Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tatile gidiyorum eylülde:):)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1ay kaldı sadece turizm sezonunun bitmesine:) üstümden koca bi sezon geçti geçicek acilen tatile diyorum:) sideye 1hafta bedava tatile gidiyorum şimdiye kadar biz gönderdik şimdi sıra bende geri sayım başladı:)
bugün ofiste arkadaşlarla bunun planını yaptık otelimi bile seçtim:) keyfim yerinde bugün:)
Mesaj tarihi:
Darkness hayat sürekli kötü gitmez, tabiki yanında çok güzel zamanlarımız da olacak =) Ben otelciyim, anladığım kadarıyla sende bu sektörle alakalısın.Seni çok iyi anlıyorum eheh.Ne mutluluktur bu sektörde tatil yapmak.Bu arada mutluyum demişsinde yerinde olsamsadece en yakın arkadaşlarıma açıklarım.Herkeze söyleme nazar değer vs. ınanırım ben.Haa mutluyken çeneyi tutmanın da ne kadar zor olduğunu bilirim =) Tatilinde bol eğlenceler sana.Futürsuzca eglen ehehe
Mesaj tarihi:
@defensive sağol ya ama napyim mutluyum herkse söleyesim var:) (nazar değmesin diyorum tekrar)
desene aynı sektörüz bende senin halini anlıyorum hangi otel ya bakarsın sizin oteli satıyoruzdur yada satmaya başlarız teklifte bulunup:) iş bağlıyorum hazır bulmuşken:P
Mesaj tarihi:
Ögrencilik devam bende =) En son çırağanda çalıştım.Şu an DGS ye girdim beklemedeyim. Bu arada sen tam otelci olmuşsun.Baksana paticikde bile otel satmaya çalışıyosun =) Acentadasın anladığım kadarıyla.Bol satışlar.
Mesaj tarihi:
wu-huuu ben de 45 yaşımda hissediyorum şimdi! Ben de gelebilir miyim?

o değil de darkness hangi şirket sizin ki? "Merhabalar biz paticikten geldik" desek, selam getirsek sana normal vakitte (normal vakit seneye işte.. şimdi değil tabii) otel seçiminde falan filan yardımcı olur musunuz?
  • Yeni Oluştur...