EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 bateri olayına girdimde :P yalnız şu tableri çözmekte zorlanıyorum nerden başlasam heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bumblebee Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 guitar pro rules[hline]Ibanez Jem77 + Boss GT6 + Marshall JCM 900 GöMerSinCanHa rulzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 mitar hikaye. aynı materinin hikaye olduğu gibi.[hline] "But he's the sort who can't know anyone intimately, least of all a woman. He doesn't know what a woman is. He wants you for a possession, something to look at like a painting or an ivory box. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 kesseler acımaz olum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 acımaz tabi hatta kes lan kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Yürü be kim tutar seni![hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 gitar mitar hikayeymiş bateriyle yazarsın artık melodileri![hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 ehu tamam abicim kızmayın lafın gelişi söyledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Butun ensturmanlar hikaye bana gore gunumuzde..Adam gibi muzik yapılmadıktan sonra...rock dan bahsediom tabe.[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ıslık rulz[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ben de başlıycam şu merete bi gaz ama hadi hayırlısı[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar