Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firefox ve I.E'de tıklayamama sendromu.


Mumu

Öne çıkan mesajlar

nasıl açıklasam bilemedim. ama şöyle anlatayım durumu. dün başladı bu olay ve kafayı yemek üzereyim. mesela bir linkin üzerine tıkladığımda sayfa refreshleniyor gibi oluyor ama link çalışmıyor. foruma mesaj yazmaya çalışıyorum gönder dediğimde basmamışım gibi duruyor. explorer bazen hiç bir sayfayı direk olarak açmıyor. firefox da öyle kitlenip kalıyor sürekli tuşa basmam gerekiyor 15. basışta falan ancak çalışıyor linkler. çıldırıcam. bi fikri olan var mı?

bunu da yeni keşfettim sanırım otomatik olarak stopluyor sayfayı. ie de firefox'da.

[ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 11:56 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kli$e cevap : spyware vardir, temizle

objektif yaklasim : MSN'de gelen linklere tiklamakta da ayni sekilde sorun yasiyor musun ? eger evet ise IE'nin veya mshtml'nin COM+ keylerinde bir sorun cikmis olabilir(uste yazip yanlis fonksiyonu referanslama vs gibi, fakat sadece bir hipotez.). firefox'u kaldir, yeniden kur(reinstall degil, uninstall - install et ve her adimdan sonra pcni restart ettir)

cozulmezse sorun farkli acilardan yaklasalim.

[ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 12:13 tarihinde, Leath tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynı problem bende de mevcut, işin garip tarafı mac kullanıyorum. nightly release'i download ettim, onda da aynı problem var.

addon'lardan kaynaklandığını düşünmeye başladım açık söylemek gerekirse, firebug, cssview, webdevelopers, google gears gibi gazilyon tane addon kullanıyorum. arada tıklamadığım linklere tıklamış gibi hareket ediyor. chrome tarafında problem olduğunu düşünmeye başladım.

display engine'i bozulmuş olabilir diye düşünüyorum firefox'un, ama mumu'da ki gibi safari'de de problem yaşıyorum. internet bağlantısını defalarca kontrol ettim.

geri kalan tek çözüm restart mühendisliği.

[ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 12:54 tarihinde, dominic tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...