Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Kupa '07

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Rewendor
üye [şikayet et]
§ 07 Ağustos 2007, Salı - 14:37 [ özel msj ]
En iyi adamının gönderilmek için elden gelen her şey yapılan deivid olduğu bir fb vardı süper kupada ama onu da gözden kaçırmamak lazım.

FB'nin öyle bir düşüncesi yok nerden sıkıyorsunuz anlamıyorum.
Mesaj tarihi:
E yeni forvet arıyorlar bu bir, (elde 2 yabancı forvet var şu anda. Demek ki biri yetersiz görülüyor en az) yabancı arıyorlar dolayısıyla kontenjan açacaklar bu 2, edu luganoyu da satmadılar bu da 3?
Mesaj tarihi:
said:
Rewendor
üye [şikayet et]
§ 07 Ağustos 2007, Salı - 15:00 [ özel msj ]
E yeni forvet arıyorlar bu bir, (elde 2 yabancı forvet var şu anda. Demek ki biri yetersiz görülüyor en az) yabancı arıyorlar dolayısıyla kontenjan açacaklar bu 2, edu luganoyu da satmadılar bu da 3?

maddeler iyi de, 1,2,3 bunlar Deivid'i göndermek için elden gelen yapılıyor sözünü desteklemiyor.
ee? diyesim var
Mesaj tarihi:
said:
Fistan
üye § 07 Ağustos 2007, Salı - 15:18 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

maddeler iyi de, 1,2,3 bunlar Deivid'i göndermek için elden gelen yapılıyor sözünü desteklemiyor.
ee? diyesim var

Ayrıca gazetelerde çıkan gönderilcek laflarını safsata olarak değerlendirebileceğini düşündüğümden yazmadım.

Ancak FB bir oyuncu gönderecek ve forvet alacaksa gönderilecek oyuncu çok büyük ihtimalle deividdir, ya da son dönemki performansına kadar baskın görüş budur mantıken. Forvet aradıklarına göre eldekilerden memnun olmadıklarından birini göndercekler yabancı kontenjanı açacaklarına göre yabancı biri gidecek, e kezmanı yollamazlar deivid varken
Mesaj tarihi:
said:
hepsi eline almıştı zaten canlı izledim dün kupa törenini tek tek gerek yok saul.

ahahah yarıldımmmmmmmmmmmm

süpersin telloş halen gülüorum ahahhaa
  • Yeni Oluştur...