zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Ankarada, bu gece 24.00 itibariyle, 1. bölgeye su vermeye başlamaları ve 2. bölgeninde suyunu kesmeleri lazım, aranızda su verileniniz var mı :) biz de henüz akmıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 baslığa gore konusuyorum, beşiktastayım gürül gürül akıyor:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 yarin gece olmayacak mi dedigin 2 gun oldu mu sular kesik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Kesintiler iki gün sürecek bir değil Bidon ftw!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 2 gün oldu işte, çarşamba tüm gün kesikti, perşembede kesikti, cuma akması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Sabret yarım saat, ben 100. yıldayım daha kesilmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 göztepede aşırı su yoğunlugundan borular şişerek patlıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Balgat'ta akıyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 HEYECANLA BEKLİYORUZ. edit: balgat ziyabey de akmıyor ! [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 23:29 tarihinde, Spastik_Serce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 o çok tuaf, balgat 1. bölge olmasına rağmen kesilmemiş :S nedenini anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 bizim ev mhp ve akp binalarına komşu - bir 200 metre kadar bişey var aramızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 akp binası söğütözüne taşındı :D Ama genel olarak kesilmemiş sanırım, benim 1 ark var, o da kesilmedi dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 48 saatlik döngüden aşağı kesimler pek etkilenmiyorlar.ama mesela ben şuanda kendimden feci şekilde tiksiniyorum hava sıcak uyumak bile zorken her gün ördek gibi duş alıyorken 2 gün gibi çoooook uzun gelen bir zaman suyu kestiler cidden kendimi vurucam su gelmezse.!melih sana kolum bacağım girsin emi canım insan evladı kendimden soğuttun beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 @Black_Lupin aynen, daha iğrenç kokamazdık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ya buna şükretmeye başladım ben. 4 günde bir su gelicek diyor birisi bugün. oldu ankara pis pasaklıklar şehri olsun. ama bu olay uzun sürerse sağlık problemi yaşayacağım kesin. tuvalete girmem gerekirken giremiyorum ya. aşırı titizim ya. Melih amca aç vanaları saat 23:43. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 birşey söyliyeyimmi >:/ su basıncıyla ilgili bir durum ve vanalar açıldığında yüksek kesimler ki buna bende dahilim (örnk;dikmen abidikpaşa beytepe) gibi yerlere su açıldıktan 36 saat sonra gelicek ortalama.haberiniz olsun direk öyle internet gibi kablolardan gelmiyo bu meret.açtıklarında aşağı kesimlere yarım saat 25 dakika içinde gelicek ama yukarılara gelmicek... ben bu gecede beklersem kesin vururum kendimi.etrafıma radyasyon yaymaya başlıcam yakında.karantinaya alıcaklar apartmanı radyoaktivite var diye. PLEASE HELP ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Apartmana genişçe bi genel depo yaptırın hem su kesintilerinin amacına aykırı etik olmayan bişey yapın hemde 2 gün raat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Millet şimdi su ile adbest alamıyosa kumla filan mı alıyor : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ABD de köprü çökmüş artık köprüdende geçilmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 bizim suyumuz hala kesilmedi ama 100lt+ bi cephane ile bekliyoruz. bakalim nolucaz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 pis depoistler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 köptü ne alaka be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 balgat girişine ne zaman gelcek, ulan duş alıp uyuycam. canımı sıkmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 dikmen yüksek dikmen yüksek dikmen yüksek dikmeeen yüükhseeek 1 ay gelmiyordum. 2 ay yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 The Notorius Grandmaster Felaket Tellalı melih gökcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar