Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nation States

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tamam onu hallettim ama bence çok az issue gelio, günde 2 tane seçtim ama yetmio, saat başı geldsin gibi bir özellik olmalı :)

artık un üyesi bir ülkeyim :D

[ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 17:05 tarihinde, zgrw tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
region sayfasında nie listelenmiyoruz :) yada bende mi çıkmıo, region ile ilgili her bilgi var ama üyeleri görebilmek için "list all users" yazan yuşa tıklamam gerekio :)

nedenini anladım, united nation bizim hakkımızda bir rapor hazırlarsa orada üyeler listeleniomuş, yoksa listelenmiomuş :)

[ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 17:56 tarihinde, zgrw tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Region hakkında bir kara rvermemiz lazım

United Nation olcak mı olmayacak mı? Region'ın ayarlarında "UN Delegate can't access regional control" yaptım. böylece biri gelip region'ımızı ele geçiremeyecek. Ama kendi ülkelerimizi UN üyesi yapacakmıyız? Region için bir delegate istiyormuyuz? Bunlara karar vermemiz lazım.

-Eğer delegate seçeceksek, ben GERGE'nin ülkesini seçelim derim. Oyunu bize o tanıttı, UN'da bizi o temsil etsin :)

-Eğer UN istemiyoruz dersek, ben de çıkıcam UN üyeliğinden :)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Olmasın UN, devlet politikalarını değiştiriyor arada alınan kararlar. Mesela benim ülkemde uyuşturucu serbest(sanatsan yaratım aşamasında asid kullanımını savunuyorum), öyle kalmasını istiyorum.
Mesaj tarihi:
bende pek sicak bakmasam da sizlerin kararina gore hareket edebilirim.

Bide NationStates v2 olayi konusuluyo forumlarinda, iste masraflarindan felan bahsediliyoda, savas,ticaret olayları eklenebilirmis. Her ne kadar zor gibi gozukse de ayarlayabilirse güzel olur.
Mesaj tarihi:
şöyle oluyor;

sen ülkeni yaratıyorsun herhangi bir bayrak ile, sonra settings sayfasından "create your own flag" yazısına tıklayıp değiştiriyorsun :)
  • Yeni Oluştur...