Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Diablo sen harbi harbi uzayda yaşıyorsun. Küçükçekmece,Gaziosmanpaşa (o da belki) ve Sultanbeyli hariç hepsi şehrin içindeler. Al bak. Bu arada listeye Kağıthane'yi de eklesek iyi olacak. Kağıthane meydanında akşam 7 den sonra esrar partileri veriliyor. Elit İstanbullulara duyurulur. lol. [spo][/spo] [ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 15:24 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 said: [şikayet et] § 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 12:58 [ özel msj ] istanbul'a bok atmak istanbul'da yaşamayan insanlar için gayet kolay zaten gerçekten. öncelikle deniz varda ne oluyor diyen arkadaşlara şu anda istanbulun bir çok yerinden denize girilebildiğini ve önümüzdeki yaz sezonunda da moda sahilin kullanıma açılacağını belirtmek isterim. kapak olarak. lol. İstanbulun kaliteli ve elit insanı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 he ya he istanbul süper ankara kaka evet kalsın böyle tamam siz buna inanın bunu yayın ki ilerde ankara da istanbul gibi olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 izmir daha güzel ivy hem orda kimler var kimler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 ivy ne yazık ki ankara da istanbulun kötü yönlerini edinme yolunda ilerliyor zannediyorum istanbula göçten çekinenler artık ankaraya göç ediyor. trafik feci arttı nüfus patladı son 2 yılda hadi hayırlısı bakalım nolacak sonumuz bilmiyorum. ama ben cankayailolsun.com yapmak konusunda iddialıyım:D hem çankayayla ankaranın geri kalanı arasında siyasi fikir olarak da uçurum farkı var. tamamen zıt kutuplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 ben de çayyolu il olsun diyim ozaman her tarafımız il olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 çayyolu da çankayaya bağlı zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 hayır yenimahelleye bağlıyız biz yarı yarıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 doğrudur :) http://www.cankaya-bld.gov.tr/dokumanlar/cadde-ve-sokaklar/cayyolu.doc bayağı bir kısmı yine de çankayaya bağlı ne olursa olsun çankayanın istanbulla karşılaştırılabilecek tek ilçe olduğunu düşünüyorum ben ankarada. o da işte yıllar geçtikçe karşılaştırılamaz duruma gelecek zira trafik de insan kalitesi de sürekli düşüşte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 sanki istanbulda trafik de insan kalitesi de sürekli yükseliyor ya da aynı kalıyor da biz düşüyoruz diye kıyaslayamıcaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 istanbuldaki yerin dibinde zaten o yüzden sabit. yükselmesi söz konusu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 işte biz de düşe düşe geliyoruz istanbulun yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 cemad elitmisiniz olm:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 elitiz elit :D gel sen ankaraya seni de elit yapcam ben merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 çayyolu nun il olmasını bende istiyorum. ne çok zengin ne de çok fakir ama yoğunlukla eğitimli kaliteli ort sınıfın beraberce yaşadığı enteresan bir yer. Ankaranın en negatif tarafı bence işsizlik seviyesi. KPSS A grubundan iyi puan ve Torpil ikilisine sahip değilseniz pastaneci ve ya kebapçı işletme dışında fazla bir alternatif bulundurmayan bir şehir. Sanayisi yok ama ne tuhftırki yapılaşma oranı had safhadadır. Ankara yollarında fazla kamyon rastlamassınız. Aslında üretim-sanayi-endüstri şehri olmaması belki daha hayırlı olmuştur. Fazla yapılaşma emlak piyasasında -30% gibi sektörede darbe vurmuştur bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 çayyolu überdir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 çay yolu nereye il oluyo ya :D nedir nüfusu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 linç ederiz ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ya topiğim ankara istanbul değil=( bilkent/yeditepe=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bırak hepsi senin başının altından çıktı zaten -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 hangisini yazdın öncelikli olarak onu da söylemedin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Bilkent derim egitim kalitesi ve duzeyi olarak. Ama Yeditepe'nin de hoca kadrosu cok iyi oldu, universiteler arasinda marka olmaya aday rahatlikla. Egitim kalitesi onunda iyi ama Bilkent diyorum ben yinede. Birde hangi bolumu dusunuyorsun onuda soylersen daha iyi yardimci olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Bölümleri söylemiş, üstüne bi de tercihleri yapmış zaten. Ondan sonrası da "istanbul mu döver ankara mı?" topiği oldu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 @ivy söyledim 3. sayfada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 enem özürdilerim boşuna bağırdım çağırdım sana =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar