Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ha birde 256 idim 512 olmuş ama öyle abartı bir artış yok normal değerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 4 katına cıkma olayı yok yani di mi? bence olmayacak zaten 256 lar 512 yapılacak aynı fiyata 512 ler de 1 olur onun fiyatını bilmiyorum ama zaten 512 ler 49 civarı bişeydi herelde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 512 fiyatı 60 tı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Tekrar 512 yapmışlar benim neti. ırıspı oldu net bi yukarı bi aşa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 benim uncap var şu an 1 mb a kadar çıkıyor download (1000 k) ama felaket istikrarsız çalışıyor. Çok hızlandığı zaman internet birden yavaşlıyor veya düşüyor vs. Modem ayarlarında 1024 görünüyor ama bir sorun olduğu kesin. Bugün eleman geldi şaşırdı gitti sora başka bi modemle denedim sonuç aynı. Sinir krizi geçireceğim velle içine ettiler resmen fıstık gibi kablo internetin. pinglerde ayrı rezil oldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Birkaç gündür 512 olan bağlantım 1024 oldu galiba dl lerde 130 ları görüyo .Bu olay kötü bir olay da beraberinde getirdi zaten türkiye de başka türlü olsa şasardım.Şimdi oyun oynarken 2 saniyede bir freeze oluyor.Bunun nasıl halledileceğini bilen biri varsa sevinirim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 benim pingler tavan yaptı kımıldayamıyorum resmen. ayrıca 1024 olduğu falan yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 benim kabloya iyice bir şeyler olmaya başladı. Saniyede 2 mb (16 mbit) download yapıyorum :P sevdim bu testi yaf :P wow oynayamıyoruz gerçi ama download konusunda tatmin ediyor. indirecek şey kalmadı internette :P [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 15:07 tarihinde, ColdShadow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 2 mb mı O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 http://img441.imageshack.us/img441/1064/downloadqb9.jpg Dün 2.10 gördüğümde oldu. yani 16 mbitten bile fazla oluyor aslında. [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 17:17 tarihinde, ColdShadow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Pardon ama... [spo][/spo] ÇÜŞ! edit: spoya aldım. [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 17:42 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 nedense benim 256k sınırsız bağlantıda 60 la cekiyor bu ara faturadada bi tek kotalı reklamı vardı çaktırmadan bizi kotalıya alıp hızları katlamış olmasınlar ? hattı kapattırcam diyorum beklemeye alıp meşgule düşürüyolar bunu da yapabilirler bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 hala bişey açıklanmadı 3 4 gün daha bekleyip go go adsl yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 yapma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 yaklaşık 2 haftadır bağlantılarla oynuyorlar. Bağlantım genelde 5-10 mbit arası çıkıyor. Dl yaparken ( çok az yapıyorum ) 600 kb/sec gördüm arada. Ama gına geldi artık. BU kadar uzun süre küstahça bütün hatların içine edilmezki. Geçen gün teknik servisi aradım bağlantımla oynamayın ben 5-10mbit değil STABİL 1mbit bağlantımı geri istiyorum dedim. Herif şaşırdı tabi " efendim testler ne zaman biterse o zaman bağlantınız normale dönecektir" dedi. NE zaman biteceğini de bilmediğini söyledi. Ben de allah akıl fikir versin diye kapattım. 5 senelik broadband kullanımım da hiç bu kadar uzun süre stabil olmayan bağlantı kullanmadım. Bir gün içinde 3 kere hızı değişir mi insanın internetinin ya. HEr gün ayrı dert. Gerizekalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ehe demin aynı yazıyı donanımhaberde gördüm sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 biraz değiştirdim :). sıkıldım abi isyanlardayım. propagandaya devam! :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 artık dayanamadım ve gittim 4096 adsl açtırttım allah sonumu hayretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Ooo, tam da yeni tarifeler açıklanacakken yapmasaymışsın keşke. edit: imla [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 14:50 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 puf benim bağlantı hala saç baş yolduruyor. 40 kb/s üstüne çıkamıyorum, ping berbat halde. arttıracaklarsa arttırdık desinler, yoksa bıraksınlar eski hızlarımızla mutluyduk biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bandwidth gayet yüksek, ama pingler çıldırtıyo resmen çıldırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 1024 bağlantı ile download'm 40k'yı geçmiyor , pingler zaten yurtiçi 200+ durumda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 oo sunthewhich sen jedi'cılardan deilmisin yaw ? senle çok duel yapardım hatırlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Geçen kablonette bi' sorun çıktı da servisi çağırdım, adam 16mbit'e çıkmayı düşünüyoruz felan diye gaza gelmiş bi' şekilde anlattı. Bu arada bneim bağlantı da 2048di 4096 olmuş IDM ile dosya indirirken 500kb'yi rahat görüyorum mutluyum mesudum. [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 18:51 tarihinde, Cd- tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bende bu sene kablo almayi dusunuyorum universitede her sene adsl aliyordum bu sene kablo tv de baglattim bide adsl de telefon actir telefon kapat sorun oluyorda tabi adsl su anda daha cazip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar