Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Böyle bir şey olabilirmi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar malum ben de tercihleri verdim.Sonra tercihlerin fotokopisi çıkarıldı ama ben pek dikkat etmedim.Bugün farkettim ki ilk tercihim fotokopide yok 2.tercihten 24.cü tercihe kadar var.1 tercih olmadan sistem kabul edermi böyle bir şeyi?
Mesaj tarihi:
Acaip bi durummuş, sonra doldururm diye boş bıraktın herhalde; ama 24 tercihin hepsini doldurmak gibi bi kural yok yani ha sondan boş bıraktın ha baştan , bişe olmaz herhalde.
Mesaj tarihi:
Babamla tercihleri götürmeye gittik okula tercihleri sırayla sisteme yazdırırken bi arıza meydana geldi ordaki hoca tekrar açtı en son kaldığı yerden devam edildi sonra acaba o esnada mı 1.ci tercihe bir şey olmuştur?
Mesaj tarihi:
bende 24 tercih yaptım ama cıkarlırken 2. tercihin alt tarafından yazmaya baslıo 1. tercih ve 2. tercihin yarısı gozukmuo sanırım bi problem olmus sitede ama bi sorun olmıyacaını ogrendim cunku nette girildiii zmn ztn butun tercihler gozukuo
Mesaj tarihi:
Eğer bilgisayarda gönderilen formda varsa mutlaka gitmiştir ama eğer bir itiraz durumu vs. olursa elindeki belge geçerli olacağı için senin için kötü olabilir.

Bu arada herkes 20 tercih civari yapmış ben sadece 4 tercih yaptım.Denyomuyum ben sayın arkadaşlar ?
Mesaj tarihi:
Azuahahha arkadaşlar.. 24 tercih yaptığınız için tercihler a4 kağıdına sığmamış :P

Hiç 2. tercihten başlarmış varmı böyle bi mantık. Listede görünmüyo okadar. Mrk edilicek bi durum yok yani.

Aynısı ben tercih yaparken bi çocuğa oldu. Çocuk koşarak geldi bi hata oldu sanırım die :P
Mesaj tarihi:
a4 e sığmıyor bende 22 tercih var durum aynı
said:
wildpervert
üye [şikayet et]
§ 07 Ağustos 2007, Salı - 15:59 [ özel msj ]
abi 24 tercih ne seçici olun biraz :P
Boo, are you happy now?

bu konuda alcadras kardesimi örnek alıyorum
4 tercih ilk2 si imkansız 3. garanti :p
  • Yeni Oluştur...