darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 1ay kaldı sadece turizm sezonunun bitmesine:) üstümden koca bi sezon geçti geçicek acilen tatile diyorum:) sideye 1hafta bedava tatile gidiyorum şimdiye kadar biz gönderdik şimdi sıra bende geri sayım başladı:) bugün ofiste arkadaşlarla bunun planını yaptık otelimi bile seçtim:) keyfim yerinde bugün:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ne güzel =) allah daha iyi etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 amin ya son günlerde hayatımda çok güzel şeyler oluyo (nazar değmesin) çok mutluyum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Darkness hayat sürekli kötü gitmez, tabiki yanında çok güzel zamanlarımız da olacak =) Ben otelciyim, anladığım kadarıyla sende bu sektörle alakalısın.Seni çok iyi anlıyorum eheh.Ne mutluluktur bu sektörde tatil yapmak.Bu arada mutluyum demişsinde yerinde olsamsadece en yakın arkadaşlarıma açıklarım.Herkeze söyleme nazar değer vs. ınanırım ben.Haa mutluyken çeneyi tutmanın da ne kadar zor olduğunu bilirim =) Tatilinde bol eğlenceler sana.Futürsuzca eglen ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 iyi tatiller :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 hadi bunu kutlayalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 @defensive sağol ya ama napyim mutluyum herkse söleyesim var:) (nazar değmesin diyorum tekrar) desene aynı sektörüz bende senin halini anlıyorum hangi otel ya bakarsın sizin oteli satıyoruzdur yada satmaya başlarız teklifte bulunup:) iş bağlıyorum hazır bulmuşken:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 oley ben de geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 @oth gel beklerim:)rezervasyonu benden yaparsan ama yoksa gelme=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 said: üstümden koca bi sezon geçti geçen sezon olsun yiğenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Gitme............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ben de sözleşmemi bitirip direk okula başlıyorum memnun oldum. kahrolsun özel sektör afsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 sponsor olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Ögrencilik devam bende =) En son çırağanda çalıştım.Şu an DGS ye girdim beklemedeyim. Bu arada sen tam otelci olmuşsun.Baksana paticikde bile otel satmaya çalışıyosun =) Acentadasın anladığım kadarıyla.Bol satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ahah cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 bai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 EHEHEHEH NE KADAR IYI ANLAŞTINIZ EHEHEHEHE , EHEHEHEH . eheh . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 said: üstümden koca bi sezon geçti geçen sezon olsun yiğenim. Aga , sçs . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 ben de okula gidiyorum eylülde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 45lik patron da geliomu seninle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 soru mu bu? patron fıstık seviyor, tabi ki gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 wu-huuu ben de 45 yaşımda hissediyorum şimdi! Ben de gelebilir miyim? o değil de darkness hangi şirket sizin ki? "Merhabalar biz paticikten geldik" desek, selam getirsek sana normal vakitte (normal vakit seneye işte.. şimdi değil tabii) otel seçiminde falan filan yardımcı olur musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 tabi yardımcı olurum bursadaysanız seve seve başka şehirdense maille ve nakit ödeme şartılya uygun tatile gönderirim sizi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 darısı başıma (tatil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 oo tatiiiilllllll do'ssssssss arghhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar