosyalist olmuşum bugün ^^ halbuki hiç de öyle değilim yahu information technologistlere zam verdim diye öyle dediler herhal önemlidir diye bastım zammı verdim :P

güçlü ekonomi sahibi olmak için napmalı nasıl bi yön izlemeli yahu
Mesaj tarihi:
Bence ilk önce unde bulunan arkadaşlar yararlarını ve zararlarını anlatsınlar sonra seçimle karar veririz?Ayrıca sage sende katıl paticik regiona:D

Edit:Ayrıca bu un bana diktatör fln dio ne iş?Milletin organlarını aldım birde seçimleri iptal ettim topu topu nolcak ki?

[ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 16:27 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Gretzia bizi iyi temsil edemiyor bir sultanlik ayrica... Ne kadar temsil edebilir ki?

Demokrasinin ülkesi Democaracia herkese yardim eli uzatiyor zorda olan ulke bizle iliski kursun.

"Democracy. Democracy."
Mesaj tarihi:
Democracasia önce kendine yardım etsin. Majesteleri Haşmetli Sultan'ın tanrısal haklarına hakaret ediliyor. Nüke'u kafan verdirme bana uranyum buldum yağmur ormanlarının altında yarın öbür gün sallarım atom bombasını:) Çok pis dalarım! :)
Mesaj tarihi:
Aramizdaki farki bil istedim.

Ulkemde Uranyum kaynaklarinin bol olmasina ragmen Yagmurormanlarinin yokedilmemesi ve ülkemizin kutsal kabul ettigi kuslara eziyet olmaması için Uranyum cıkarma onerisini reddettik.
  • Yeni Oluştur...