sarpus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 En son bomba, güncel haberlerin yayınlandığı ve yorumların yapıldığı bir site.. http://www.bombalar.net, özellikle ana sayfadaki susturuculu gaz bombası ve terminator-reloaded kısmı yardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 abi ben de silahlarla ilgili site sandım da ağzımın suyu aka aka atladım. neyse sadece komik olayları anlatan bir yermiş..[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 bi arkadaşımda teröristin el kitabnı die bişiy vardı sölediine göre bilmem kaç çeşit bomba yapma faln varmış ilgileniosan bi soriim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Birisi o teröristin el kitabını anet in news'ine atmıştı ortalık karışmıştı :)[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar