Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Ülke yönettiğimiz browser tabanlı bir oyun. Savaş ve ticaret yok - politik daha çok. Benim ülkem: http://www.nationstates.net/endhaven Girin oynayın - sevdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Bakalım bir. Güzel görünüyor. http://www.nationstates.net/gretzia [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 19:38 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 19:39 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 "You can only be the Revolution." Mülksüzler hesabı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Capitalism is on the way out. ya bunun türkçesi ne demek tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 güzel bişeye benziyor ama ingilizcem yetmez buna benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 @kabak: kapitalizm gidiyor, kurtuluyoruz demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 http://www.nationstates.net/elvetharia arada bakiyorum, oyle cok vakit gecirebilecegin bisi degil ama güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 @raycharles hah tamam o zmaan direk "strongly agree" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ben politik görüşümü belirten kanunu onayladım, bana başka kanun gelmio ve o kanun için hala "onay bekleniyor" tarzı bir yazı var :) bu da harika ülkem :) http://www.nationstates.net/zgrw [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 04:14 tarihinde, zgrw tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ayarlardan issue geliş süresin, ayarlayacksın. bana 12 saatte bir geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 tamam onu hallettim ama bence çok az issue gelio, günde 2 tane seçtim ama yetmio, saat başı geldsin gibi bir özellik olmalı :) artık un üyesi bir ülkeyim :D [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 17:05 tarihinde, zgrw tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Kendi region'ımızı kuralımı. Ama tam bağımsız olacağız, UN yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 cok guzelmis http://www.nationstates.net/trade_and_welfare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 kendi regionımızı kuralım ama un olsun, dünya ile iç içe politika yapmak lazım :) kendi kendimize kalmayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 rank neye göre alınıo bilen var mı? mesela ben dünyada 32.202. yim ama neye göre? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paticik die region açıom gelin hepiniz :D [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 17:47 tarihinde, zgrw tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 region sayfasında nie listelenmiyoruz :) yada bende mi çıkmıo, region ile ilgili her bilgi var ama üyeleri görebilmek için "list all users" yazan yuşa tıklamam gerekio :) nedenini anladım, united nation bizim hakkımızda bir rapor hazırlarsa orada üyeler listeleniomuş, yoksa listelenmiomuş :) [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 17:56 tarihinde, zgrw tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Region hakkında bir kara rvermemiz lazım United Nation olcak mı olmayacak mı? Region'ın ayarlarında "UN Delegate can't access regional control" yaptım. böylece biri gelip region'ımızı ele geçiremeyecek. Ama kendi ülkelerimizi UN üyesi yapacakmıyız? Region için bir delegate istiyormuyuz? Bunlara karar vermemiz lazım. -Eğer delegate seçeceksek, ben GERGE'nin ülkesini seçelim derim. Oyunu bize o tanıttı, UN'da bizi o temsil etsin :) -Eğer UN istemiyoruz dersek, ben de çıkıcam UN üyeliğinden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Olmasın UN, devlet politikalarını değiştiriyor arada alınan kararlar. Mesela benim ülkemde uyuşturucu serbest(sanatsan yaratım aşamasında asid kullanımını savunuyorum), öyle kalmasını istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bende pek sicak bakmasam da sizlerin kararina gore hareket edebilirim. Bide NationStates v2 olayi konusuluyo forumlarinda, iste masraflarindan felan bahsediliyoda, savas,ticaret olayları eklenebilirmis. Her ne kadar zor gibi gozukse de ayarlayabilirse güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Ya bayrak birtek ülkelerin var ama GERGE'nin falan başka nasıl koyabiliyoruz başka bayrak? (GERGE'nin ki bi ülke bayrağı demeyin?!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 şöyle oluyor; sen ülkeni yaratıyorsun herhangi bir bayrak ile, sonra settings sayfasından "create your own flag" yazısına tıklayıp değiştiriyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 hehe... paint ile çizdim onu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Nasil olmus ? http://www.nationstates.net/malice_and_slavery hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar