Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Official olarak da açıklandı: Wrath of the Lich King (sitesi bile hazır :P)

kfg

Öne çıkan mesajlar

Arena sistemi geldikten sonra pvpciler nasıl bırakır pvp olayı artık daha bir pro düzeye geldi yakında wcg girerse şaşmam belkide girmiştir eskisi gibi odun modunda pvp yapmıyorsun zerg yok ben sahsen warhammer dan değilde aoc dan korkucaklarını düşünüyorum =) tabi herşey zamanla ortaya çıkıcak Bknz. EQ2 vs WoW ^.^
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an içinde bulunduğum guildle birlikte WoWdan aldığım haz ikiye katlandığı için daha bir sabırsızlıkla bekliyorum ek pakedini, ayrıca 2008den çok çok önce (tatil zımbırtılarımız bitince) Illidan'ı kesebileceğimizi de düşünüyorum, progressimiz iyi gidiyor kavga yok gürültü yok, insanlar iyi, ortam iyi... Herhalde böyle devam ettiği sürece Blizz. kendini de kestirse gidip para verip keserim.
Sosyal ağlarda paylaş

2008'in sonuna dogru cıkacak bu paket zaten 2008'de Warcraft'ın sinema filmi geliyor yani Burning Crusade ile Lich king arasını film tamamlıcak Lich King filmden aldıgı yeri devam ettiricek onun icin pek bil acele etmeye gerek yok.

Hero Classlar için felan erken sadece heyecan yaratıyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

hayır sunwell resmi olarak açıklandı sayılır.
said:

Content is better since Naxx, now that BT is the current content, what can we expect before the next expansion?
We are doing another 25 man raid dungeon (It could be The Sunwell), and there will be 6 bosses, and will have better than Tier 6 gear available in BT, so very nifty stuff. They are also considering another 5 man before Lich King.

son boss büyük ihtimal kil'jaeden olcak. burning crusade tayfasında ölmeyen bir tek o kaldı sonuçta :)

[ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 00:08 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Şurdaki şu yorumlara bitiyorum..

- Blizz oyunu bitirdi

- Gnome DK, olol

- Itemlerimiz nolcak

- Ot

- Bok

Beyler kendinizi kandırmayın, bu expansion 10 milyon actif subscription yaptırır Blizz'e. Bütün Arthas hayranları zıplicak.

Ayrıca geçtim onları, eminim ki çoğunuzu guild ararken, item sorarken, talent tartışırken buralarda göreceğiz.

Yani bırakın bu işleri lütfen :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...