EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Yuh yaa euheu (yazıları okumadan geçmeyin ehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 LOL! Valla o çocuk hapise falan düşmesin. Mazallah götürürler karambolde çocuğu..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 ahahahahahha koptum[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Ohaaaaaa[hline]Come On! It's On! [Bu mesaj GICIK2 tarafından 12 October 2003 14:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 OHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 neymiş?? her tuttuğunu düdük makarnası sanmayacakmışsın[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 bir peruk bir şapka insanı ne kadar değiştirebiliyormuş.. grudge olayından sonra burda da görüyoruz aynı şeyi.. ama imaj hiçbirşeydir susuzluk herşey (sallama) Sprite iç susuzluğunu gider (imaj olmasa da olur. Di mi, di mi? Twigi)[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 sakalın kadar konuş ehueh[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 bonecrusher. ayni mesaj içinde 30 adet igrenç espri yaparak rekora gidiyorsun hadi bakalim :[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 bknz. :tekken çiftken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 ohannesburger ben yapsam neye benzerim acaba :P[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 eee ben goremedım neydı bu ?[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 OHANESSSSSSSBURGGGGG!!!¿¿ şokk olur...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Simdi infernal olsaydi hos cocukmus derdi ha Bole ben ilk anda anlamistim kizin(erkegin) mok gibi oldugunu Britney ide sevmezdim zati, Ama i$e Cristina girerse. Erkek kadin farketmez(deeeeeeeeermisim:D)[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya(link ini duzlettim) Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Olum asil ben seyi dusunmeye basladim Gercek britney makyajsiz nasil bisi oluyo acaba??[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya(link ini duzlettim) Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Ohaaaaa.....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 "It's a guy...A dude.A sausage.A male.A human being with penal reproductive organs." HAHAHAHAHAHA[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 benzeye benzeye ona mı benzersin be adam git tawny roberts fln ol ki bi işe yarasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Ya bizim okuldada var bitane böle Gerçi o linkteki hatun tıpatıp oturuyo ama bizdeki makyajsız ve 17 yaş modeli. Nice erkekler tanırım çıkmak için hayatını ortaya koyan.[hline]Avatar the Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 said: Alexi_Septimus, 12 October 2003 18:39 tarihinde demiş ki: "It's a guy...A dude.A sausage.A male.A human being with penal reproductive organs." HAHAHAHAHAHA O kısmı çok yarık olmuş yaa...[hline]Avatar the Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 said: Wulfgar, 12 October 2003 18:55 tarihinde demiş ki: Ya bizim okuldada var bitane böle Gerçi o linkteki hatun tıpatıp oturuyo ama bizdeki makyajsız ve 17 yaş modeli. Nice erkekler tanırım çıkmak için hayatını ortaya koyan.[hline]Avatar the Fallen Zuahahah baba sen olayı çakmadın galiba :D Sizin Erkekler bi erkeklemi çıkmak istiyo :D[hline]Come On! It's On! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Adam harbi benziyo bu arada ilk gördüğümfde de ne lan bu travesti mi dedim op kadar da benzemiyo biritni ye[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 bence aşağıdaki kız abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 said: GICIK2, 12 October 2003 19:17 tarihinde demiş ki: said: Wulfgar, 12 October 2003 18:55 tarihinde demiş ki: Ya bizim okuldada var bitane böle Gerçi o linkteki hatun tıpatıp oturuyo ama bizdeki makyajsız ve 17 yaş modeli. Nice erkekler tanırım çıkmak için hayatını ortaya koyan.[hline]Avatar the Fallen Zuahahah baba sen olayı çakmadın galiba :D Sizin Erkekler bi erkeklemi çıkmak istiyo :D[hline]Come On! It's On! Ya tamam işte bende onu diyom bizdede eleman kaş göz yapıp britneye benzio. Burdaki harbi brtiney gibi olmuş ama bizdeki adam o kadar ciddi yapmıyo böle eminemin britney si gibi oluo erkek olduğu belli oluo yani ama giydiği etek makyaj aynı...Tabi oda bunu hergün yapmıyo geyiğine yapıo. Millet çıkmak istiyo dediysem ciddi anlamda bir kıza ediyolar gibi demedim... Valla anlatabildiysem helal olsun bana...[hline]Avatar the Fallen [Bu mesaj Wulfgar tarafından 12 October 2003 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar