Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anket:bilkent/yeditepe

IsAbeLLa

Öne çıkan mesajlar

Yeditepe.

Çünkü Istanbul.
Çünkü Yaşam.
Ankara?
ADAM GİDİYOR ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE YERE TÜKÜRÜYOR ABİ GİT ALLASEN

+Görsel İletişim Tasarım için başvuru yapacağım Yeditepeye hadi hayırlısı.

[ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 16:12 tarihinde, kitana tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

diğerlerini kötüleme anlamında değil, spidee nin mesajı başlıktaki en çok işine yarayacak mesajdır şu anda

yeditepe avrupa yakasına uzaktır, onu aklında tut mutlaka
anadolu yakasına da cok yakın değildir işin aslı

ankarada yaşamanı da tavsiye etmem öte yandan bla bla

@matama

said:
herhalde ozel okullar arasinda kampus sahibi olupta ulasilabilir mesafede olan tek yer yeditepedir, 4

bilgi? haliç? bahçeşehir?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Çünkü Istanbul.
Çünkü Yaşam.

İstanbul'a da, yaşamına da kafam girsin afedersin.
Okul biter bitmez kurtulacağım bu iğrenç yerden.

said:
Ankara?
ADAM GİDİYOR ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE YERE TÜKÜRÜYOR ABİ GİT ALLASEN

Eee?
İstanbul'da yaşayan insanlar çok mu kaliteli?
14 sene varoşlarda yaşadım,burda insanların yaptıklarını görsen Ankarada alışveriş merkezine tüküren adamı sevgiyle kucaklarsın.

Bir halt zannetmeyin İstanbul'u.
Tamam süper imkanları var eyvallah da.
Çok kalabalık, 1 km yi 3 saatte alabiliyorsunuz yolda, 1001 çeşit insan var.

Bana ters bıktım.
Sosyal ağlarda paylaş

@555: Türkiye'de maalesef İK uzmanları ilk önce üniversite etiketine bakıyorlar.

Yani yeditepe elk. müh mühendisliği mezunu biri boğaziçi üni. 2 senelik turizm mezunundan iş bulma oranı daha az.

İlginç olan şey ise türkiye'de en hızlı iş bulan mezunların okulu Marmara üni. Gazi üni. ve türevleri. Çok iyi eleman olmaklarından değil ucuz ve üni. mezunu olmalarından dolayı işe alınıyor.

Bir pozisyona adam alırken marmara yada gazi üni. mezunu bir gencimiz. 1000 ytl gibi maaşlara balıklama atlarken boğaziçi mezunu burun kıvırabiliyor hatta 2 katı maaş isteyebilirde.

Malesef Türkiye'nin iş piyasası biraz tuhaf. Bölüm/okul performansına bakan çok az firma var. Onlarda zaten kurumsallaşmış, belli okulları tekeline almış holdingler. (oodtü-boğaziçi-itü gibi)
Sosyal ağlarda paylaş

tambourine yeditepe bilgisayar mezunuyum

donemimdeki 34 kisiden bir tanesi bile issizlik yasamadi

herkesin 3 4 tane hakki oldu. Sacma sapan bilmeden yorum yapmayin. Bogazici turizm mezunu arkadaslarada saygi duyarim ama kicindan atma bu kadar olur yani.

Yani o kadar komik bir yorumki , hatta bir arkadasim isini birakip askere gitti, dondugunde isinde devam edicekti vazgecti, sony e girdi , daha gecen hafta oldu bu olay. Atin da akillica atin.
Sosyal ağlarda paylaş

Prawler ,

Peki eğer sana göre konumuz şehir kalitesi ise,
Ankara ne bakımdan İstanbul'dan daha iyi?

Gidiyosun bana varoşları anlatıyorsun , bence universite okuyacağı alanda varoş olcağını sanmıyorum.

He yere tükürmek ne alaka ise diyorsan , ben orada insan kalitesini vurgulamak istedim.

[ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 17:17 tarihinde, kitana tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Ankara daha iyi demiyorum,İstanbul'dan tek eksisi denizi yok o kadar. Bir de öyle deli kalabalık bir yer değil.

Ayrıca tükürme mevzuu ile alakalı olarak, Yeditepe Üniversitesi VAROŞUN EN KRALI'nda, kayış dağında, gel bir gez göz önce çevresini, sonra varoşda değil üniversitesi deme.Ayrıca Bilgi'den tut (Dolapdere), Yeditepe'ye(Kayış Dağı),Kadir Has'a kadar(Cıbali-hafif varoş) birçok okul varoşların içinde.Ha illa muhattap olmak zorunda değilsin. Mesela ben Sabancı'ya gittim, Tuzla'nın içler acısı halini gördüm ama okulun Orhaniye'yle pek bir alakası yok.Sana kalmış birşey. Okul servisleriyle yaşadığın çevreden kendini izole edebilirsin

Ayrıca olsun olmasın, burası etiler-akmerkez'den ibaret bir şehir değil.Televizyonlarda sadece güzel yerlerini gösteriyorlar.Ankara ne kadar berbat bir yerse, İstanbul'da en az o kadar öyle.

Yani Ankara'da adam yere tükürüyorsa, burda sokağa sçacak daha sonra da kıçını taşla silecek adamlar var kalite kıyaslaması yapıyorsan, o kadar elit bir yer zannetmeyin İstanbul'u.İnsanlar burda o kadar kaliteli falan değil. Gelince çok pis hayal kırıklığına uğrarsınız. Ona göre.

Nedir yani? Ankara dandik de, İstanbul Londra kalitesinde falan mı?

İstanbul'da daha kaliteli insan topluluğu beklemeyin kısaca,hayvan her yerde hayvandır, şehir farketmez.

Varoş'tan da kaçış yok hiçbir şekilde, yolda rastlarsın önünü keser bıçakla para ister, paranı çalar, zorla gül satar Taksim'de,Bakırköy'de...

[ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 17:59 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

çok az universitenin manzarası var

kocaman bir yerleşimi tabiki güzel yerlere sığdırmak zor

ayrıca universiteye giden adamın dışardaki varoşlarla ne işi olsun

hadi olduki muattab oldu.her varoş sapık seri katil değil.insanları biraz varoş maroş diye ayırmayın

birde istanbul gayet elit bir şehir.herşeyi kendi çevremize göre yorumlamayalım.

her şehirde her ülkede barzolar manyaklar sapıklar var.

manzaralı okul diyorsan bahçeşehir üniversitesi
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi çevren diyorsun da 14 sene varoşlarda yaşadım, 8 senedir de kaliteli bir semtte yaşıyorum.

22 senedir İstanbul'dayım.

İzin ver de bazı şeyleri ayırt edeyim.
Sultanbeyli'den tut, Kanarya'ya kadar berbat durumda İstanbul.

Kimsenin de aşağılandığı yok.

[ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 19:14 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...