Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Kupa '07

knoxville

Öne çıkan mesajlar

ben gsliyim tarafsız yazıyorum
hakem şu an çok iyi

fenerde uğur boral mükemmel. deivid iyi. beşiktaşta cisse ve delgado ve yozgatlı iyi

[ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 21:47 tarihinde, nukbasliklikiz tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 21:47 tarihinde, nukbasliklikiz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

orada penaltı falan yoktu bariz hakan'a takıldı kezman,normal bir müdahele kaleciler için.Hakan'da kendini sakatlayan Kezman sanıyor sdfsda bizimki düştü kafasına :)

33. dakika açtım unutmuştum ben maçı.Bu arada gördüğüm kadarıyla Fenerbahçe'de Aurelio ve Kezman çok durumdalar.Fener'de kanat yok gibi birşey bu arada.

Beşiktaş'a gelince ya bu İbrahim Akın nedir,neyi vardır hala oynatılıyor.Tamam yetenekli çocuk ama BJK'nin kaç hücümünü yedi.Beşiktaş'ta genel olarak kötü diyebilirim.Sanki hazırlık maçı oynuyorlar,düzene girmesi lazım 2. yarı.

Şu kesin ki maçı kim kazanırsa kazansın hakkı ile değil,diğer takımın mallığı yüzünden kazanmış olacak.Yani bu yüzden taraftarlar pek sevinmesin diye düşünüyorum ben.

Ha ama şunu da diyebilirim.Şuan kupaya Fenerbahçe daha yakın gibi.Bakarız belli olmaz,belki geçen sene ki gibi olur :)

Neyse efendim,bu arada maçın yayın ekibine sevgiler.Çok iyi bir yayın yapıyorlar beğendim ben.

edit:Fırat Aydınus şuan Türkiye'nin tartışmasız en iyi hakemidir.Ben BJK'liyim diyip özellikle BJK maçlarını dahil tüm maçları tarafsız ve düzgün yönetebildiği için onu bu maçlara hakem veriyorlar.Keşke tüm hakemler onun gibi olsa...

[ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 21:58 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fırat Aydınus şuan Türkiye'nin tartışmasız en iyi hakemidir.Ben BJK'liyim diyip özellikle BJK maçlarını dahil tüm maçları tarafsız ve düzgün yönetebildiği için

ROFLMAO

@blaq: Ben ağlayan göremiyorum? Gereksiz yorumlarını kendine sakla..

[ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 22:07 tarihinde, Slat tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Forumu bırak bir çok Fenerbahçe'li bile maçlarında Fırat Aydınus'un hakem olmasına bir şey demiyor,iyi diyor.

Anladık bağnaz bir şekilde takımına bağlısın ama en azından takım uğruna hakemleri harcama,harcamayın.

Dediğim gibi 33. dakika oturabildim maçın başına ve o dakikadan sonra yanlış bir karar bile göremedim,benim izlediğim bölümde maç gayet iyi yönetildi.

edit:Ayrıca Beşiktaş lehine kararlar veriyorsa itiraz etti diye İbrahim'e niye kart göstersin ? Neyse hakem tartışması bitsin lütfen.

[ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 22:13 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Kör müsün türkçen yok mu yoksa soluduğun oksijen içeri giriyo da beyne giderken bi yere mi takılıyo, 2 sayfa boyunca fırat aydınus böle şöle penaltımızı vermedi ühü diye ağlamışsınız. Frikik atıyoruz roberto carlos delgadodan önce topa vurmaya calısıyo sonra karta takımca itiraz, topla ilgisi olmayan adamı gelip cisse yi perdeliyo basketboldaki gibi geçmesin diye hakem faul verince tüm takım itiraz ediyo. Hadi futbolcuların bi kısmı göremiyo diyelim kendi adamlarını kontrol ederken vs. tvden izleyip nası göremiyosunuz ben de onu anlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Mehmet Yozgatlı'nın umarım bir şeyi yoktur :(
Bu arada İbrahim Üzülmez orta mi çalışmıştır nedir açtığı ortalar geçen senelere nazaran daha iyi.Serdar Özkan'a bakalım kaldırabilecek mi bu maçın yükünü.

Maç bayağı iyi geçiyor,kazananı önceden söyleyebilmek zor.Ama şurası da var ki kazanan gerçekten hak ettiği bir galibiyet almış olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...