Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Siz nerdesiniz abi oha ?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 bu nedir ya 2048 yapmadılar daha beni.. [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 16:40 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 bende 256 yım hala olmicak bugun heralde :s bide baglantısı artan arkadaşlar iplerinin ilk 4-5(85-100,85,108) rakamını yazarsa sevinirim ona göre o ip yi yakalamya calısalım bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 ne alaka yaw ip le? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Lol komedi Ama ben 1mbit kotalıyım :P [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 17:25 tarihinde, Lind3r0th tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 yükseldi çok şükür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Şimdi 1024 olduk. Vatana millete hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 ben halen daha bekliyorum istanbulda hangi bölgeler geçti bilgisi olan varsa ve aktarırsa çok sevinicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 said: lam reboot ediyorum modemi falan tık yok arkadan elentrink kablo çek tak.. tık yok bilgisayarı da kapa modemi de kapa tık yok! başım kel mi lam benim! kafamın üstündeki bu Saçlar ne HA? Ne bunlar ha? -abii +NE VAR LAN! -abi sen sinirle bağırırken saçlarını yoldun +has... (O_O) -kelsin artık.. başın kel senin.. keeeel kel kel kel keeeeelll işte bu durumu yaşamak istemiyorum.. reboot ediyorum falan olmuyor.. hızım arttırılmış olsa reboot edince yükselirdi dimi.. yoksa illa reset mi atmam lazım? yardımlar bekleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 telekomu aradım tarifler saydı abuk subuk bilgi almak için hangi tarife oluyor bu nasıl bilgi alıcam ? arıyarak yapan varmı bu işi birde yoksa kendilliğinden mi olucak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 bu nası 1mbit yaw :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Kotalı 4gb, Ist :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Ankarada geçen yok sanırsam henüz.Bendede tık yok bekliyoruz bakalım öylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 gangren o 4mbit mi? benim 1mbit ile aynı lol eminmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 4 gb kotalı demis yav ne 4mbiti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Tamam da hız testi yaparken kotalı olduğunu neden belirtmiş ki :) hızını belirtmesi gerekmez mi, 4gbnin sadece 1mbit kotalılarda olduğunu herkes bilmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 bu speed testi parisle yaparken hep daha iyi sonuç alıyorum nedense. istanbulla 860 küsür hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 320k ya düştü bir ara saatlerdirde öle lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 2048 oldum sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 hızlar arttı. fiyatlar aynı ama. gerçi nerden baktığına bağlı. fiyatlar azaldı hız aynı da diyebilriz.. evet.. sddsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 hala 256 yım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 şu an bu durumda benim [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 14:15 tarihinde, _ILuVaTaR_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 akşam olucak nerdeyse ama bir değişiklik yok halen daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 boyle gösteriyor ama dl hızı 30 40 ne iştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yukarda sunsh1ne paristen daha iyi sonuç aldığını söylemiş bende merak ettim ve denedim ilginç bi sonuç eheh edit:bağlandtım 1mbit [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 14:20 tarihinde, _ILuVaTaR_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar