Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

britney klonu

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

bir peruk bir şapka insanı ne kadar değiştirebiliyormuş..

grudge olayından sonra burda da görüyoruz aynı şeyi..
ama imaj hiçbirşeydir susuzluk herşey (sallama)
Sprite iç susuzluğunu gider (imaj olmasa da olur. Di mi, di mi? Twigi)[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi
Sosyal ağlarda paylaş

ohannesburger ben yapsam neye benzerim acaba :P[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi infernal olsaydi hos cocukmus derdi ha

Bole ben ilk anda anlamistim kizin(erkegin) mok gibi oldugunu
Britney ide sevmezdim zati,
Ama i$e Cristina girerse. Erkek kadin farketmez(deeeeeeeeermisim:D)[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki :
bi garip hissediyorum walla kendimi
ne hayvani cazibem warmış yauw

turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya(link ini duzlettim)
Hic bitmeyen Efsaneler
Grim Fandango Turkish Fan Club
Sosyal ağlarda paylaş

Olum asil ben seyi dusunmeye basladim
Gercek britney makyajsiz nasil bisi oluyo acaba??[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki :
bi garip hissediyorum walla kendimi
ne hayvani cazibem warmış yauw

turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya(link ini duzlettim)
Hic bitmeyen Efsaneler
Grim Fandango Turkish Fan Club
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wulfgar, 12 October 2003 18:55 tarihinde demiş ki:
Ya bizim okuldada var bitane böle
Gerçi o linkteki hatun tıpatıp oturuyo ama bizdeki makyajsız ve 17 yaş modeli. Nice erkekler tanırım çıkmak için hayatını ortaya koyan.[hline]Avatar the Fallen

Zuahahah baba sen olayı çakmadın galiba :D Sizin Erkekler bi erkeklemi çıkmak istiyo :D[hline]Come On! It's On!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GICIK2, 12 October 2003 19:17 tarihinde demiş ki:
said:
Wulfgar, 12 October 2003 18:55 tarihinde demiş ki:
Ya bizim okuldada var bitane böle
Gerçi o linkteki hatun tıpatıp oturuyo ama bizdeki makyajsız ve 17 yaş modeli. Nice erkekler tanırım çıkmak için hayatını ortaya koyan.[hline]Avatar the Fallen

Zuahahah baba sen olayı çakmadın galiba :D Sizin Erkekler bi erkeklemi çıkmak istiyo :D[hline]Come On! It's On!

Ya tamam işte bende onu diyom bizdede eleman kaş göz yapıp britneye benzio. Burdaki harbi brtiney gibi olmuş ama bizdeki adam o kadar ciddi yapmıyo böle eminemin britney si gibi oluo
erkek olduğu belli oluo yani ama giydiği etek makyaj aynı...Tabi oda bunu hergün yapmıyo geyiğine yapıo. Millet çıkmak istiyo dediysem ciddi anlamda bir kıza ediyolar gibi demedim...

Valla anlatabildiysem helal olsun bana...[hline]Avatar the Fallen

[Bu mesaj Wulfgar tarafından 12 October 2003 19:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...