Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 ya arkadaşım.bakın hiçmi kafanız çalışmıyo.gifte hile filan yok bu arada.bakın şimdi.kadının sabit ayağının altına bi saat yerleştirin hayal veya paintte.kadının ayağğını yelkovan olarak alın.kadın sırtını dönükken ayağı 12 de.noluyor.sağa doğru dönüyor.12-1-2-3-4-5-6 gidiyor.6 dan sonra sola dönüyor.6-7-8-9-10-11-12 tekrar geliyor. 6 dan sonra 7 ye dönmesi saat yönü demek.bunun yarısı tamıyla alakası yok.sola dönmesi olarak almican bunu.kafanı kullancan biraz.eğer sırtı dönükken,ayağına göre saat 12 iken sola dönerek gitseydi 6 dayken sağa dönmeye başlarayak tekrar 12 ye gelse saat yönü tersi olurdu.ve siz bunu hala anlamıyosunuz helal size.3 saatin solunda filanmı sanıyonuz?veya 9 sağda filan.sağınızı solunuzumu karıştırdınız veya? [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 23:14 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Resmin sadece üst tarafına bakarsanız saat yönü gibi, alt taraftaki gölge işin içine girince saat tersine dönüyo. Çok güzel bi ilüzyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Kadının dötü başı oynak. Ayak tarafına bakınca saat yönüne kafaya bakınca ters yöne dönüyor gibi görünüo veya ben öyle görüyorum. Deli miyim yoksa?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 kusçam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 abi bu dün saatin ters yönü dönüyodu şimdi düz dönüyo ? yoksa benim kafam mı güzel?(değil ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 gölge hatalı çizilmiş öyle bir gölge yok... saat yönünde dönüyor hilesiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 hayır tamamen göz yanılması kadının sabit duran ayağı der yarım bönüşte değişiyor.Yani kadın tam dönüşün yarısında saat yönünüe diğer yarıında tersine gibi gözüküyor.Göz aldanması sadece.Tam bir cevabı olduğunu sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 ayrıca evet gölgede yanıltmanın bi parçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 kapasitem yetmiyo benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 sola dogru sola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 abi gölgeyle alakası yok.gölgede de aynen ayağın ucu aynı yöne bakıyo ayakla.ters filan değil hilede yok sizin aklınız size hile yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 başparmaklara bakın, başparmakların elde oluşturduğu konuma, bu sayede kadının neresi sağ neresi sol anlarsınız, bu sayede ne tarafa döndüğünüde anlarsınız =) saat yönü bence bariz bi şekilde, tartıştığınız kısım ney anlayamadım. neresinden bakarsam bakiyim saat yönünün tersinden dönüşünü göremiyorum o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ya arkadaşım.şimdi şöyle bakın.kadının gölgesi,havadaki ayağı,yerdeki ayağı ve niceleri yukarı bakıyorken yani kadın bize sırtını dönükken 12 yönüne bakıyo oluyor.saatin tersi olması için ne olması lazım?12 deyken yani sırtı dönükken sola dönerek başlayıp gelmesi lazım.ancak göz var nizam var burda kabak gibi sağa doğru geliyo.bu ne demek oluyo?saat yönü.her seferinde sırtını dönüp tekrar gelene kadar 1 saat turu atıyor.göz yanılması sadece sizinkisi değiştiriği filan yok [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 03:16 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yani şu saatte bravo yahu. takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar