selobant Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Ben kendi serverımı actım ve de script eklemek istıyorum ama nasıl .scp olarak deistırcez? ACİİİİLLLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Dosya / Farklı Kaydet / (klasor scripts olacak) scriptim.scp Tamamdır..[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 coder yontemi bir baska olur :)[hline]Istıaron Ultima Online Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Ya beni yaptığımı yap en kolayı......... Sphereye gir .scp temelli bi dosya yı kopyala içindekileri sil scripti yapıştır adını değiştir sphereye yapıştır!! En sağlam yol bu boşuna kafa patlatma öle komutlarla felan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Ya beyler çok kasıyorsunuz.Yapmanız gereken sadece şu; * Klasör seçeneklerini açın. * Görünüm bölümüne gelin. * Dosyalar ve Klasörler adı altında Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle seçeneğinin onayını kaldırın. Artık dosya isimlerinin yanında uzantısıda yazacak.Örn: spheretables.scp Normal dosya ismini değiştirirmiş gibi uzantısını da değiştirebilirsiniz...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 yahu bir dosya uzantısı için insanlar olağanüstü hal ilan etmiş :) ne güzel :)[hline]Uzak diye bir yer yoktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 :)[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: Mandooo, 12 October 2003 14:53 tarihinde demiş ki: Ya beni yaptığımı yap en kolayı......... Sphereye gir .scp temelli bi dosya yı kopyala içindekileri sil scripti yapıştır adını değiştir sphereye yapıştır!! En sağlam yol bu boşuna kafa patlatma öle komutlarla felan... Bende Böle Yapıom :) Bıras Uğrasıon ama olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
selobant Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Yaa beyler benim bilgisayar ingilizce ve de nasıl o klasor seceneklerine girecez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 İşletim sistemi pencerelerinden herhangi birinden : View -> Folder Options -> View -> Hide File Extensions For Known File Types[hline]Admin Mystery Erethar Roleplay Shard Yöneticisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
selobant Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar