Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 bilgisayarda elli çeşidini oynadım da masaüstü hiç deneyemedim, bodrum'da kim oynar ki bu mereti..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 bende oynamadim hic arkim gecen gun gel ogrenelim diyodu da bizden gecti galba[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 fbrnın f sını bılmem (masaustu olarak)[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 said: Llama, 12 October 2003 13:41 tarihinde demiş ki: fbrnın f sını bılmem cidden bilmiyormuşsun[hline]You are all Claustrophobic in your skins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 lol deep :P[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 said: Deep-Night, 12 October 2003 16:10 tarihinde demiş ki: said: Llama, 12 October 2003 13:41 tarihinde demiş ki: fbrnın f sını bılmem cidden bilmiyormuşsun[hline]You are all Claustrophobic in your skins. hehehehehehehheheheh +1[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya(link ini duzlettim) Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 hrehehehehehehheheh........... :D :-D[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Aslında bir gün buluşup oyun partisi düzenlemek lazım... :D[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 de bilmiyoz ki bilsel çekelim bi part,i...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Hmmmm aslında böyle bir FAQ yazim diyecem.Ama baya kasacak :D[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Blind- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 said: senko, 12 October 2003 00:36 tarihinde demiş ki: bende daha oynamadm nası oynanır merakta ediom ehe bana öğretecek veya beraber oynayabileceğimiz izmitli vatandaş varsa ben hazırım :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. aynen izmitli varsa başka oynuyalım bende anlamam frpden mrpden[hline]Unutmayınki asıl olan Hayattır... Hayatta Beşiktaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Bende hiç oynamadımda çok istiyorum[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 güzel şeydir frp oynamak..... hele biraz tiyatroculuk varsa kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim... ama bilen adamlarla başlayın da aptal aptal oynarken baymayın. biraz deneyin beğenmezseniz oynamassınız zorlaayyan yok bi deneyin görün bilginiz olsun(öldürmediğini anlarsınız en azından:))[hline]*!onun için mantığın bir önemi yoktur... ve ağzından salyalar saçarak gülmektedir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Liseden nefret ederdim, hala da ederim. ama son zamanlarda frp oynayabilmiş olduğum yegane yer olduğu için sempatik görünmeye başladı. Millet test falan çözerken biz oynardık :) Benden feyz alıp sınıftaki kalabalık bi kız grubu da ekşimişti dm'in başına. kih kih zavallım :D Ama tabi siz yapmayın, önce ders, sonra oyun. :p[hline]Silvara Nightwish güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı? Emekli Irda [Bu mesaj Aurora tarafından 13 October 2003 20:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 zarlari masadan kaldirip kural kitaplarini bi koseye atacak player bulursam oynatirim[hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar