Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 efendim dün gece randall unkha, dom ve bendeniz chacha kulunuz brit'te bir araya geldik, dom'un canı rideable llama çekiyomuş, papua'ya gittik lama bulmaya. çok uzun zamandır gitmiyordum (5 sene kadar, ehü), unutmuşum ne kadar sulak ve kalabalık bi arazi olduğunu. gezdik gezdik, sonunda bi lama bulduk. randall hemen tameledi dom için sağolsun. sonra oralarda gezerken kırmızı bi ostard gördük, ben kırmızı kuşları severim, bilen bilir, onu da tameleyip bana hediye etti randallcım. ama tabi hal böyle olunca sevgili bonded atım dıgıdık'ı ne yapacağımız problemi ortaya çıktı. bu kalpsiz insanlar hain planlar kurdular önce, ama kendilerini -güzellikle!- ikna ettim ki kahraman atım dıgıdık papua'nın sulak otlaklarında orada gördüğümüz beyaz atlarla güzel bir aile kurabilir. dıgıdık ile salya sümük vedalaştıktan ve randall'ı uğurladıktan sonra dom ve bendeniz kulunuz şehre döndük. şehirde takılırken bi an bi hırsız yakınımızda belirip kayboldu. hırkızlı ortamdan ikileyelim diye yeni aldığımız eve gateleyince de dalıvermesin mi içeri? kendisini wis quas büyüsü ile bulup sıkıştırdık. niyeti iyice bozmuştuk ama usta hırkız yine yok oldu. önce naapmamız gerektiği konusunda planlar kurmaya devam ettik. sonra unuttuk onu, yeni evimizle ilgilenmeye başladık. fakat komutları filan unutmuşuz hep. biz böyle uğraşıp dururken hırkız geri geldi! al takke ver külah derken, çok sıcakkanlı insanlar olduğumuz için muhabbet ilerledi. kendisini doğru yola davet ettik ama ruhunu satmış bi kere.. sohbet koyulaşınca laf bi türlü kaldıramadığımız strongboxa geldi, hırkızımız da bize strongboxu baltayla parça pinçik etme tüyosunu verdi. iş de bana kaldı nedense, bu sosaria erkekleri hiç centilmen değil :/ neyse hallettik sonunda ufak tefek sıyrıklarla. evimiz (daha doğrusu home office'imiz :P) çok güzel, ama şimdilik biraz boş, uğraşmak lazım. dom başta hevesliydi ama şimdi dekorasyon anlayışıyla beni şaşırtıyor. evimizi hale yola koyduğumuzda haber veririz. gözünüz kulaanız bizde olsun anacıım. hadi iyi oyunlar :)
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 of çok iyi I DONT WANT THIS STRONGBOX
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Güzel bir gün olmuş. Hırhız mosan'dır kesin. Adam her yerde. :D
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 bir bracelet ve bir beetle zayii ettim ben bu macera da.
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 süper hikaye valla her karede yarılcak bişeyler var [spo]fakyu strongbox[/spo]
raider Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 O hırsızın bide ortağı var sanırım dün gece bana kumpas kurup 5 sn icinde silahımı aşırmışlar.
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ahaha süper olmuş, devamı plx plox [spo]namusunla kazan..hak yolunda ilerle ![/spo]
Neferon7 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 yanlız artık ema'nın yanındayken 2 kat tetikte olmak gerekicek gibi gözüküo. hep thiefleri kesebilirmiyiz, kesersek mc verir mi, bi kalvas ile ölür mü acaba die sorup duruyor. korkuyorum. bu arada sslerde nickimi saklama inceliği gösterildiği için teşekkür ederim. her ne kadar herkes ostard gördü mü bağırsa da [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 12:38 tarihinde, Neferon7 tarafından güncellenmiştir ]
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 "i dont want this strongbox" efsane olmuş.
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 daha neler denedik de ss yok :) "i wish to remove this strongbox" "i wish to destroy this strongbox" "i wish to unsecure this strongbox" "i hate this strongbox" "please god, make this strongbox go away" "i wish to replace this strongbox with a giraffe" "i wish i would be a fish in that strongbox" ... :P @nef: yok canıııım, meraktan valla meraktan... sen şu bileziği bi bul da :) *evil grin* [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 13:11 tarihinde, Emaleth tarafından güncellenmiştir ]
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 istemiyorum bilezik filan... hırh.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ben sana alıcam en güzelinden bi bilezik domcum üzülme.
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 oleeey lol özlemiştim böyle topicleri ben geldim, yani gelmedim ama gelebilirim her an, sizi görünce de sevindim, gelince hepten sevinirim akşama olmadı yarına falan edik: bu serverda gargoyle avlayıp sturdy pickaxe bulup onunla valorite elemental çıkartıp sopa yenebiliyor mu, denediniz mi? =P [ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 20:33 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ]
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ema abla bu topiki okuduktansonra dresquini arayip emalethle alkollu gece planla dysim geldi gecen sefer gelip wawwwwwwwwww dedirtmistin bi daha olmasi gerek (ay cocuklara arabayla geldim icirmeyin beni diyip 3 mu 4 mu viski icen bi sahisa nasil hayran olmam ki)
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 höleleeeey, nefir gelmiş. gel anam, eğlence var :) @bonepart: ayarlayınız.
raider Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 said: bu serverda gargoyle avlayıp sturdy pickaxe bulup onunla valorite elemental çıkartıp sopa yenebiliyor mu, denediniz mi? =P Ben yedim. hemde tek vuruş yedim. Böylece gargoyle's pıckaxe ne işe yarıyomuş anladım.[ [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 00:41 tarihinde, raider tarafından güncellenmiştir ]
Aykan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 "i hate this strongbox" ahahhahah 10 numara olmus
babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 "Please god,make this strong box go away" ahahah iyimiş bu.
Öne çıkan mesajlar