Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E kablocular ne yapıcak?

Chemical

Öne çıkan mesajlar

benim uncap var şu an 1 mb a kadar çıkıyor download (1000 k) ama felaket istikrarsız çalışıyor. Çok hızlandığı zaman internet birden yavaşlıyor veya düşüyor vs. Modem ayarlarında 1024 görünüyor ama bir sorun olduğu kesin. Bugün eleman geldi şaşırdı gitti sora başka bi modemle denedim sonuç aynı. Sinir krizi geçireceğim velle içine ettiler resmen fıstık gibi kablo internetin. pinglerde ayrı rezil oldu zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Birkaç gündür 512 olan bağlantım 1024 oldu galiba dl lerde 130 ları görüyo .Bu olay kötü bir olay da beraberinde getirdi zaten türkiye de başka türlü olsa şasardım.Şimdi oyun oynarken 2 saniyede bir freeze oluyor.Bunun nasıl halledileceğini bilen biri varsa sevinirim .
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
yaklaşık 2 haftadır bağlantılarla oynuyorlar. Bağlantım genelde 5-10 mbit arası çıkıyor. Dl yaparken ( çok az yapıyorum ) 600 kb/sec gördüm arada. Ama gına geldi artık. BU kadar uzun süre küstahça bütün hatların içine edilmezki.

Geçen gün teknik servisi aradım bağlantımla oynamayın ben 5-10mbit değil STABİL 1mbit bağlantımı geri istiyorum dedim. Herif şaşırdı tabi " efendim testler ne zaman biterse o zaman bağlantınız normale dönecektir" dedi. NE zaman biteceğini de bilmediğini söyledi. Ben de allah akıl fikir versin diye kapattım.

5 senelik broadband kullanımım da hiç bu kadar uzun süre stabil olmayan bağlantı kullanmadım. Bir gün içinde 3 kere hızı değişir mi insanın internetinin ya. HEr gün ayrı dert. Gerizekalılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen kablonette bi' sorun çıktı da servisi çağırdım, adam 16mbit'e çıkmayı düşünüyoruz felan diye gaza gelmiş bi' şekilde anlattı. Bu arada bneim bağlantı da 2048di 4096 olmuş IDM ile dosya indirirken 500kb'yi rahat görüyorum mutluyum mesudum.

[ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 18:51 tarihinde, Cd- tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...