patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Kutu içeriği Wii Oyun Konsolu Wii Power Supply Sensor Bar Sensor Bar Stand Sensor Bar Stand Tape Wii Konsol Standı Wii Remote Wii Nunchuk Wii Sports - Oyunlar (Tenis, Beyzbol, Golf, Bowling, Box) Kablolar Wii Kullanım Kılavuzu Wii Online Kılavuz Kurulum Kılavuzu (Setup Manual) 2 yıllık Garanti Belgesi 600 YTL Alet PAL dır (yani her türlü uyumludur) sadece denemek için bi kere TV ye taktım gıcır gıcır TAŞ gibi :) Kargonuzda BENDEN. [ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 22:28 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 patates kabak hayrıdır bu aralar herseyını satıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 evet abi:) deli borçtayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 hocam ilanv erirken fiyatıda belirtelim lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 başlığa bir daha bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 eet sonradan farkettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 [ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 22:47 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 600 çok söliyim.Burda çipli wii yi 12 ay taksit 700e satıyolar.600e gitmez.500-550 de sen ona...(çip 100ytl) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 600 uygundur. ayrıca taksit isteyenlere gittigidiyora ekleriz ordan Taksitte yaparız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ayrıca kargoda benden unutmayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Ben 3 tane wii sattım, hepsini 500 'e. Simdi piyasa 400-450e düştü. Yanlıs anlama konunu şey eder gibi olduda. Çok istiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 abi hiçbiyerde 400 e bulamazsın abartmayın ya garantisizi dir ya yurtdışı garantilidir ya da NTSC dir. kargosu 30-35 tuutuna göre 570 gibi bi fiyatada ben satıyorum ki normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 İstersen ben sana anında bulayım 400-450 ytl arasında garantili pal wii. Hemde sıfır :) Tekrar söylüyorum. Sıfır. Türkiye 2 yıl garantili, PAL. :) [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 01:33 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ya garantisizdir ya yurtdışı garantilidir ya da NTSC dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Abi ben ne diyorum sen ne diyorsun. Bir yukarıdaki mesajımı oku :) Neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 patateskabak coca-cola'nın non-stop kampanyasından sonra wii fiyatları acayip düştü ya keşke 3-4 ay önce satsaydın o zaman belki satabilirdin 600'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 düşünen varsa konuşalım öm den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 450 ytl civarında satılıyorsa artık bir yerden bulup almak gerek cidden.çok istioyrum şu wii'yi.Ama önce bas gitar,herşeyin bir sırası var :) [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 03:26 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Evet benimde bi elektro klasik güzel bişi almam lazım sonra wiiye dönücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar