Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Çok uğraşmama rağmen on @death trigger'ı bir türlü kullanamadım.. Event eklemeyi denedim olmadı, spheretables'e koydum olmadı.. Item ekledim, spelleffect ekledim olmadı.. Bu bir bug mı ? Ben mi özürlüyüm ? Yardımlarınız için sağolun..[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Pri bir şey ima etmeye çalışmıyorum yanlış anlama , ama mesajında on @death yazıyordu .. on=@death yazdın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 said: HerenIstiaron, 12 October 2003 22:06 tarihinde demiş ki: Pri bir şey ima etmeye çalışmıyorum yanlış anlama , ama mesajında on @death yazıyordu .. on=@death yazdın mı ? Yok o kadar da değil yani.. :) Bu arada eşittir koyup koymaman bir şey değiştirmiyo onu da belirtiyim.. Zaten dikkat ederseniz arşiv'deki scriptlerim de de hiç "=" kullanmam ama bir alışanlık var işte trigger'larda kullanırım.. ama kullanmasamda bi sorun olmuyo trigger işliyo yani.. [hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) [Bu mesaj Black1ce tarafından 12 October 2003 22:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 e = önemli değil de boşluk önemli aradaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Arada bosluk olmazsa calismaz esas. Hic denemedim ama src.str=80 ile src.str 80 ayni isi goruyorsa ayni sey triggerlarda da gecerli olabilir. Death triggerinda src.x olduren, x olen idi yanlis hatirlamiyorsam, belki orda hatalisindir. Death ile src.bilmemne deyip olen adamda calismasini bekliyorsundur mesela. Onun disinda normal event nasil ekliyorsan oyle ekleyeceksin hangi event icine yazdiysan.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 src.x ve x'i ilk defa duydugumu söylemeliyim.. Mesela öldüğünde adam britain'e gitsin istiyorum? Nasıl kullanabilirim?[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ON=@DEATH GO Britain (veya koordinatlarıyla)[hline]Admin Mystery Erethar Roleplay Shard Yöneticisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 x genelde degisken, bilinmeyen olarak kullanilir, orta son matematigi gordugunu ummustum. Orneklendireyim: src.go dersen olduren gider, go dersen olen.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 öldüren active öğe oldugundan act denmesi gereklidir ölen sen olduguna göre source da sen olmuon mu ? src.go britain öleni göndermez mi? yannıs mı biliom yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 O script'le uğraşacak kişi ikisini de dener zaten... Denesin ki öğrensin. Biri olmazsa öbürüdür... Benim de bakmam gerek uzun süredir kullanmadığım için unutmuşum.[hline]Admin Mystery Erethar Roleplay Shard Yöneticisi (http://uo.ethernass.org) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: Baggio, 13 October 2003 21:32 tarihinde demiş ki: x genelde degisken, bilinmeyen olarak kullanilir, orta son matematigi gordugunu ummustum. Orneklendireyim: src.go dersen olduren gider, go dersen olen.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111 Yine ezildik iyimi.. Bunca yıl boşuna F-M okumuşuz.. Neyse Baggio ben senin dediğini denedim olmadı ondan bir daha öyle bir cevap verdim.. Ne yaptıysam olmadı ne dediğinizi denedim yine olmadı? Bu arada saf gibi : ON=@DEATH src.x.go diye bir event yazdıgımı düşünmüyosunuz dimi ?[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar