EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 bateri olayına girdimde :P yalnız şu tableri çözmekte zorlanıyorum nerden başlasam heh
Bumblebee Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 guitar pro rules[hline]Ibanez Jem77 + Boss GT6 + Marshall JCM 900 GöMerSinCanHa rulzzzzzz
Numb Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 mitar hikaye. aynı materinin hikaye olduğu gibi.[hline] "But he's the sort who can't know anyone intimately, least of all a woman. He doesn't know what a woman is. He wants you for a possession, something to look at like a painting or an ivory box. DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 acımaz tabi hatta kes lan kes
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Yürü be kim tutar seni![hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology
Natural Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 gitar mitar hikayeymiş bateriyle yazarsın artık melodileri![hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi [b]
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 ehu tamam abicim kızmayın lafın gelişi söyledik
Albatros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Butun ensturmanlar hikaye bana gore gunumuzde..Adam gibi muzik yapılmadıktan sonra...rock dan bahsediom tabe.[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır...
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ıslık rulz[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
-Legendary- Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ben de başlıycam şu merete bi gaz ama hadi hayırlısı[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control?
Öne çıkan mesajlar