Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Merhabalar, Erdoğan bugün yeni bir hesaplama yaptı. %47 küsür değil de seçmenlerin %84 ü oy kullandığı için %55.4 civarında oy almışlar.Hesaplar yanlış yapılmasın diyor kendisi. Bir de CHP seçim sonuçlarını değerlendirmiş. CHP hariç herkes suçlu. Uçan sinek,Bülent Ersoy, Amerika, ABD, Filistinli çocuklar, İbrahim Tatlıses, Tarikatlar,Cemaatler, Özgür kız Nil Ama kendi suçlu değilmiş. Al bir de burdan yak. [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 19:51 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ya iyi de bunlar bin defa tartısıldı artık aynı seyleri söylemeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 yüzmedimi rodosa noldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 akp konusunda slat a katılıyorum bi de chp dekiler ne içtilerse aynısından ben de istiyorum süper yaa uçmuşlar ahahah:) (gerçi camilerde akp propagandası yapılmasının etkisi yok denilemez, hatta bayağı bayağı var tabii de... akp olmasaydı yerine başka bi parti olucaktı, chp nin alıcağı oy yine de %25-30 u geçmezdi çünkü adamlar yerlerinde sayıyolar o açıdan saçmalamışlar resmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 said: yüzmedimi rodosa noldu ? rodos adası da suçluymuş protesto ediyor yüzmeyecekmiş o yüzden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Imam Hatip'te daha fazlasini ooretiyolar mi? [i]"i'm elected to lead, not to read"[i] [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 20:20 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ya ne terbiyesiz insanlarsınız siz ya, utanmaz adamlar... 2 dakika insan taklidi yapın. Adam küfrediyor yönetim NEREDESIN!! bişiler yap artık buramıza geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 kim küfretmiş yaw kaç kere okudum göremedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Ahah direkt doğru orantı yapmış.84te 47yse 100de kaçtır. Ama tayyipte mantık hatası var. Akp'ye oy verenler/oy verenler yapınca %47 çıkıyor. Akp'ye oy verenler/oy verebilenler yaparsak oran azalıyor. Çok saçma bir hesap tabi tayyip onu bile düzgün yapamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 yav abi doğumgününmüş bugün bırak akpyi mkpyi (hani elma melma deriz ya. o ayak). git dolaş, hava al, akışa git mum üfle falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Bugün Hürriyette yazıyordu. ABD Dışişleri Eski Bakanı, Türkiye'yi Malezya ile Ilımlı İslam Cumhuriyeti olarak tanımladı. AKP'ye de müslüman parti dedi. MHP,CHP falan hıristiyan partiymiş de haberimiz yokmuş. Eskiden çekinirlerdi,artık çok rahatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 bu arada buyuk igneye çuvaldiz denir =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar