Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İran rock konserine giden 230 kişiyi gözaltına aldı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İran'ın Kerec kentinde, polisin bir rock konserine yaptığı baskında, aralarında yabancılar da bulunan 230 kişi gözaltına alındı.
İran Devlet Televizyonu'nun internet sitesindeki habere göre, Kerec Savcısı Ali Farhadi, başkent Tahran'ın batısındaki kentin Muhammedşehr mahallesinde düzenlenen konsere giden 230 kişinin kimliklerinin belirlendiğini ve bu kişilerin yakalandıklarını söyledi.
Farhadi, 'Konuyla ilgili soruşturma açıldı. Bu satanist örgütün önde gelen unsurlarının aleyhinde bir karara hemen varılacak ve hepsi cezalandırılacak' dedi.
Konsere gidenlerden 110'dan fazlasının yerel cezaevine gönderildiğini belirten Farhadi, diğerlerinin de polis gözetiminde bulunduklarını kaydetti.
Farhadi, 'konsere gidenlerin büyük bölümünün zengin gençler olduğunu ve aralarında İngiliz ve İsveç vatandaşlarının da bulunduğunu' dile getirdi.
Savcı Farhadi, konserin davetiyelerinde, genç kızlardan mini etek giymelerinin istendiğini de bildirdi. Organizatörlerin, mini etek giyen kızların fotoğraflarını çekerek şantaj yapmak istedikleri ileri sürüldü.
Habere göre polis, baskında ele geçirilen müzik sistemi, alkol, korsan CD, kadın elbiseleri ve uyuşturucuya el koydu.
İran'da rock grupları, yalnızca İran Kültür Bakanlığı'nın izniyle konser verebiliyor. Buna karşın ülkede son zamanlarda birçok rock grubu kurulduğu belirtiliyor.
Mesaj tarihi:
ROCK MI???
ÖLDÜRÜN SATANİSTLERİ

iran hukumetini bu tutumundan dolayı tebrik ediyorum

[ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 10:28 tarihinde, BullDoG tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
İran gerçekten göründüğü gibi değil ama Apache.
Ablam, enişte geçen sene gitti.Çektikleri videoları izledim.
Gayet modern temiz ve insanlar rahat, huzurlu.
ilginç geldi bana.
Mesaj tarihi:
abi yanlız rock konserine izin veriliyomuş ben daha katı sanırdım iranı
üstelik alkol uyuşturucu felan nası sokuyolar acaba?

mini etek olayını da tam anlamış değilim.kadınların kapanmasının yasal zorunluluk olduğu bi ülkede nası mini etek?
Mesaj tarihi:
yok bana gayet de doğruluğuna inandığım için yazdım buraya,bunu anlayabilmen lazım yani.

inanmadığım bir söylentiyse yazmam,senin iran hakkında görüşlerinin gerçeklik değeri ne kadarsa,benim ki de o kadar.

bu heriflerin karar verme mekanizmaları islam'a ne kadar uygun ?

iran aslında bir islam devleti mi şii devleti midir ?

iran ve türkiye arasında teknolojik olarak ve ekonomik olarak kıyaslama yaparsak nasıl durumları birbirlerine göre ?

gerçek de iran da hayat nasıl,halkın genel tutumu ne.

bunu da tarafsız bir gazeteci vs anlatabilir,aksi takdirde olmaz yani.

böyle bir başlığın da anlamı yok o yüzden.

olaya bi de şu yönden bakarsan,adamlar kafa tutabiliyor amerika'ya,girersen şöle şölelerimiz var diyor,bu yönden çok daha ileride.

hala seçimlerden ders almadınız,irtica irtica yaygaralarıyla kal'a alınmamak hoşunuza mı gidiyor onu da çözemedim.

kendinize yazık ediyorsunuz ve nedense bunu da görmüyorsunuz.

kendi görüşlerinizin sinek zıvıldaması şekline dönüşmesine izin vermeyin,bugünlere bile kolay getirmediniz onları.
Mesaj tarihi:
sinek derken şunu da sölim ben bari,

anlayana sivrisinek saz,anlamayana ..

ama siz de lazımsınız bize evet,gerçekten sizin gibiler sayesinde bu konumdayız..

o yüzden fuck me.

hatta;

Richie Kotzen-You can't save me
Mesaj tarihi:
basılmasının nedeni izinsiz yapılmış olması, ayrıca konserde uyuşturucu fln yakalanmış...

ama basın tabi daha ilgi çekecek şekilde saptırıyor... saptırmasalar buraya böyle bi topic açma gereğide duyulmazdı kanımca...
Mesaj tarihi:
İran da işsizlik sigortası var.
(Şeriat kuralları dahilinde) herkese eğitim sağlık var.

en önemlisi başı dik, çünkü ANTİ-EMPERYALİST.

Türkiye de keşke aynı tavrı sergileyebilse Siyonizme karşı. Belki sadece bir grup Seçkin-Aristokrat-OrtaÜst sınıfın doğru düzgün yaşayabildiği bir ülke olmaktan çıkar o zaman.
Mesaj tarihi:
said:
daha gecenlerde sam ne diyordu? iran'dakiler bizden özgür bakmayın öyle göründüklerine bık bık...

tek bir mesajımı gösterebilecek misin bunu söyleyen yoksa itiraf attığını kabul mu edeceksin? seçim senin.
Mesaj tarihi:
anlamadım şimdi, sesimizin sinek vızıltısına donusmemesi icin seriat kurallarını mı savunmamız gerekiyor? yok be, o kadar da degildir?

sosyal acıdan donanımlı bir ulke esit degildir yasanabilir bir ulke, ha tabi herseyi "kitabına" gore yapıyorlar o ayrı. pehe
Mesaj tarihi:
Ya dalga gecmissiniz de, insan donupde bi kendine bakar.

Bizde farkli mi? Bizde saci uzun diye yollardan insan toplamadik mi? Goz altina almadik mi? Ne farki var?

Ulkeyle degil olayla dalga gecin..
  • Yeni Oluştur...