patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 abicim mesele yaşanabilir felan olayı değil, EN ÖNCe herkese ekmek, herkese azbuz bir eğitim standart bir sağlık en önce bu ve ister üzülün ister sevinin İRAN bu işi bizden iyi yapıyor.Neden? Çünkü TAM BAĞIMSIZ. ben şeriatçı felan değilim, ama Türkiye de doğru dürüst iş,aş,eğitim mi varda sen laik ilerici insanlar bekliyosun?bu ülkede 1 milyon kişi karnını doyuramadan uyuyor yahu her gece. İran da ise işsizlik sigortası var, üç beş, ama kimse gece aç yatmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 what's your point? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Bu satanist dalgaları bizde çıktığında, kulaklıkla mor ve ötesi dinleyen bir arkadaşımla mor göz makyajı yapıp siyah t shirt giymiş bir kız arkadaşımız göz altına alınmıştı. Kızın ailesi tatildeymiş 24 saat göz altında kaldı. Tencere dibin kara, seninki benden kara. Belki bir on sene ilerideyiz İran'dan o da AB uyum süreci sayesinde. Daha bir veya iki sene önce okul eteğini biraz kısalttığı için polis tarafından 16 yaşında bir kız tartaklanmıştı. İran'da değil Türkiye'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 evet turkiyede irandaki gibi iyi kotu de olsa bir duzenin olmayısı insanı zaman zaman epey rahatsız ediyor ama halk duzeyinde durumların en azından cevrenizi olusturabileceginiz kadar cesitli olması "bence" bir artıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Tam bağımsızlık mı abov ne kadar ayıp çık çık çık!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Ülke tam bağımsız da halk ruhban sınıfının kölesi. Ne yapayım öyle bağımsızlığı ben. İran şöyle değil böyle bilmemne başlamayın bilmeyene anlatın o yalanları. Petrol parasını ucundan koklatıyorlar halk ayaklanmasın diye hepsi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 gomunist olalım yerin dibine batalım. derim ben. [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 21:03 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 lol bizde tekekek'e mor ve ötesi grubu çıkarıldı be siz ne diyrsunuz?hem de piyasada gülkendine albümü varken satanist damgası yediler..tey tey tey..ben de üstümde beneath the remains kapağı olan sepultura sweat shirt'ümle girdim nezarhate (öle mi yazılıyordu ^o)..tey tey tey..iran da yakında ılımlı islam olur düzelir korkmayın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Malik yobazlara yag cekeceksen bitarafindan sallama bilgilerle gelme bari. Iran meclisinde 13 kadin var sadece.Bizimkide daha yeni 46 ya cikti. TBMM kotu ama Iran ortacag kafasinda zaten. Aklina sasarim onlara ozenenin. [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 22:45 tarihinde, Soulless tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 bi de çok kadın olunca ne oluyor?bir kadın gerici olamaz mı? [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 22:46 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Olabilir tabi ama genel olarak meclisteki kadin orani o ulkedeki kadin erkek esitliginin gostergelerinden biri olarak dusunulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 toplumsal koşullarının kadınların o seviyeye gelmesine müsait olduğunun göstergesi olduğundan öyle demişlerdir. ama yani sonuçta ordaki kadın milletvekilleri modern ailelerden geliyor olsa bile yine türkiyedeki gibi toplumun önemli bir kısmı patiarşik yapıda olabilir. Türkiyede öyle değil mi? Meclisin yarısı kadın olsa bile yeni doğuda töre cinayetler, baskıya maruz olan kadınlar olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Ozellikle bu durumun buyuk bir soru isareti oldugu az gelismis ulkelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Iste iyi yani o Ardeth , erkekler cok daha duyarsiz kadinlarin sorunlarina karsi. Kadin milletvekilleri senin ornegini verdigin gibi konularda cok daha etkili olacaktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 satanistine, hristiyanına, yahudisine, ateistine, deistine bir müslümana bakıldığı gibi bakıldığı zaman adam oluruz. bir devlette çoğunluğun inandığı şey devletin dini olamaz. karşı çıkanların horlanmasını gerektirmez. zira devletin bir dini olamaz. benim kimliğimde dini islam yazıyor. ironi. not: satanist dediğim kedi kesen, bakire kurban eden tipler değil. onlar satanist değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Satanizm bir din değildir,sapkınlıktır. Kötülüğe(simgesi Şeytan'a) tapmak diye birşey mantıklı mı yahu? Satanistlere müslümanlara davranıldığı gibi davranılmaması yanlış geliyorsa sorun sendedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 arkadaşım uçan spageti canavarına inanıyorum, izin veriyor musun???* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 bak not düşmüşüm oraya. benim dediğim tee sümerlerden gelen şey. kedi kesen, şeytana tapan, bakire kurban eden tipler değil. bunların yaptığı şeylerin adını kim satanizm koydu onu da merak etmiyor değilim. yezidilik olabilir ama satanizm değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Islam adina kan govdeyi goturuyor , adamlar hala digerkilerin inandiklarina sapkinlik diyorlar , komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 hoş satanizm damga oldu, yarın öbürgün "bu şamanistler gerektikleir gibi cezalarını cekicekler" deseler yine bişi yapılamıycak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 super topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Müthiş insan hakları savunucları döktürmüş yine. Şeytana tapmak sapkınlıktır arkadaşlar yok bunun ötesi. Bu insanların bir tanesi ruhen normal olamaz. Birşeye tapmak ayrı şey,kötülüğe tapmak ayrı şey. Şamanistlerle falan ne alakası var? İslam adına ölümler olmasının da islam diniyle bir alakası yok. O haltları yiyen insanların birkere islam ile hiçbir alakası yok,öyle sanıyorlar sadece. Tapamazsın diyen yok isteyen istediğine tapabilir ama müslüman,hristiyan gibi muamele tabi ki göremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 yahu okumuyor musunuz yazdıkları mı? anlamıyorum ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 peki ya şeytanı hep san ayanlış anlatmışlarsa? şeytan tanırnın yaptığı haksızlıklara karşı cıkmış bi melekse nerden biliyosun? sen sadece işin bi tarafından bi kitabı okudun bi bakış acısını biliyosun, şeytanın hikayesini dinledimi hiç? yok cddi sölüyorum bunları. satanizimde "kötülüğe tapma" değildir gir bi bak araştır lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar