Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anket:bilkent/yeditepe

IsAbeLLa

Öne çıkan mesajlar

Diablo sen harbi harbi uzayda yaşıyorsun.
Küçükçekmece,Gaziosmanpaşa (o da belki) ve Sultanbeyli hariç hepsi şehrin içindeler.
Al bak.

Bu arada listeye Kağıthane'yi de eklesek iyi olacak.
Kağıthane meydanında akşam 7 den sonra esrar partileri veriliyor.

Elit İstanbullulara duyurulur.
lol.
[spo][/spo]

[ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 15:24 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
[şikayet et]
§ 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 12:58 [ özel msj ]
istanbul'a bok atmak istanbul'da yaşamayan insanlar için gayet kolay zaten gerçekten. öncelikle deniz varda ne oluyor diyen arkadaşlara şu anda istanbulun bir çok yerinden denize girilebildiğini ve önümüzdeki yaz sezonunda da moda sahilin kullanıma açılacağını belirtmek isterim. kapak olarak.

lol. İstanbulun kaliteli ve elit insanı...
Sosyal ağlarda paylaş

ivy ne yazık ki ankara da istanbulun kötü yönlerini edinme yolunda ilerliyor

zannediyorum istanbula göçten çekinenler artık ankaraya göç ediyor. trafik feci arttı nüfus patladı son 2 yılda

hadi hayırlısı bakalım nolacak sonumuz bilmiyorum.

ama ben cankayailolsun.com yapmak konusunda iddialıyım:D

hem çankayayla ankaranın geri kalanı arasında siyasi fikir olarak da uçurum farkı var. tamamen zıt kutuplar
Sosyal ağlarda paylaş

doğrudur :)
http://www.cankaya-bld.gov.tr/dokumanlar/cadde-ve-sokaklar/cayyolu.doc bayağı bir kısmı yine de çankayaya bağlı

ne olursa olsun çankayanın istanbulla karşılaştırılabilecek tek ilçe olduğunu düşünüyorum ben ankarada. o da işte yıllar geçtikçe karşılaştırılamaz duruma gelecek zira trafik de insan kalitesi de sürekli düşüşte
Sosyal ağlarda paylaş

çayyolu nun il olmasını bende istiyorum. ne çok zengin ne de çok fakir ama yoğunlukla eğitimli kaliteli ort sınıfın beraberce yaşadığı enteresan bir yer. Ankaranın en negatif tarafı bence işsizlik seviyesi. KPSS A grubundan iyi puan ve Torpil ikilisine sahip değilseniz pastaneci ve ya kebapçı işletme dışında fazla bir alternatif bulundurmayan bir şehir. Sanayisi yok ama ne tuhftırki yapılaşma oranı had safhadadır. Ankara yollarında fazla kamyon rastlamassınız. Aslında üretim-sanayi-endüstri şehri olmaması belki daha hayırlı olmuştur. Fazla yapılaşma emlak piyasasında -30% gibi sektörede darbe vurmuştur bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...