Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 carlosun top hakimiyeti yok ayaklar dolanıyor bence pen altı değil hem serdarın arkası carlosa dönüktü bunuda hesaba kat dolanan carlos kısaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 carlosun kanadı yol geçen hanı. o kanattan beşiktaş golü buldu ve 2 çok önemli atak yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 vay be carlos ne kadar kötü.. kedi yetişemediği ciğere mundar mı diyor yoksa. [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 21:35 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 o pozisyon penaltı değildi. şimdiden ağlamaya başladınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Fb-bjk maçlarına nedense hep bu beşiktaşlı hakemi veriyorlar.. Neden anlamıyorum.. Bjkli futbolcular da aydınusun bjkli olduğunu biliyorlar ve sürekli faul yapıyorlar zaten.. Penaltıyı da yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 ben gsliyim tarafsız yazıyorum hakem şu an çok iyi fenerde uğur boral mükemmel. deivid iyi. beşiktaşta cisse ve delgado ve yozgatlı iyi [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 21:47 tarihinde, nukbasliklikiz tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 21:47 tarihinde, nukbasliklikiz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Ulan gene çıldırtıcaklar bu sene adamı şuna bak resmen biçtiler kezmanı.. Bi de kaleci kafasını tutuyor penaltı verilmesin diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 nukbaslıklıkız sen tarafsız yazıyosan cümle alem.. anladın sen onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 sen yaz o zaman hangi pozisyon penaltı.? carlos un pozisyonu basketbolda bile nizami bir harekettir. ona penalı verilirse her maç 10 penaltı olur. kezman resmen kendini attı. sarı kart yemesi lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 ugur boral rahat 3 5 kişiyi surundurdu yerde koptum.45 dk ın 35 dk sı beşiktaş yarısahasında tek kale olarak geçti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 serdar topa hiç dokunmadan sağ ayağını carlos'un onune uzattı. yorum yapılcak bir kısmı bile yok. Carlos çok iyi oynuyor. sol kanadımız çok iyi çalışıyor. Ama her maçı sol kanat ile götüremeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 orada penaltı falan yoktu bariz hakan'a takıldı kezman,normal bir müdahele kaleciler için.Hakan'da kendini sakatlayan Kezman sanıyor sdfsda bizimki düştü kafasına :) 33. dakika açtım unutmuştum ben maçı.Bu arada gördüğüm kadarıyla Fenerbahçe'de Aurelio ve Kezman çok durumdalar.Fener'de kanat yok gibi birşey bu arada. Beşiktaş'a gelince ya bu İbrahim Akın nedir,neyi vardır hala oynatılıyor.Tamam yetenekli çocuk ama BJK'nin kaç hücümünü yedi.Beşiktaş'ta genel olarak kötü diyebilirim.Sanki hazırlık maçı oynuyorlar,düzene girmesi lazım 2. yarı. Şu kesin ki maçı kim kazanırsa kazansın hakkı ile değil,diğer takımın mallığı yüzünden kazanmış olacak.Yani bu yüzden taraftarlar pek sevinmesin diye düşünüyorum ben. Ha ama şunu da diyebilirim.Şuan kupaya Fenerbahçe daha yakın gibi.Bakarız belli olmaz,belki geçen sene ki gibi olur :) Neyse efendim,bu arada maçın yayın ekibine sevgiler.Çok iyi bir yayın yapıyorlar beğendim ben. edit:Fırat Aydınus şuan Türkiye'nin tartışmasız en iyi hakemidir.Ben BJK'liyim diyip özellikle BJK maçlarını dahil tüm maçları tarafsız ve düzgün yönetebildiği için onu bu maçlara hakem veriyorlar.Keşke tüm hakemler onun gibi olsa... [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 21:58 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 speyşıl ediyyşın for fenerbahçe one handrıd yearz neydi ya.. kim seslendirmiş bu reklamı, rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Penaltı diye ağladığınız pozisyonda Alex iboya hayvan gibi asılıp omuzlarından yere düşürüyo top davut'a gelsin diye. Sonra da hakan'ın ayaklarına takıldığını idda etmek için kezman çaresizce yere atlıyıp dövünüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 said: Fırat Aydınus şuan Türkiye'nin tartışmasız en iyi hakemidir.Ben BJK'liyim diyip özellikle BJK maçlarını dahil tüm maçları tarafsız ve düzgün yönetebildiği için ROFLMAO @blaq: Ben ağlayan göremiyorum? Gereksiz yorumlarını kendine sakla.. [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 22:07 tarihinde, Slat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 dikkatli bak yada at gozluklerini cikar gorursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Forumu bırak bir çok Fenerbahçe'li bile maçlarında Fırat Aydınus'un hakem olmasına bir şey demiyor,iyi diyor. Anladık bağnaz bir şekilde takımına bağlısın ama en azından takım uğruna hakemleri harcama,harcamayın. Dediğim gibi 33. dakika oturabildim maçın başına ve o dakikadan sonra yanlış bir karar bile göremedim,benim izlediğim bölümde maç gayet iyi yönetildi. edit:Ayrıca Beşiktaş lehine kararlar veriyorsa itiraz etti diye İbrahim'e niye kart göstersin ? Neyse hakem tartışması bitsin lütfen. [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 22:13 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Kör müsün türkçen yok mu yoksa soluduğun oksijen içeri giriyo da beyne giderken bi yere mi takılıyo, 2 sayfa boyunca fırat aydınus böle şöle penaltımızı vermedi ühü diye ağlamışsınız. Frikik atıyoruz roberto carlos delgadodan önce topa vurmaya calısıyo sonra karta takımca itiraz, topla ilgisi olmayan adamı gelip cisse yi perdeliyo basketboldaki gibi geçmesin diye hakem faul verince tüm takım itiraz ediyo. Hadi futbolcuların bi kısmı göremiyo diyelim kendi adamlarını kontrol ederken vs. tvden izleyip nası göremiyosunuz ben de onu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Beşiktaş 2. yarıda çok iyi oynuyor tek kale oynuyolar ama gol pozisyonuna giremedi fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Hmm neyse fanatik veletlerle laf dalaşına girmeye niyetim yok bu akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 bi topa 4 kişi basıyor yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 taraflı yorum yapmayı bırakın.. saçma sapan laf ebeliği de . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mehmet Yozgatlı'nın umarım bir şeyi yoktur :( Bu arada İbrahim Üzülmez orta mi çalışmıştır nedir açtığı ortalar geçen senelere nazaran daha iyi.Serdar Özkan'a bakalım kaldırabilecek mi bu maçın yükünü. Maç bayağı iyi geçiyor,kazananı önceden söyleyebilmek zor.Ama şurası da var ki kazanan gerçekten hak ettiği bir galibiyet almış olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 @ slat lafını bil adam ol ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 her derbide millet kayışı koparıyor. hale bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar