Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 bol demokrasılı bi dönem diliyorum herkeze... dtpleri çok merak ediyorum bakalım nası yemin edicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 -PKK yı yücelteceğime. -Hö? -??? -Pardon arkadaşlar yanlış görmüşüm! -şey Türk milletini yücelteceğime. -heh, oldu osman abi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Türkiye devleti cümlesi yerine kürt bir adamdan türk milletini yükseltecem, damarlarımda akan türk kanı falan gibi şeyler beklemek mantıksız değil mi? [ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 15:33 tarihinde, Dregoth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ee, yani nolcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Ahmet Türk ile Devlet Bahçeli'nin samimi bi şekilde selamlaşmasını gördüm tvde. Bagımsızlarda sacma hareketlerde bulunmazlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Hala ediyorlar ya. 9 saat aralıksız yalan:) Birde anayasaya sadakatten ayrılmayacaklarına yemin ediyorlar ya, e madem anayasayı değiştireckesiniz sivil anayasa vaadi vardı seçim bildirgesinde o zaman anayasaya sadakat ne ayak?? [ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 20:44 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 said: Türkiye devleti cümlesi yerine kürt bir adamdan türk milletini yükseltecem, damarlarımda akan türk kanı falan gibi şeyler beklemek mantıksız değil mi? Eğer Türk Milleti tanımı olarak Atatürk'ün "Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir" ifadesini alırsan mantıksız değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 İSTİKLAL MARŞINI OKUMADILAR, BAZILARINA DOKUNMASADA BENİM KANIMA DOKUNUYOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Benimde dokunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 abi aralarında bilmiyenler daha fazla olduğu için okutmamışlardır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Okusa ne olur okumasa ne olur hazır ola geçmiş ya daha ne istiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 İçten söylemeyince yemez kimse, bırakın söylemesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 yalnız o bu değilde, ben şu geçici meclis başkanını çok beğendim. acaip yakışmış adama o makam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar