Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ınanın bana warhammerdan sizin düşündüğünüz kadar korkmuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ummadık taş baş yarar. iyi güzel şeyler koydular oyuna ama pvpci kitlenin çoğu bırakmaya başladı wow u 2-3 ay önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Arena sistemi geldikten sonra pvpciler nasıl bırakır pvp olayı artık daha bir pro düzeye geldi yakında wcg girerse şaşmam belkide girmiştir eskisi gibi odun modunda pvp yapmıyorsun zerg yok ben sahsen warhammer dan değilde aoc dan korkucaklarını düşünüyorum =) tabi herşey zamanla ortaya çıkıcak Bknz. EQ2 vs WoW ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 bişiden korkmalarına gerek yok bence, pvp ciler memnunden en son huterlar dışında, arena kaliteyi cok arttırdı, hem oyuncu daha iyi oynadığını anlıyo hemde rakiplerinin kalitesi artıyo guzel bı durum bu. bu arada wcg ye girdi wow =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 WoW rules ^^ tek sorun raidller e başladın mı artık başka bişey tat vermio raidler dışında oyuna gimriosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 wow rocks raid sux zaten... hoş sux diyorum ama her hafta böle artık 2 yıldır (hatta UO ya başladığımdan berı birlikte oynadığım insanlarla ki oda 7 senemi yapıyo öle bişi işte) her yere girip cıktığın ınsanlarla, boss kesmeye calışmak zevkli bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Şu an içinde bulunduğum guildle birlikte WoWdan aldığım haz ikiye katlandığı için daha bir sabırsızlıkla bekliyorum ek pakedini, ayrıca 2008den çok çok önce (tatil zımbırtılarımız bitince) Illidan'ı kesebileceğimizi de düşünüyorum, progressimiz iyi gidiyor kavga yok gürültü yok, insanlar iyi, ortam iyi... Herhalde böyle devam ettiği sürece Blizz. kendini de kestirse gidip para verip keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 2008'in sonuna dogru cıkacak bu paket zaten 2008'de Warcraft'ın sinema filmi geliyor yani Burning Crusade ile Lich king arasını film tamamlıcak Lich King filmden aldıgı yeri devam ettiricek onun icin pek bil acele etmeye gerek yok. Hero Classlar için felan erken sadece heyecan yaratıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Yav herkes yok 2008 sonu 2008 yazı diyip duruyor, belli olmadı ki daha çıkış tarihi (sabah akşam wow oynamaktan gözden kaçırmış olabilirm) :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Bence Amarikanların Kıristmıs dediği vakitte çıkar, satışı patlatmak için. 2008 sonuna falan hayatta kalmaz. Arada WAR AOC falan çıkacak piyasayı kaptırırlar o kadar ara verilirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Benim tahminim de 2008 başı gibi çıkacağı ama hala patch gelecek Outland için filan deniyor, anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 hoşaf ettin herşeyi blizzard. diablo 3 çıkarda bari affettir kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 daha tbc ye bi instance daha gelicekti sanırım, e en az 2008 ortası eder bence o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Zul aman var daha ya o gelicek sonra da wrath gelir sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 birkaç ay içinde sunwell ve zul'aman geliyor işte. ondan 5-6 ay sonra da expansion gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Düşününce hak verdim bu instancelar Exp den hemen önce gelirse, kimse yapmaz buraları. Demekki daha zaman var çıkmasına. Ben pazarlama açısından düşünmüştüm Noel de patlatırlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 1 senesi var minimum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Zul'Aman neyse de Sunwell belki levle 80'e yönelik olur (yine acaip sallıyorum) :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 hayır sunwell resmi olarak açıklandı sayılır. said: Content is better since Naxx, now that BT is the current content, what can we expect before the next expansion? We are doing another 25 man raid dungeon (It could be The Sunwell), and there will be 6 bosses, and will have better than Tier 6 gear available in BT, so very nifty stuff. They are also considering another 5 man before Lich King. son boss büyük ihtimal kil'jaeden olcak. burning crusade tayfasında ölmeyen bir tek o kaldı sonuçta :) [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 00:08 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 daha bcyi almadım lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paso girip PvP kasarsan kalırsın öle 33de alamssın BC yi tabe :D Millet 60 oldu seninle başlayanlar teheeey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 lol benimde ilk char daha 43 de takıldım nolcak halimiz ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 ağa normaldir oyuna gırmeye vakıt bulamıyorum fazla. gez gez gez nereye kadar dımı lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Şurdaki şu yorumlara bitiyorum.. - Blizz oyunu bitirdi - Gnome DK, olol - Itemlerimiz nolcak - Ot - Bok Beyler kendinizi kandırmayın, bu expansion 10 milyon actif subscription yaptırır Blizz'e. Bütün Arthas hayranları zıplicak. Ayrıca geçtim onları, eminim ki çoğunuzu guild ararken, item sorarken, talent tartışırken buralarda göreceğiz. Yani bırakın bu işleri lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 ayrıca norhtrend guzeldir ya moradinin mezarını gorucez intikamın alıcaz falan guzel şeler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar