maxrep Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Sporregar derim. Ulubatli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Ben senin nick'i 3 kere şikayet ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 latencyler ikisinde de aynı, yer yer dragonmawda daha da iyi oldu şimdilerde : hem orada para da birikmiş bir miktar binektir odur budur almaya. warlock var bir tane 38 olmuş, ama aklım rogue karakterlerde. warlocklar solo çok iyi kasabiliyor onu biliyorum sadece, zevk kullanım vs vs açısından devam edeyim mi lock ile yoksa rogue mu açsam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Rogue aç, kimse arkandan easy moder deyip küfretmez, birşey başarırsan imbalıgın değil yeteneginden olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 kasma kolaylığı ve hızı ne derece olur peki ? günde minimum 1,5 saat max. 8 saat oynuyorum. (40 a kadar en azından) edit2:yeni bir başlığa açayım veya sorularımı [ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 22:47 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Benim realmde hem lag var hem populated ama normal dungeonlara grup bulmak imkansız heroiclere repıtation kasmaya çalışıyorum 10 gündür daha bir key alamadım. Böyle grup ha deyince bulunan bir realm varmı? horde ally fark etmez bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 @Fly: Rogue leveling hızı en yüksek sınıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 hunter/lock değil mi :S ? peti var 5-6 level yüksek mobları bile sololayabiliyor falan o bakımdan. edit : sporeggara baktım da en lagsiz orası herhalde. ama çok hafif rp yaparım, şikayet falan ederler mi "sorry, I have work to do" diyip başımdan savsam rp muhabbeti istemediğim zaman ? [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 00:18 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 yok öyle birşey en hızlı level alan rogue illa yüksek level mobu kesmen gerekmez rogue kendi levelındaki mobu en hızlı kesip geçen sınıf. İlerideki levellarda damage almadan kesip geçiyor mana break te yok. Kes loot kes loot [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 00:18 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 tamam o zaman üstteki editte sorduğum soru bir de leveling guide sorusu kaldı. joana'nınki süper müper dense de hunter/warlock dostu bir guide, bir mobla kapışırken 2. si geldiğinde ölen sololara pek uygun değil. git şunu bunu öldür diyor iyi hoş da level 35 mage iken 42 lik demon öldürmem gerekiyordu :S jame's horde leveling guide diye bir şey buldum wow-pro'dan, o nasıl ? git kafana göre takıl da diyebilirsiniz de bir yere git geri gel aynı yere 10 defa git olayını sevmiyorum. gittiysem yapabildiklerimin hepsini toptan yapayım istiyorum, o bakımdan kolaylık oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Sporeggar en kral server, ama roleplay kafasında bir adam degilsen ne işin var RP server'ında değil mi? zaten RP kafası olanlar sporeggar'a, olmayanlar auchidoun'a gidiyor. latency falan çok farketmiyor zaten. Guide falan bilmem, düz quest yapar xp'mi alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 latency olayı. auchin baya kötüleşti valla anlamadım ben de niye. veya anlık oldu bir daha bakayım ben duruma yoksa rp cileri de baltalamak istemem :) [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 01:20 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Bugün latency'ler korkunçtu. Ben oynamadım hiç. her server batıktı bende bilmiyorum neden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 140 latencyden yukarı gormedim ama raid yapmıyorum paso AV. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 LVLingde hunter veya lock bence en rahatı. Hız olarak rogue iyi kesiyor ama bana güven vermiyor 3-4 mob geldiğinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 vanish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 talentlarda takıldım, sword en rahatı falan deniyor da ne bileyim kafam karıştı şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 ya bir sıyrıl abi oynama şu oyunu ota boka takılıyorsun ya. Aç karakteri olayı akışına bırak kardeşim. Bir bakmışsın epikler geliyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Sinister kullanacağın her template güzeldir, lvl kasarken bsydi hemoydu mutilatetti uğraşmaya değmez, spam spam spam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar